.SHOPPAILUVINKKEJÄ HULLUILLE PÄIVILLE.

HP_K18_06

Hullut Päivät tulee taas! Ovet avautuu klo 7:00 tänä aamuna ja tunnetusti parhaimmat tarjoukset viedään käsistä heti, kun tyypit juoksee ovista sisään. Ajattelin taas koota joitakin vinkkejä, että mitä sieltä ehkä kannattaisi shoppailla ja joihin saatan itsekin haksahtaa.

HP_K18_01

KESKIVIIKKO: Kiehl’sin Midnight Recovery Concentrate on mainio yöseerumi kenelle vaan (jos vain tykkää laventelin tuoksusta). Mikäli tahtoo lievempää tuoksumaailmaa, kannattaa hankkia Estee Lauderin Advanced Night Repair -seerumi, joka on yksi mun lemppareista jo vuosien ajan. Mikäli näissä hinta tuntuu vähän turhan suurelta, löytyy myös Lumenelta hyviä seerumeita: Valo Glow Boost Vitamin C tai Lähde Arctic Dew. Mikäli tahtoo päästä ihonhoidosta mahdollisimman helpolla, kannattaa valita Bioeffect EGF-Serum, jota voi käyttää yksinään aamuin illoin koko kasvoille ja silmienkin ympärille.

Hiuksille tietysti Moroccanoilia pesuun ja Osiksen hiuslakkaa kampauksen kiinnitykseen. Shiseidon ripsentaivuttimet on edelleen parasta A-luokkaa, Beautyblenderin meikkisienet on mielestäni edelleen parhaat meikkimunat, joita olen kokeillut ja L’Occitanen puhdistusöljyllä lähtee sitten illalla meikit helposti. Terran Verbena käsisaippua on ihanan raikas ja jättipullosta täyttää lasiset käsisaippuaputelit näppärästi.

Sisustuksen puolelta tuota klassista String-hyllyä olen katsellut jo pidempään ja houkuttelisi kovasti, vaikka mulla ei juuri nyt sille oikeastaan edes olisi paikkaakaan missään. No, aina saa haaveilla. Marimekon Kompotti-astiat on niin söpöjä!

HP_K18_02

TORSTAI: Kevyttä ja kesäistä meikkipohjaa hakevalle suosittelen Biothermin BB-voidetta ja kuiville käsille tietysti Biomains-käsivoide. Kasvoille hyvä kosteusseerumi ja -voide Clarinsilta. Lempparidödöä ja -peiteainetta Helena Rubinsteinilta tietenkin ja hiuksille tietysti sävynaamiota, jolla saa pidettyä hiusväriä raikkaampana pidempään.

HP_K18_03

PERJANTAI: Originsilta hyvät putsarit peilikaappiin, puhdistusöljy meikinpoistoon ja vaahtoava Checks and Balances puhdistuksen toiseen vaiheeseen ja aamuputsailuun. Jälkimmäinen tuoksuu muuten vähän hammastahnalta :D Clarinsilta kannattaa poimia mukaan klassikko-huulikiilto lempisävyissä ja kodin puolelta kannattaa hakea Rosti Mepal vatkauskulhoja. Itse ostin noita kulhoja jo aikaisemmin ja olen tykännyt todella paljon ja nyt jo näkee, että ne tulee kestämään aikaa ihan eri tavalla kuin ne perusmuoviset, jotka raapiutuu pilalle alta aikayksikön.

HP_K18_04

LAUANTAI: Fudgen violettishampoo ja -hoitoaine toimii hyvin blondeille ja pesun jälkeen hiuksiin sivellään tietenkin Wellan Luxe hiusöljyä silottelemaan suortuvia. Toinenkin lempparidödö, Clarinsin, on myös hyvässä tarjouksessa.

HP_K18_05

SUNNUNTAI: Bioeffectin 30 päivän ihonhoitokuuri on loistava juuri tähän vuodenaikojen vaihteeseen ja jos tykkäis saada pidemmät ripset niin kannattaa hankkia Beautylashin ripsiseerumi. Tästä olen kuullut ja nähnytkin upeita tuloksia, suosittelen!

Stockmannin verkkokaupassa ja kivijalkakaupoissa on monia tuotteita, mitä ei kuvastossa ollut näkyvillä, joten kannattaa selata verkkokauppa kunnolla läpi ja/tai mennä myymälään. No, aiotteko käydä hulluilemassa paikan päällä vai tyydyttekö verkkokauppaostoksiin?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.