.KULTAISTA RAJAUSTA SILMIIN.

Kun Guerlainille tuli joulun meikkilook tälle vuodelle, olin toki ihastunut, koska onhan ne nyt aika herkullisia ja ihania, mutta en kokenut tarvetta ostaa itselle niistä mitään… kunnes näin tämän kultaisen eyelinerin. Se oli vaan pakko saada! Mulla on selkeästi joku erikoisempien rajausten aikakausi meneillään tällä hetkellä.

Guerlain_lor_liner_06

Guerlain L’Or Eyeliner [Felt Eyeliner Sparkling Gold] on dippirajaus, eli väri on pullossa, jonne dipataan huopakärkistä rajaussivellintä. Tämäntyyppisistä tykkään, koska näissä pystyy itse annostelemaan tuotetta itselleen sopivan määrän siveltimeen. Ja onhan toi nyt jo aika hieno toi pakkauskin, nams.

Guerlain_lor_liner_07

Veilä enemmän nams on jälki, jonka kynä tekee. Kulta on tosiaankin kulta, ennemmin sellainen keltakultainen, mutta tässä kohtaa se ei mua haittaa, vaikka useimmiten tykkään vähän kylmemmästä kullan sävystä enemmän. Mutta onhan tuo nyt aika pigmenttinen ollakseen metallinen glitter-rajaus ja tämä on myöskin aika pitkälti vedenkestävä.

Guerlain_lor_liner_03

Ostin rajauksen ensisijaisesti siksi, että meillä oli heti julkaisua seuraavana viikonloppuna työpaikan pikkujoulut ja ajattelin, että tämä sopisi sinne juurikin täydellisesti smoky-meikin kaveriksi ja niinhän se sopikin. Tein mustalla ensin vähän pohjaa rajaukselle ja piirsin sen yläpuolelle paksuhkon kultarajauksen. Sen jälkeen kiinnitin ripsinauhat paikoilleen (Ardell Scanties).

Kultainen rajaus loikkaa esiin upeasti tummalta pohjalta ja tuo meikkiin erikoisemman fiiliksen. Meikissä muuten käytetty Naked tai Naked Smoky -palettien tummempia sävyjä (en muista kumman).

4 thoughts on “.KULTAISTA RAJAUSTA SILMIIN.

  1. Itse tykkään juurikin joulun juhlakautena käyttää glitter-rajauksia, vaikka muuten olen rajausten suhteen laiska, tuo kivaa juhlavuutta. Upea tuo Guerlainin pakkaus!

  2. Mahtava meikki! Kertoisitko mitä sävyjä käytit tässä ja missä kohti? Minulla on myös Naked2 ja haluaisin kopsata tämän meikin :)

    1. Hiisi, ku en ole ihan varma. Nyt, kun katsoin kuvaa ja paletteja uudelleen, musta tuntuu, että saatoinkin tehdä meikin Naked Smoky-paletilla, koska kakkosessa ei ole tuollaista metallista mustaa, mutta Smokyssa on. Eli jos se on Smoky niin siinä on pohjalla Black Market ja häivytyksessä luultavasti Radar tai Armor. Sisänurkan vaalean olen varmasti ottanut jostain muualta, koska se on noin hohtava, mutta en muista mikä väri se on.

      Mutta se on myös mahdollista, että olen tehnyt meikin Naked 1-paletillakin, koska siinäkin on shimmerinen musta. Eli jos se on ykkösellä tehty niin: Creep ja luultavasti Toasted tai Smog häivytyksessä ja vaaleana Virgin.

      Nää on nyt ihan arvauksia, koska en ottanut näitä ylös ja meikin teosta on jo vähän aikaa. Mutta joku Naked-paleteista se varmasti oli :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.