.HULLUT PÄIVÄT – KESKIVIIKKO.

Postauksessa mainoslinkkejä, merkattu tähdellä *

HP_syksy18_01

Tästähän se taas lähtee, keltaiset päivät*, huomisesta alkaen aina sunnuntaihin saakka. Kaikki Stockmannit on puettu keltaiseen ja tarjouksia kuulutellaan kaiuttimista aamusta iltaan ja lössiä on käytävillä kuin pipoa. Ehkä näistä tälläkin kertaa selvitään kunnialla läpi.

Tällä kertaa päätin toteuttaa blogipostaukset vähän eri tavalla kuin ennen, nimittäin niin, että keskiviikko on omana postauksenaan ja viikon loput päivät yhdessä omassaan. Keräsin keskiviikosta niin paljon kaikkea kivaa, että totesin postauksesta tulevan aivan liian pitkä, jos olisin ympännyt kaiken samaan muiden päivien kanssa.

Nämä postauksethan on vähän tämmöisiä Mari suosittelee -postauksia, koska mulla itselläni ei ole juurikaan rahaa mihinkään shoppailuun tällä hetkellä, vaikka tuolla monia juttuja olisikin, joita haluaisin hankkia. Katsotaan meneekö kiusaus liian pitkälle ja shoppailenko luottokortilla silti…

HP_syksy18_03

Aloitetaan Hullujen Päivien keskiviikko muodin ja kodin puolelta. Muodissa ei ollut nyt mua kiinnostavaa mitään muuta kuin mustat nahkahansikkaat*, koska hukkasin mun vanhat hanskat viime talvena ja se sylettää mua edelleen, ne oli hyvät. Desing Lettersin kirjaimilla koristeltu keittiöpyyhe* multa jo löytyykin kolmessa värissä, suosittelen, on tyylikäs! Iittalan Riihipöllö* on ehkä maailman sympaattisin ja olen häntä hiniöinyt jo pitkään, mutta mun piheys ei anna myöten laittaa noin paljon rahaa pelkkään koriste-esineeseen, jolla ei ole muuta virkaa, kuin olla nätti. Mutta voisin ottaa lahjaksi!

Smegin blenderin* haluaisin hankkia ihan oikeasti, mutta tarjouksesta huolimatta on vähän kallis hankinta mun tämänhetkiseen rahatilanteeseen. Victorinoxin tomaattiveitsi* on muuten sitten maailman paras veitsi! Mä käytän omaani oikeasti IHAN KAIKKEEN leikkaamiseen. Vahva suositus. Ja hei, toi Airamin retrohenkinen taskulamppu*, kuinka siisti! Kehtais pitää esilläkin ja menis (ainakin mun sisustuksessa) ihan koriste-esineestä :D

Compagnie de Provencen käsisaippuat* ja -voiteet* on ihania, hyväntuoksuisia ja menee myöskin ihan sisustusesineistä käyttöpaikoillaan. Tykkään siitä, että käyttöesine on samalla sekä käytännöllinen että hyvännäköinen. Täyttösaippuoista mun lemppari on ehdottomasti tuo Pamplemousse*, ihanan raikas tuoksu! Keittiöön sopisi mun puolesta myös mainiosti tuo koirakuvioinen keittiöpyyhe*, kuinka söpö!

HP_syksy18_02

Keskiviikkona kosmetiikan puolelta kiinnitin tietenkin heti huomioni Sensain kasvopuhdistustuotteisiin, tarjoukseen tulee mm. Cleansing Oil* ja Creamy Soap*, eli täydellinen kaksoispuhdistusduo, jotka on tässä hommassa edelleen mun top 3 -tuotteita, varsinkin tuo kakkosvaihe. Jos joskus käytän vedenkestävää ripsiväriä, niin tuo Nivean kaksifaasinen silmämeikinpoistoaine* on ollut täysin pätevä poistamaan silmämeikit. Nytkin mulla taitaa olla vielä yksi tuommoinen jemmassa odottamassa (en ole hetkeen käyttänyt vedenkestäviä ripsareita niin ei ole päässyt nuo tuotteet kulumaan).

Sitten vähän epähuomiossa nämä päivittäiskosmetiikasta löytyvät saippuat jäi myös tähän kuvaan, mutta oh well. Jos mulla on pihi olo, saatan ostaa tätä Terran käsisaippuatäyttöpulloa* sen Compagnien tilalta ja nimenomaan tämä Verveine on ollut kiva, mutta olen sitä neutraalia Oliiviakin kokeillut ja se on ihan ok myös. Tuo marseillesaippua-pala* mua houkuttelisi siinä mielessä, että olisi kiva kokeilla sitä käsitiskissä sen perus Fairyn tilalla. Monet zero waste -tyypit käyttää nimenomaan palasaippuaa käsin tiskaamisessa ja kuulemma toimii mainiosti. Mulla tosin on vielä Fairya aika paljon jäljellä, joten tämä saa jäädä odottamaan.

Kuvassa alarivillä on paljon kivoja seerumeita! Ylipäätään huomasin nettisivuja selatessa, että tosi paljon seerumeita nyt tarjouksessa koko viikolla! Lemppari kautta aikojen on varmasti tuo Estee Lauderin Advanced Night Repair*, joka mulla on nytkin käytössä aamuin illoin. Hyviä perusseerumeita on myös nuo Lumenen Valo* ja Lähde*. Guerlainin Midnight Secret* on erinomainen pelastaja silloin, kun tietää jo etukäteen, että yöunet jää lyhyiksi, laittaa Midnight Secretin kasvoille ainoaksi hoitotuotteeksi ja herätessä iho näyttää paljon levänneemmältä kuin miltä ehkä muuten tuntuu. Myös Kiehl’sin Midnight Recovery Concentrate* on mainio yöseerumi/-öljy, tätäkin olen joskus yhden putelin käyttänyt ja tykkäsin!

HP_syksy18_04

Ihonhoidolla jatketaan! Patykan Lotus*-voide on erinomainen kasvovoide herkemmälle iholle, ihana tuoksu ja miellyttävä levittyvyys. Mulla on ollut tästä kokeilukoko testissä kesästä lähtien ja tykkäsin silloin käyttää yövoiteena, mutta nyt syksyllä menee hyvin myös päivällä. Bioeffect tuo tällä kertaa Hullareille sekä päiväseerumin* että silmänympärysseerumin*. Olen tykännyt molemmista, päiväseerumi on mielestäni kivempi käyttää meikin alla kuin se originaali yöseerumi ja silmänympärystuote antaa extrahoitoa sy-iholle varsinkin nyt, kun tuli viileämmät ilmat.

Guerlainin Super Tips -tuotteista tarjouksessa on myös Stop Spot* -voide, joka on tarkoitettu näppylöiden taltuttamiseen. Siinä on kevyt sävy mukana, jolloin se on samalla sekä hoitava että peittävä tuote näppylöiden päälle. SOS Cream* taas toimii kaikenlaiseen herkkyysreaktioon joko kasvoilla tai vartalolla. Super Lips* taas on aivan ihana huulivoide, joka pysyy huulten pinnalla kosteuttaen pitkän aikaa.

Elizabeth Ardenin klassisen Eight Hour -linjan purkissa oleva huulivoide* on mulla tällä hetkellä yökäytössä ja se on myös erinomainen, huulet on vielä aamullakin pehmeät ja voidellun tuntuiset. Huulipunan käyttäjälle erinomainen yöhoito, mutta käy tottakai myös päiväkäyttöön (itse vaan tykkään, että purkkituotteet on vain kotikäytössä hygienian vuoksi).

Biothermin Lait Corporel* -vartalovoide, klassikko, on hämmentävän kosteuttava ja ravitseva ollakseen niinkin ohut koostumukseltaan, erinomainen tuote edelleen. L’Occitanen Shea -tuotteet on edelleen yksiä mun lemppareita, kun käsi*- ja jalkavoiteista* puhutaan, tekisi mieli taas hankkia käyttöön. Nivean dödöt on ollut hyviä ja tätä Black & White* -dödöäkin mulla on joskus ollut ja koska nykyisen dödön pohja häämöttää jo, joudun ehkä tähän investoimaan, onneksi ei ole tuon kalliimpi :D

HP_syksy18_05

Siirrytäänpäs sitten meikkien ja hiusjuttujen puolelle. Maininnan arvoiset on jälleen nuo Shiseidon ripsentaivuttimet*, ne vaan on ihan törkeen hyvät. Käytän näitä töissä meikkiasiakkaille, omilla meikkikeikoilla asiakkaille ja myös itselleni ja nämä sopii lähestulkoon kaikille silmänmalleille mitä tässä on vuosien varrella tullut meikkipenkissä vastaan. Yksi ehdoton hankinta omaan käyttöön on kuitenkin tuo Urban Decayn Eyeshadow Primer Potion Original*, koska mun nykyinen on ihan kohta loppu ja vaikka mulla on muita samaan hommaan tarkoitettuja tuotteita, pysyy tällä mun meikki kaikista parhaiten paikoillaan, joten tykkään käyttää tätä.

Beautyblenderiltä olisi tarjouksessa sekä tuollainen kahden meikkisienen setti* että yhden sienen ja saippuan setti* (saatavilla myös pinkkinä). Itse tykkään tuosta mustasta sienestä kaikista eniten, koska se ei päästä pestessä väriä YHTÄÄN, se ei mene ällöttävän näköiseksi rankemmassakaan käytössä ja koska se on musta. Guerlainin Super Tips -tuotteista vielä yksi olisi tarjouksessa ja laitoin sen tarkoituksella tänne meikkipuolelle, koska tämä on aivan loistava pikakaunistaja* ja meikinpohjustustuote. Tämä jättää hieman heleän pinnan iholle ja meikkivoide tarraa tämän päälle hyvin ja pysyy paikoillaan pidempään. Erinomainen erityisesti juhlameikin alle, mutta miksei myös päivittäiseen käyttöön.

Ripsiväreistä nostin esiin kaksi eri juttua, eli Sensain maskarapakkauksen*, jossa on sekä klassinen pieniharjainen 38-ripsari että Volumising eli se kaarevaharjainen tuuheuttava ripsiväri, joka on edelleen yksi mun lemppareita ripsiväreissä. Pakkauksessa on extrana myös jauhemainen kasvokuorinta, joka sopii herkimmillekin ihoille hellävaraiseksi, mutta kuitenkin tehokkaaksi kuorinnaksi. Toinen ripsarinosto on tietysti Cliniquen lämpimällä vedellä poistettava Lash Power* -maskara, jossa on siro ja kapea harja luonnolliseen lopputulokseen ja tämä kestää loistavasti haastavia säätiloja siinä missä Sensainkin maskarat.

Hiuspuolelta halusin nostaa Moroccanoilin Hydrating shampoon* ja hoitoaineen* ja tottakai tuon klassisen hoitoöljyn* (saatavilla myös Light-versio). Moroccanoilin öljyä olen käyttänyt itsekin ja käyttäisin sitä mielelläni aina, mutta onhan se nyt aika törkeän hintainen, vaikka hyvä onkin, joten en ole piheyksissäni sitä hirveän usein käyttööni hankkinut vaan suosinut hieman edullisempia tuotteita. Hiuslakkapuolelta edelleen mun suosikki on Osis+ Session, jota on Hullareilla sekä tuossa isossa 500 ml* että matkakokoisessa 100 ml* pakkauksissa. Isoa kokoa pidän itse aina peilikaapissa päivittäisessä käytössä ja pientä kokoa kuljetan aina reissuille mukaan.

– – –

Mutta siinäpä olisi Hullujen Päivien keskiviikon tarjoukset, joihin mun silmä osui. Tekisi mieli ostaa KAIKKEA, mutta rehellisyyden nimissä keskiviikon osalta ostoskoriin saattaa mennä ainoastaan se UD:n Potion, Nivean dödö ja harkitsen vakavasti, että ostanko luotolla sen Smegin blenderin, vai pärjäisinkö ilman kunnes rahatilanne taas paranee. Toisaalta nyt sen saisi paljon halvemmalla… Decisions decisions.

Postauksessa mainoslinkkejä, merkattu tähdellä *
( = saan pienen korvauksen, jos päädyt ostamaan tuotteita verkkokaupasta minun linkkini kautta)

2 thoughts on “.HULLUT PÄIVÄT – KESKIVIIKKO.

  1. Pakko sanoa tosta Marseillepalasaippuasta, et ostin semmosen viime vuonna, mut se haisi niin järkyttävän voimakkaasti, etten pystynyt käyttämään sitä. :P

    1. Aijaa! Haisi niinku mille? En mä muista, että mulla olis marseillet ennen ainakaan haissut mitenkään erityisesti (ollut jotain tollasta vastaavaa joskus).

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.