.KEIKKAMEIKKIPAKIN ESITTELY.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Viime vuonna, kun laitoin tänne blogiin sivut esille meikkipalvelusta, tein samoihin aikoihin myös meikkiostoksia pakkia varten, koska halusin siellä olevan tiettyjä suosikkituotteita, joita mun on helppo käyttää ns. kaikille. Töissä tulee tutustuttua hyvin laajalti eri tuotteisiin meikkiasiakkaiden parissa ja huomaan, että käytän hyvin paljon tiettyjä samoja tuotteita, koska ensinnäkin ne toimii ja toiseksi, ne käy lähes kaikille. Sellaisia halusin myös enemmän omaan pakkiini, jolloin pystyn pakkaamaan tuotteita määrällisesti vähemmän mukaan.

Yksi ongelma pakissa on aina ollut meikkivoiteet. Nestemäiset menee niin kovin nopeasti huonoiksi, että se tulee pitkässä juoksussa kalliiksi jos parin vuoden välein täytyy kaikki meikkivoiteet uusia, vaikka niitä ei olisi edes kovin montaa kertaa ehditty käyttää. Teen meikkikeikkaa kuitenkin suhteessa sen verran harvoin, että varsinkaan jotain tummempia sävyjä en vaan pääse käyttämään niin usein, että ne ehtisi varsinaisesti edes kulumaan.

keikkameikkipakki_09

Ratkaisin tämän ongelman sillä, että hankin Joe Blascon meikkivoiteista hyvän värikavalkadin, joita keskenään sekoittelemalla pystyn luomaan lähes värin kuin värin asiakkaalle. Mulla on myöskin meikkivoiteiden vaalentamiseen soveltuva nestemäinen tuote, joka toimii myös näiden Blascon pohjien kanssa ja yksi meikkivoiteista on selkeästi tummempi, jota voi käyttää joko yksinään tai tummentamaan mitä tahansa muuta sävyä. Ostin myös Blascon kasvoseerumin, jota voi sekoittaa meikkivoiteisiin, jolloin pohjasta saa paljon ohuemman ja kuulaamman (riippuen seerumin ja meikkivoiteen suhteesta tietenkin). Olen näillä nyt jo melkein kymmenen meikkiä tehnyt eri asiakkaille ja täytyy sanoa, että olen aika ihastunut! Joe Blascon vahvapigmenttiset meikkivoiteet ei käytännössä mene lähes koskaan pilalle, jos niitä hygieenisesti käyttää ja se oli tässä se tärkein pointti, mutta mukavana sivubonuksena tuli tosiaan se, että olin aivan unohtanut miten upea meikkipohjatuote se oikeasti onkaan!

Joe Blascolta hankin myös muutaman Correctorin, eli värinkorjaustuotteen, joilla pystyy neutraloimaan sinisyyttä tai ruskeita pigmenttiläikkiä (Blue Neutralizer), häivyttelemään punaisuutta kasvoilta (Special Red Neutralizer) ja tuomaan valoa tummille silmänalusille (Orange Highlight 1). Näitäkin voi sekoittaa seerumiin tai silmänympärysvoiteeseen, jolloin koostumus notkistuu eivätkä ne näytä silmien lähelläkään paksuilta tai kuivilta, mutta silti peittää mainiosti.

keikkameikkipakki_08

Kuokkasen Peruukkiliikkeestä kävin ostamassa Kryolanin väritöntä irtopuuteria, joka sopii käytännössä kaikille ja rasia on suuri ja riittoisa. Testasin itsellenikin ja kylläpäs tykkäsin! Samasta puljusta ostin myös siveltimille tuollaisen tötsän, jolloin ne menee huomattavasti pienempään tilaan meikkikeikalla, jossa saattaa olla hyvinkin rajalliset pöytätilat mun käytössä. Ennen käytin levitettävää sivellinrullaa, mutta levitettynä se vei aina ihan tuhottomasti pöytätilaa, vaikka muuten olikin hyvin näpsä. Ostin myös muutaman lisukkeen sivellinsettiin (oikealla), jotta ei tarvitse ”lainata” keikalle omista käyttösiveltimistä enää mitään.

keikkameikkipakki_07

Hankin myös Bobbi Brownin *automaattisen kulmakynän kahdessa eri sävyssä: Grey ja Espresso. Kynä on aivan loistava, se pysyy hyvin, sitä ei tarvitse teroittaa käytännössä ikinä, piirtojälki on pehmeä, mutta silti tarvittaessa skarppi. Sävy Grey sopii kaikille viileän vaaleille, kun tarve on luonnollisemmalle ja vaaleammalle kulmalookille ja Espresso on taas täydellinen viileän ruskea hieman tummemmille leideille ja toki tämänkin saa piirrettyä hyvin pehmeästi, jolloin lopputulos ei ole niin tumma.

*Kulmageeleissä turvauduin Lancômeen, koska jumatsuikka, että niillä muuten kulmakarvat pysyy paikoillaan! Päädyin ostamaan värittömän (sävy 00) ja vaalean harmaanruskean sävyn (01) pakkiin, koska töissä meikkejä tehdessä on tullut huomattua, että nuo kaksi on ne, joita tulee oikeasti käytettyä, tummempia en oikeastaan käytä koskaan.

keikkameikkipakki_06

Diego Dalla Palman luona kävin hakemassa muutaman huultenrajauskynän, erityisesti sävy 80 on noussut vahvaksi suosikiksi, koska se sopii käytännössä kaikkiin vähänkin nudempiin huulimeikki-väreihin. Samalla noukin sieltä toki mukaan myös lämpimämpää tiilenväriä (62) ja ruskeampaa nudekynää (90 ja 61). Samalla ostin mukaan Diegon upean harmaan silmänrajauskynän (03), ihan täydellinen rajausväri luonnollisempiin silmämeikkeihin.

keikkameikkipakki_05

Meikinkiinnityssuihkeen kävin hakemassa *Urban Decaylta ja koska mulla sattuu olemaan samaa tuotetta tuollaisena miniputelina, pystyn suuremmasta aina täyttämään tuon pienen, kun lähden keikalle ja näin säästämään arvokasta tilaa.

keikkameikkipakki_04

Tavallaan aika paljon jouduin tekemään hankintoja pakkia varten, vaikka paljon siellä jo oli valikoimaa ennestäänkin. Muutamia suosikkeja mainitakseni: *Bobbi Brownin geelimäinen purkki-eyeliner (saatu töistä), Armanin purkkimaiset kulmavärit (saatu töistä), *ABH Contour Palette (saatu blogin kautta), Inglotilta kaksi poskipunapalettia, *Rubinsteinin, Armanin ja *Lancômen (saatu töistä) peitevoiteita, läjä Lancômen huulipunia (saatu töistä) ja kaksi Maybellinen huulipunapalettia, *mustaa Duo-ripsiliimaa ja Duroyn ripsitupsuja, Sensain ja Sisleyn ihonhoitotuotteita (saatu töistä) jne. Toistaiseksi olen ottanut luomivärit ja valopuuterit omasta meikkilaatikosta keikalle mukaan, mutta olen tässä hiljattain juuri tehnyt täydennyksiä pakkiin näidenkin osalta, mutta palaan aiheeseen myöhemmin, kun viimeinenkin luomiväritilaus tulee perille.

keikkameikkipakki_03

Tähän saakka isoin ongelma on tullut tuotteiden ja muiden tarvikkeiden kuljettamisesta lokaatioon. Kotona ne on helppo pitää tuossa pakissa, kun kaikille tuotteille on paikka ja ne pysyy järjestyksessä, mutta pakki painaa aivan tuhottoman paljon täytenä! Näillä käsivoimilla tuota ei ihan noin vaan raahata yhtään mihinkään kodin ulkopuolelle, kun sitä autoa ei ole käytössä. Meikkituotteet painaa yllättävän paljon! Olen siis ratkaissut tämän ongelman sillä, että pakkaan tuotteet eri kokoisiin meikkipussukoihin tuotekategorioittain ja pelaan niillä sitten tetristä *Kånken-repun kanssa ja loput menee kangaskassiin. Painavaakin reppua jaksaa kyllä kantaa selässä ja kangaskassiin pakkaan yleensä jotain kevyempää, kuten siveltimet, meikkimunat, sivellinputsaria, vanuja ja topseja jne.

keikkameikkipakki_01

Kaikille keikoille en tosiaankaan pakkaa mukaan koko pakin sisältöä, vaan katson keikan luonteen mukaan, että mitä oikeasti tarvitsee ottaa mukaan. Usein pakkaan mukaan esim. vain kaksi huulikiiltoa (kylmän ja lämpimän), osan huulipunista (muutama nude, yksi punainen, yksi pinkki ja yksi tummempi joita myös sekoittelen tarvittaessa) ja niihin sopivat rajauskynät, vain kolme eri laatuista ripsiväriä (vedenkestävä, vesiliukoinen ja lämpimällä vedellä poistettava), kaksi kasvoprimeria (matta ja kosteuttava/hohtava). Ainoastaan meikkivoiteista ja correctoreista otan kaikki värit mukaan + vielä vaalentava ja tummentava tuote niitä varten, mutta nekin menee nykyään niin pieneen tilaan, kun nuo Blascon napit on niin pieniä.

Kyllähän näillä tekee meikin jos toisenkin!

*postauksessa mainoslinkkejä

6 thoughts on “.KEIKKAMEIKKIPAKIN ESITTELY.

 1. Mikä meikkivoiteen vaalennusaine toimii noiden Blascojen kanssa? Täällä yksi kalmanaama, joka haluaisi käyttää Blascon meikkivoiteita, mutta mikään sävyistä ei ole tarpeeksi vaalea.

  1. Kyllä siihen käy mikä tahansa suht nestemäinen vaalentaja. Mulla on nyt käytössä Chanelin Le Blanc (valkoinen) ja NYX Total Control Drop Foundation 01 Pale (kellertävämpi), joilla saan vähän eri sävypohjan luotua tarvittaessa. Muistaakseni Body Shopilla on ihan tähän tarkoitukseen omat tuotteensa, vaalentaja ja tummentaja.

 2. Olipa kiinnostavaa! Aina välillä itsekin pyörittelen ajatusta meikkikeikkojen tekemisestä, mutta toistaiseksi en ole vielä saanut mitään asian eteen aikaiseksi. Tai siis olen, tietysti, ostanut tarkoitukseen sopivan mustan meikkiolkalaukun, jonka sisällä on läpinäkyviä meikkipusseja. Että sitten joskus kun tarve tulee, on missä kantaa. :D Mulla on ikävä meikkien tekemistä, mutta en tiedä osaisinko meikata millään muulla kuin MACin tuotteilla ja pakin kokoaminen niistä olisi ohuenpuoleiseen kysyntään nähden vähän tuhlausta. Mutta onhan näitä ajatuksia hauska pyöritellä. Olis kiva kuulla tarkemminkin miten sulla on nää lähteneet rullaamaan, nyt kun homma on jo hetken ollut käynnissä. :)

  1. No sen verran, että blogiin sivujen julkaisun jälkeen olen tosiaan sen kymmenisen meikkiä tehnyt, jotka jakautuu neljään eri keikkaan. Seuraava isompi keikka on maaliskuussa, sitten touko-kesä-heinä-elokuussa on kans vähintään yksi isompi keikka per kuukausi. Osa keikoista on kyllä tullut tutuilta tai menen kaverin keikalle tekemään meikit, kun se tekee hiukset. Mutta onhan noita nyt muutamia :)

   En ole mitenkään erityisemmin mainostanut tai jakanut linkkiä eteenpäin, koska olen kuitenkin päivätöissä, jossa täytyy olla myös lauantaisin (ei onneksi aina), joten en ihan hirveästi pysty lauantai-keikkaa tekemään ellen ole lomalla töistä. Nytkin pitää tiettyjä keikkoja varten erikseen toivoa vapaapäivää töistä, mutta onneksi ne yleensä järjestyy :)

   Kannattaa kyllä heittää ajatusta ilmoille vaikka sitten vaan kaveripiiriin Facen välityksellä, että haluaisit tehdä meikkejä, mulla ainakin kaveripiirin kautta tullut suurinosa keikoista. Jos ei suoraan kavereille/tutuille niin sitten niiden kautta joillekin heidän kavereilleen.

   Ja keikkapakkia varten mä kyllä tosi paljon otin tuotteita omasta varastosta, sellaisia tuotteita mistä mulla oli tuplia tai vastaavia tuotteita omassa käytössä. Paljon olen tietysti saanut niitä töiden kautta, että ihan kaikkea ei ole tarvinnut ostaa :D Pakin sisältö on kyllä muuttanut muotoaan moneen kertaan tässä vuosien varrella, mutta nyt musta tuntuu, että se on melko optimaalinen.

 3. ootko nyt ihan varma että sulla on tossa sävyjä ihan kaikista tummimmillekin ihonsävyille?

  1. Tähän mennessä mulla ei ole ollut koskaan meikkikeikkaa, jossa olisi meikattavana ollut tummaihoista (töissä kyllä, mutta ei omalla keikalla), joten ei, tuossa ei välttämättä ole kaikista tummimmille ihonsävyille meikkivoidetta, koska en ole tähän saakka kertaakaan sellaista tarvinnut. Jos jollain keikalla näin olisi niin kävisin etukäteen hankkimassa tummemman sävyn mukaan, jota voisin sekoittaa muihin väreihin.

   Sitäpaitsi hyvinkin tummaihoisille naisille usein käy yllättävän vaalea meikkivoide ja uskoisin, että noi mun sävyt riittää suurimmalle osalle heistäkin. Töissä, kun testaan tummaihoisille leideille meikkivoidetta, olen yllättynyt moneen kertaan kuinka ”vaalea” sävy on lopulta se paras (esim. Bobbin 6 on tosi yleinen) ja yksi sen tyyppinen sävy mulla on jo pakissa, jota pystyn vielä tummentamaan toisella tuotteella tarvittaessa.

   Joten ole huoleti, keikkapakki on kyllä ihan kunnossa ja helposti päivitettävissä kaikkia erilaisia keikkoja varten :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.