.MULLAKIN ON JOULUKALENTERI.

Olen jo useampana vuotena vähän kateellisena katsellut, kun bloggaajakollegat herkuttelevat erilaisilla ihanilla kosmetiikka-aiheisilla joulukalentereilla, mutta nyt mullakin on ihan oma!

Loccitane_joulukalenteri_02

Ostin tämän L’Occitanen joulukalenterin Stockmannilta tässä joskus marraskuun aikana ja laitoin sen kosmehuoneen lipaston päälle näkyvälle paikalle, mutta varovasti, etten nähnyt takaa listaa tuotteista, mitä tästä löytyy :D Ennen ostopäätöstä suoritin kyllä sellaisen kahden sekunnin silmäilyn, että mitä tässä on ja menin kassalle äkkiä etten spoilaannu liikaa :D

Ajattelin tehdä instagramiin jonkunlaista läpikäyntiä, että mitä tästä löytyy sitten, kun on aika availla luukkuja :) Ja kohtahan se itseasiassa on!

4 thoughts on “.MULLAKIN ON JOULUKALENTERI.

 1. Lokkitanen viime vuotisen joulukalenterisekoilun jälkeen en ole ostanut koko puljusta enää yhtään mitään, saati sitten kalenteria. Sen verran nyppi. :/
  Ihan asiasta kukkaruukkuun, itseäni vähän häiritsee, kun tässä blogipohjassa vastauskohta on alhaalla. Siis kaikkien suositeltujen ja edellisten postauksien jälkeen vasta. Aina joutuu vähän etsimään missä on vastauskohta. Joka blogipohjassa vähän eri, joissain heti alla, joissa hölmösti ylhäällä, jolloin lukemisen jälkeen pitää kelata takaisin ylös. No joo. Ei ollut maailman tärkein juttu! :D

  1. Joo se on pohjassa sisäänrakennettuna ja mä en todellakaan osaa sitä muuttaa :D En ole niin nörtti. Täs on muitaki juttuja mitä mielelläni muuttaisin jos osaisin, mutta tässä pohjassa ärsytyksiä oli kuitenkin vähiten :)

   1. Juu, ei tartte muuttaa. Enhän sitä toki tarkoittanut. Kunhan sanoin. :)

 2. Tämä on kyllä niin kaunis kalenteri. Itsekin asettelin sen eilen somasti esille. Ensi viikolla pääseekin jo avaamaan ensimmäisen luukun :)

  Asiasta kukkaruukkuun! Olisiko sinulla suositella hyvää kestävää nestemäistä silmänrajausta hieman rasvoittuvalle luomelle? Ei tarvitse välttämättä olla vedenkestävä, koska semmoisethan saattaa rasvaisella luomella levitä. Käväisin eilen Emotionissa ja minulle ehdotettiin Sensain tussia, johon saa ostettua refill-patruunoita. Hieman hinta kirpaisee, mutta se on kuulemma erittäin riittoisa. Lisäksi refill-patruunan hinta ei ole kovinkaan kallis, kun sen saa melkein samalla hinnalla kuin esimerkiksi marketista L’Orealin eyelinerin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.