.KOSMETIIKKAINEN SYNTTÄRITILAUS.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Mulla oli syntymäpäivä tuossa joulukuun lopussa ja sovittiin sitten Mösjöön kanssa, että hän laittaa mun tilille rahaa, jolla voin tehdä itselleni tilauksen eleveniltä, koska siellä on kaikkea sellaista kivaa, mitä maakaupasta ei saa ja joita mun on tehnyt mieli kokeilla, mutta en ole vain saanut aikaiseksi tilata.

eleven_tilaus_01

Tutkailin *elevenin verkkokauppaa pitkän tovin kahtena eri päivänä ja klikkailin ostoskoriin vaan kaiken, mitkä kiinnosti ja sitten aloin suorittamaan karsintaa: mitä ihan oikeasti haluan kokeilla ja mistä tuotteista mulla ei ole valmiiksi vastaavia paljoa jemmassa.

eleven_tilaus_03

Päädyin tilaamaan kuusi tuotetta: Fanola No Yellow -shampoo, JorgObé mustapäänaamio, Pixi Glow Tonic, Skin79 Arago Spa Aqua Essence -hoitovesi, Missha Perfect Cover BB Cream ja Missha 7 Days Tinted Eyebrow -kynä.

eleven_tilaus_09

Siitä saakka, kun vaalensin tukkani, on mun tehnyt mieli kokeilla tätä *Fanola No Yellow -hopeashampoota, mutta laiskuuttani kuitenkin aina ostin kivijalkakaupasta *Fudgea, koska sen sai heti mukaan. En ole vielä päässyt tämän kimppuun, koska haluan käyttää Fudget ensin loppuun, ettei ne jää kokonaan käyttämättä jos tämä Fanola on todella niin hyvä kuin kaikki antaa ymmärtää.

eleven_tilaus_04

*JorgObé Peel Off Mask, eli mustapäänaamio on ollut ostoslistalla jo pitkään, koska tätäkin on kehuttu niin paljon. Tätä olen jo kerran testannut, mutta kirjoittelen siitä myöhemmin ihan oman postauksensa.

eleven_tilaus_08

*Pixi Glow Tonic taitaa olla jo aikamoinen kulttituote ja olin hakemassa jotain kuorivaa kasvovettä jokatapauksessa, joten ajattelin kokeilla miltä tämä tuntuu. En ole vielä ottanut käyttöön (kokeilin kerran kylläkin), mutta ajattelin nyt laittaa nykyisen kasvoveden vähäksi aikaa kaappiin ja korvata sen tällä.

eleven_tilaus_06

Hoitonesteitä ei tunnu ikinä tulevan mistään (töistä tai blogin kautta) itsestään, joten sitä joudun oikeasti ostamaan. Viimeksi kokeilin ihan vaan Lumenea, mutta en nyt ihan täydellisesti siihen kuitenkaan ihastunut, joten nyt ajattelin antaa korealaisille mahdollisuuden ja tilasin tämän Skin79 AragoSpa Aqua Essence -hoitonesteen. Tämä on vähän geelimäisempää kuin olen hoitonesteissä tottunut, mutta ei haittaa, kaikki kosteus tänne vaan! Tämän aion korkata aktiivikäyttöön hetimiten nyt, kun se Lumene vetelee jo viimeisiään.

eleven_tilaus_07

Tämä *Missha Perfect Cover BB Cream oli aivan ehdottomasti saatava! Käytin tätä Myyn häämeikkiin (hänen omaa kappalettaan siis) ja jo silloin olin silleen, että mitä-tämä-on-miksi-iho-näyttää-noin-upealta! Näin kauan kuitenkin meni ennenkuin lopulta tilasin saman tuotteen itselleni. Vähän häiräännyin värissä, koska en tajunnutkaan, että mähän rusketuin viime kesänä enemmän kuin ehkä ikinä ja mulla on edelleen ihossa siitä väriä jäljellä ja tämä sävy 21 onkin ihan aavistuksen vaaleahko mulle jopa nyt talvella. Ei kuitenkaan niin vaalea, ettenkö voisi käyttää ja olenkin käyttänyt, mutta tästä kirjoittelen myöskin ihan oman postauksensa, koska tämä ansaitsee sen!

eleven_tilaus_05

Viimeisenä vielä *Missha 7 Days Tinted Eyebrow -kynä, jonka sanotaan pysyvän päiväkausia kulmissa. Sehän se oli tietysti mikä mua tässä kiinnosti: kulmat näyttäisi siisteiltä myös ilman muuta meikkiä. Palaan myös tähän tuotteeseen myöhemmin, kunhan ehdin.

– – –

Tyytyväisin ehdottomasti olen ollut BB-voiteeseen ja parin kokeilun perusteella myös Pixiin ja Skin79:iin. Mutta olipa kiva synttärilahja! Kiitos vaan Mösjöölle, kun mahdollisti tämän :D

Oletteko te kokeilleet korealaista ihonhoitoa tai meikkejä?

*postauksessa mainoslinkkejä

4 thoughts on “.KOSMETIIKKAINEN SYNTTÄRITILAUS.

  1. Kiinnostaa kovasti sun postaus bb-voiteesta. Olin jo kerran sitä tilaamassa, mutta menin puihin, koska arvelutti juurikin se, että osuisko sävyn valinta oikein. Käytän Lumenen CC-voiteesta talvella sävyä Light, et vastine sille pitäisi löytää. Korealainen kosmetiikka kiinnostaa, etenkin kaikki ihon hoitoon liittyvät jutut.

    1. Just eilen sain postissa toisen tilauksen eleveniltä, joten kunhan seuraava vapaapäivä koitaa, pääsen ottamaan swatchailu-kuvia ja tekemään postausta, joten lähitulevaisuudessa toivottavasti olisi postausta tulossa aiheesta :) Ja varmaan itseasiassa vertailenkin tätä Lumenen CC-voiteeseen, koska se on tähän saakka ollut mun lemppari.

  2. Fanola ei ollut omaan hiukseeni ainakaan hirveästi tehokkaampi kuin esimerkiksi Fudge, mutta voi hyvänen aika että se Fanola haisee PAHALLE! Tai sitten oma shampooni on jotenkin pilalla, aika voimakas haju on.. Ei ole kyllä muissa silver-shampoissa tullut vastaan moista odouria. :D

    1. Piti oikein käydä haistelemassa, mutta en kyllä huomaa, että se olisi mitenkään epämiellyttävän hajuinen, päinvastoin :) Toki ihmiset haistaa asioita eri tavoin, mutta tietty on mahdollista sekin, että sun kappale on jotenkin viallinen. Mä edelleen odottelen, että pääsisin tätä kunnolla kokeilemaan :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.