.KLIPSIPIDENNYKSEEN CG-KIHARAT.

*Postauksessa mainoslinkkejä

Tilasin alkukesästä uudet *klipsipidennykset, koska edelliset alkoivat olemaan sen verran takkuiset, että niitä ei pystynyt käyttämään enää avonaisiin kampauksiin kuin muutaman päivän pesun ja hoitamisen jälkeen.

Mä tilaan nykyään aina tämän 40 cm pitkän kolmen nauhan setin, joissa on kolme klipsiä per nauha. Mun väri on M7.3/10.8 raidoitettu vaalea ja tämä istuu mun omaan väriin todella nätisti ja luonnollisesti. Joskus olen vähän hopeashampoolla näitä viilennellyt, mutta nyt tälle uusimmalle setille en taida sitä temppua tehdä, kun nyt olen vähän vähentänyt hopeatuotteiden käyttöä.

Kun hiukset ottaa paketista, on ne tällä tavalla ihan suorat ja silkkisen sileät, mutta sehän ei tietenkään nyt käy, kun mulla on tämä Curly Girl Metodi meneillään, joten tämä pidennystukka täytyy myös käsitellä CG-tyyliin ennenkuin voin sitä oman tukkani sekaan laittaa.

Pesen klipsipidennykset ensin *Kerastase Dermocalm -shampoolla, jonka jälkeen upotan ne runsaaseen määrään Garnierin kosteuttavaa hiusnaamiota ja annan sen vaikuttaa usein puolikin tuntia hiuksissa. Sitten huuhtelen pidennykset kunnolla ja puristelen niitä kuivemmiksi pyyhkeeseen.

Tämän jälkeen otan jonkun hiuksiin jätettävän hoitoaineen, jonka puristelen pidennyksiin samaan tyyliin kuin omaankin tukkaan, jolloin hiukset menee selkeästi heti kiharalle. Saatan laittaa hiuksiin myös *silikonista latvasuojaakin, mutta en välttämättä aina. Lopuksi puristelen hiuksiin jonkun *geelin, jotta kihara pysyy paremmin.

Kiharoiden puristelun jälkeen asettelen pidennysosiot pyyhkeen päälle kuivumaan kuten yllä kuvassa, että kihara jää tosiaan hiuksiin paremmin, kun ne myös kuivuu tuohon asentoon. Teen tämän operaation yleensä illalla, jolloin pidennykset saa kuivua kaikessa rauhassa koko yön ajan. Enkä siis pese näitä jatkuvasti, korkeintaan viikon/kahden välein.

Seuraavana aamuna haron ja puristelen pidennyksiä, jotta se pieni koppuraisuus lähtee niistä pois ja ne on taas pehmeät ja luonnollisen näköiset. Tämän jälkeen ne onkin valmiit laitettavaksi oman CG-hiuksen sekaan ja pidennys sulautuu omaan kiharaan todella hyvin.

Kun pidennykset on olleet päässä koko päivän, saattaa ne herkästi olla hieman takkuiset, vaikka ihan uudet ovatkin ja näitä joutuu todennäköisesti harjaamaan ennen kuin taas seuraavana päivänä laittaa ne päähän ja CG-metodiinhan ei perinteisesti kuulu hiusten harjaaminen, mutta tässä kohtaa se on vaan pakko. Eli seuraavana aamuna ensin harjaan ne ja sitten suihkuttelen niihin runsaasti kosteuttavaa hiussuihketta, jonka jälkeen puristelen niihin taas kiharan esiin ja sitten tukan voi taas huoletta laittaa päähän ja se taas sulautuu omaan kiharaan hyvin ja kihara on suht eroteltua.

Monet (jopa kauneusalalla töissä olevat kollegat) ovat luulleet, että mulla on kokonaan oma tukka, kun mulla on ollut nämä pidennykset päässä, joten aika hyvin ne sinne maastoutuu! Laitan nauhat päähän niin, että ihan alimpana niskassa on yksi nauha korvasta korvaan ja sen yläpuolella vierekkäin (ja vähän limittäin) loput kaksi nauhaa. Tällä tavalla ne nauhaosat on mahdollisimman alhaalla niskassa eivätkä näy kovin herkästi, vaikka hiukset vähän hulmuilisikin tuulessa. Näiden kuvien ottamisen jälkeen olen ottanut käyttöön lisäksi sellaisen kahden klipsin osion ja 1-2 yhden klipsin osiota, joita käytän ohimoalueilla kasvojen sivuilla, jotta pidennys sulautuu entistä paremmin omaan tukkaan.

Yllä kuvassa sama alkukesästä ostettu pidennyssetti, jota on käytetty ahkerasti koko kesän ajan. Vähän näkyy sellaista karvaisuutta jo ja pesuväli on jo vähän lyhentynyt (viikko alkaa olemaan maksimi), mutta kyllä nämä vielä todennäköisesti menee käytössä ainakin lokakuulle saakka ennenkuin on pakko hankkia uusi setti.

Oletteko te käyttäneet klipsipidennyksiä, vaikka toteutattekin Curly Girl Metodia?

*Postauksessa mainoslinkkejä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.