.HULLUT PÄIVÄT – TO-SU.

Postauksessa mainoslinkkejä, merkattu tähdellä *

HP_syksy18_01

Tiistai-iltana julkaisinkin jo Hullujen Päivien* keskiviikko-päivästä oman postauksensa, koska se tosiaan venähti vähän pitkäksi ja jatketaan tänään tarjouksilla, jotka tulee Stockmanneille torstaista sunnuntaihin. Kaikki keskiviikkona tulleet tuotteet on edelleen tarjouksessa sunnuntaihin saakka tai niin kauan kuin tavaraa riittää.

HP_syksy18_to

TORSTAINA naisten muodissa olisi mielenkiintoinen neulemekko* poolokauluksella ja sitä saisi myös harmaana, hmmmmm! Fiskarsin yleissakset* ja vieläpä mustavalkoisina, so perfect. Mulla on edelleen jotkut klassiset oranssit Fiskarsit, jotka mulla on ollut siitä saakka, kun muutin pois kotoa vuonna 2001, että nämä jos mitkä kestää käyttöä vuosikausia. Ja nyt, kun mulla tosiaan on vain yhdet sakset keittiössä, ei haittaisi vaikka hankkisi toisetkin, vaikka yksilläkin kyllä olen ihan pärjäillyt tässä yhden hengen taloudessa.

Kosmetiikan tarjouksista mm. tämä Estee Lauderin vaahtopuhdistus* kiinnostelee, olen yhden tuubin käyttänyt ja tykkäsin. Clarinsin Bi-Phase kosteusseerumi* on edelleen yksi mun lemppareita omassa kategoriassaan. Estee Lauderin Revitalizing Supreme* -kasvovoide on IHANA, täydellinen kuivalla iholla meikin alla, ei rullaa yhtään ja levittyy kuin unelma, toimii myös yövoiteena oikein mainiosti.

Clarinsin uusi vartalovoide* tuoksuu aivan jumalaisen ihanalta ja on hieman ohuempi ja notkeampi levittää kuin se Moisture Rich -voide. Helena Rubinsteinin Nudit* -dödö on huippu, mutta nyt mulla ei ole tähän varaa. Kiehl’sin Amino Acid Shampoo* on muuten erinomainen perusshampoo kaikille hiustyypeille, mulla on tämä nyt käytössä hopeashampoo-pesujen välissä.

Helena Rubinsteinin Magic Concealer* on edelleen yksi mun lemppareita, kun peiteaineista puhutaan, välillä käytän pelkästään tätä meikkivoiteen sijasta, kun en halua/ehdi peittää koko kasvoja meikkivoiteella ja toimii erinomaisesti. Itse käytän pääsääntöisesti sävyä 02, mutta joskus talvella menee ihan hyvin myös 01. Estee Lauderin klassikko Day Wear Sheer Tint Release* -sävyttävä kosteusvoide on edelleen aivan mainio tuote, tietääkseni edelleen monen lentoemännän suosikki. Tässä on kosteusvoide ja kevyt sävy samassa paketissa, vaikka itse ihonhoito-addiktina toki aina suosittelen varsinaisten hoitotuotteiden laittamista myös tämän alle. Tätä taisi olla myös huokeampana 30 ml pakkauksessa nyt Hullareilla.

HP_syksy18_pe

PERJANTAINA koruosastolta löytyi tämä ihana Kalevalan Pilke-kaulakoru*, niin nätti! Jostain syystä mä olen kehittänyt itselleni jonkun fiksaation löytää itselleni sopivan kukkamekon*. En tiedä miksi, mutta jostain syystä sellaista olen tässä nyt jo pitkään yrittänyt etsiä, tuloksetta. Tässäkin kyseisessä mekossa on todennäköisesti vähän vääränlainen malli ja kukat on luultavasti liian isoja mulle. Ei ole helppoa olla näin nirso!

Cliniquelta tulee kaksoispuhdistuspakkaus*, jossa on suosittu puhdistusbalsami ja kaikille ihotyypeille sopiva vaahtopuhdistus hieman normaalia pienemmässä koossa. Öljyputsari-fanaatikkona korealaisen The Skin Housen puhdistusöljykin* kiinnostelisi. Niinikään korealaisen Mizonin seerumit myös kiinnostelee vahvasti, tosin tuon Hyaluroni*-seerumin just ostin Tallinnasta, kun en tiennyt, että nää tulee Hulluille tarjoukseen :D Mizonin etana-seerumi* ja collagen-seerumi* on hyvin maltillisen hintaisia ollakseen korjaavia ja kiinteyttäviä seerumeita!

Korealaisen Kocostarin kultaiset silmänympärysnaamiolaput* ja huulinaamiolaput* on ilmeisen suosittuja ja olisi hauska näitäkin kokeilla, että ovatko kaiken hypen arvoisia. Clarinsin Natural Lip Perfectorista* jo tiedänkin, että tämä on kaiken sen hypen ja kehun arvoinen mitä tästä olen ikinä lukenut ja kuullut. Superkosteuttava ja antaa samalla kevyesti sävyä ja ihanan kostean kiillon huulille. Hullareille tulee useita sävyjä tarjoukseen. Tätä olen itsekin käyttänyt jo useita vuosien varrella.

HP_syksy18_la

LAUANTAINA kiinnitin huomioni mm. näihin Beurerin herätysvaloihin, isompi* on todennäköisesti kirkkaampi ja sinänsä tehokkaampi, mutta varmasti tuo budjettiversiokin* toimii eikä veisi niin paljoa yöpöydällä tilaa. Herätysvalo on kyllä yksi parhaimmista keksinnöistä mitä tiedän, en tiedä miten edes heräisin aamuvuoroihin talvella ilman sitä :D Tuo viiden kattilan setti* vähän houkuttelisi, kun mun pitäis ihan oikeasti uusia mun kaikki kattilat, ne on kaikki täysin eri paria (joka vähän ärsyttää mua) ja suurinosa ikuisuuden vanhoja. Nämä kestäisi uuniakin!

Pentikin sympaattinen pikkujakkara* on ihan supersöpö ja juuri tarpeeksi rouhea mun makuun, mutta en nyt kyllä oikeasti sitä tarvitse eikä mulla olisi sille mitään paikkaakaan nyt. Sama pätee tuohon Hakolan tyylikkääseen seinähyllyyn*, kuinka kivalta siinä näyttäisikään joku viherkasvi ja joku pieni koriste-esine. Kaikessa rujoudessaan myöskin tuo valaisin* houkuttelee, niin hieno! Mutta ei mulla sillekään olisi mitään paikkaa tällä hetkellä.

Kosmetiikassa tarjoukseen tulee Clarinsin Roll-On*, joka on edelleen yksi mun suosikkeja, mutta liian kallis mun tämänhetkiseen rahatilanteeseen. Myös Clarinsin käsi- ja jalkavoiteet* on ihan super, varsinkin se jalkavoide. Sensain suosikki, eli nestemäinen eyeliner* tulee tarjoukseen (musta ja ruskea), tähänhän saa niitä refill-patruunoita sitten jatkossa, että ei tarvitse joka kerta ostaa uutta hylsyä. Sensain kullanhohtoinen meikinpohjustustuote* on muuten IHANA, se jättää upean kultaisena vivahtavan heleyden iholle ja sitä voi käyttää primerina koko kasvoille, sekoittaa tipan meikkivoiteeseen sitä heleyttämään tai käyttää kevyenä hohtovoiteena meikkivoiteen päällä kasvojen korkeille kohdille.

Carolina Herreran korkokenkätuoksu* on varmasti suosittu, mullakin on tämä (juuri tämä Legere-versio) ja tykkään sekä tuoksusta että varsinkin pullosta erittäin paljon. Tämä on hyvin naisellinen, vähän mausteinen ja kukkainen tuoksu ja pullo näyttää hyvältä esillä. Tämä Luxe Oil* on yksi niistä mun huokeammista hiusöljy-suosikeista, jota olen ostanut useamman kerran. Eihän tämäkään nyt ihan halpa ole, mutta selvästi halvempi kuin ne Moroccanoilin öljyt.

HP_syksy18_su

SUNNUNTAINA tulee totuttuun tapaan vähiten enää mitään uusia tuotteita myyntiin ja tälläkin kertaa bongasin vain kolme kiinnostavaa. Tuo Espritin tummansininen mekko* on NÄTTI, mulla on vastaavan mallisia mekkoja useampiakin kyllä, joten en mä tätä nyt oikeasti tarvitse, mutta silti tekis mieli! Powerista saisi nämä langattomat Applen kuulokkeet* halvennuksella, mutta onhan nämä nyt silti ihan törkeän hintaiset. Silti vähän houkuttelisi, koska ne piuhalliset on kyllä ihan saatanasta mystisine solmuiluineen. Kosmetiikasta löytyisi sunnuntaina tätä ihanaa Nuxen käsivoidetta tuplapakkauksessa*, tämä on aivan ihana kuiville käsille!

– – –

Että sellaisia tarjouksia näillä Hulluilla Päivillä. Huh huh. Täytyy sanoa, että ”onneksi” mulla ei ole rahaa, muuten sitä kyllä menisi (taas) :D En käy oikeastaan millään muilla tämmöisillä halvennuspäivillä, vaikka niitä on nyt vissiin melkein jokaisessa kauppakeskuksessakin, mutta Hullut Päivät on vähän sellainen ”pakko”.

Postauksessa mainoslinkkejä, merkattu tähdellä *
( = saan pienen korvauksen, jos päädyt ostamaan tuotteita verkkokaupasta minun linkkini kautta)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.