.MEIKKIPALVELU.

–> MEIKKIHINNASTO
–> KUVAGALLERIA

YHTEYDENOTOT: marianniinan (at) gmail.com

Oletko vailla ammattitaitoista meikkaajaa? Teen sivutyönä meikkikeikkaa yksityishenkilöille pääkaupunkiseudun alueella (julkisen liikenteen varassa). Olen työskennellyt kauneusalalla vuodesta 2004 ja olen tehnyt meikkauksia useampia satoja per vuosi nykyisen päivätyöni parissa ja myös enemmän omaa meikkikeikkaa viime vuosina.

Minulta onnistuu arki- ja juhlameikit, häämeikit ja myös kauneusmeikit kuvauksia varten. Teen meikkejä mielelläni isommillekin hääseurueille, jolloin saadaan edustaviksi niin morsian, kaasot kuin äiditkin. Myös sulhasen pikameikki onnistuu samalla.

Meikkipalvelu2

Teen myös meikkiopastusta ihan henkilökohtaisesti tai pienryhmille. Meikkiopastuksessa käydään läpi juuri sinulle sopivaa meikkaustyyliä joko arkeen tai juhlaan. Opastan siveltimien valinnassa ja käytössä, mietitään sinulle sopivia värejä ja ohjeistan meikkaustekniikoissa, mitä kannattaa tehdä ja mikä taas ei ole välttämätöntä. Palvelu räätälöityy aina asiakkaan mukaan. Meikkausneuvonnasta voi myös tehdä pienen tyttöjen illan useammalle henkilölle kerrallaan, jossa jokainen saa vastaukset itseään eniten askarruttaviin meikkipulmiin. Lopullinen toteutustapa riippuu henkilöiden määrästä ja on sovittavissa tapauskohtaisesti.

Mup_Satu4
Satu – Kuva: Ömer Acar

Meikit tehdään joko meillä kotona Järvenpään keskustassa (kävelymatka juna-asemalta), jossa minulla on käytössä oma meikkihuone päivänvalo-valaisimella tai sopimuksen mukaan asiakkaan kotona, hotellilla tai juhlapaikalla.

Käytän sekalaisesti eri kosmetiikkabrändien tuotteita keikoilla, esim. Joe Blasco, Urban Decay, Sensai, Helena Rubinstein, Giorgio Armani, Inglot, MAC, YSL jne. Valikoimaa on sen verran, että sieltä varmasti löytyy jokaiselle sopivat tuotteet ja väriteemat.

Teen täyttä viisipäiväistä työviikkoa päivätyössäni, joten olen käytössä rajoitetusti työvuorojen sallimien aikataulujen mukaan, mutta kysy vain rohkeasti olenko vapaana!

–> MEIKKIHINNASTO
–> KUVAGALLERIA

YHTEYDENOTOT: marianniinan (at) gmail.com

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s