.SISUSTUSOSTOKSIA.

Uuden pikkukodin myötä on pitänyt tehdä joitakin uusia hankintoja, kun tottakai osa tavaroista jäi Mösjöölle ja olen näitä hankintoja tehnyt tässä pikkuhiljaa ensimmäisen viikon/parin sisällä sitä mukaa kun on ilmennyt uusia tarpeita.

ostoksia_01

Käväisin Granitissa, Stockmannilla ja Ruohonjuuressa tällä kertaa.

ostoksia_03

Ruohonjuuresta hain uuden Kiertin tiskirätin, kun niitäkään mulle ei jäänyt kuin yksi. Myös tiskiharjaan tarvitsin uuden harjaspään, kun puukotin vahingossa edellisestä harjaksia vähän liikaa irti ja olihan se aika liiskainen jo muutenkin.

Stockmannilta ostin tuon mustan käsisaippuan keittiöön. Mulle jäi valkoinen käsisaippua ja -voide edellisen kodin keittiöstä, mutta laitoin ne vessaan ja hankin keittiöön pelkän saippuan. Ei tuohon nurkkaan olisi käsivoidepulloa enää saanut mahtumaankaan. Käsivoidetta voin hakea viereisestä huoneesta meikkilaatikoiden uumenista kyllä nopeasti.

keittio1

Musta saippua tuntui muutenkin nyt sopivan keittiöön paremmin, kun siellä on noita mustia esineitä enemmänkin. Harkitsen ostavani vielä Smegin blenderinkin, mutta en juuri nyt pysty siihen kyllä investoimaan.

ostoksia_05

Granitista ostin keittiöön kaksi patakinnasta, kun nekin jäi Mösjöölle ja mähän en pelkillä patalapuilla ota yhtäkään astiaa uunista ulos. Olen kerran polttanut käpäläni sellaisen kanssa pelleillessä, never again. Kunnon patakinnas sen olla pitää ja molempiin käsiin!

ostoksia_07

Granitista mukaan tarttui myös kaksi isoa pyyhettä, kun niitäkään en ottanut mukaan kuin kaksi ja ihan jo pyykinpesun kannalta katsottuna niitä pitää olla vähän useampia, että saan koneen ylipäätään täytettyä. Harmaa luomupuuvillainen vohvelikangas oli jotenkin tosi viehättävän näköinen kaikessa yksinkertaisuudessaan. Harkitsin myös Stockalla Lapuan Kankureiden pellavaisia kylpypyyhkeitä, mutta olivat sellaisissa hinnoissa ettei todellakaan ollut nyt niihin varaa.

Näiden lisäksi on pitänyt hankkia mm. vessaharja, suihkuverho, siivousrättejä ja -sieniä ja aterinlaatikot keittiöön, mutta ne hoitui Clas Ohlsonilla suhteellisen pienellä rahalla. Ihmeen paljon kaikkea tämmöistä pientä on joutunut hankkimaan ja seuraavan palkan jälkeen hankintoja tulee vielä lisääkin, kun vaan pääsen Ikeaan :D

2 thoughts on “.SISUSTUSOSTOKSIA.

  1. Voi että näitä on kiva lukea kun on itse ihan samassa elämänvaiheessa! Mulla on Ikea ihan vieressä joten on kyllä aika monta keikkaa tullut tehtyä, viimeksi eilen :P ankeankin vuokrakämpän saa sisustettua nätiksi kun hankkii vähän tyylikkäämpää ja harkittua huonekalua ja sisustusesinettä. On kyllä vaihteeksi kiva kun saa itse päättää kaiken eikä kalusteet ja tavarat ole koottu kahden ihmisen omaisuudesta, siitä ei ikinä yhtenevää tule.
    Tosi hauska tuo patteri keittiön seinässä. Olet kyllä muutenkin laitellut kaiken kivan näköisesti, omaa pikku kotia on kiva laittaa viihtyisäksi pesäksi ;)

    1. Mullakin tulee Ikeareissu vielä eteen tässä :D Tein listaa mitä kaikkea tarvitsee sieltä, mutta lopulta aika vähällä saatan sieltä päästä!

      Mä oon tykännyt tästä kämpästä tosi paljon! Tässä on just sellaista vanhan talon tunnelmaa, josta mä tykkään. Ja vaikka huoneet on pieniä ja kaappitilaa on tosi vähän, olen saanut tästä ihan toimivan kodin itselleni <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.