.MAC SEMI-SWEET TIMES NINE.

*Postauksessa mainoslinkki

Mä teen lähes kaikki mun silmämeikin neutraaleilla sävyillä, eli ruskeita, harmaita, beigejä, tilkka ehkä jotain vanhaa roosaa tai persikkaa välillä ja sen sellaista. Kun näin tästä paletista postauksen Nude-blogissa, mun oli pakko saada tämä. Täydellinen paletti mulle!

Kyse on siis tästä *MAC Semi-Sweet Times Nine -paletista. Kaikki paletin sävyt on mattaisia (plussaa siitä) ja yhdisteltävissä melko rajattomasti. Ainut miinus siitä, että myös vaalein nappi on noin pieni, olen ehtinyt nimittäin kuluttaa siihen jo reiän ja pannu paistaa :( Mutta toisaalta mattaisia ja shimmerisiä vaaleita multa löytyy vähän sieltä sun täältä, joten olen pärjäillyt ja päätin alkaa säästelemään paletin omaa vaaleaa, koska jos otan tämän reissuun mukaan, haluan pärjätä vain tällä yhdellä paletilla.

Paletti on täydellinen. Siis oikeasti aivan täydellinen. Tässä on mukavasti vaihtelua häivyttelyväreihin ja erilaisia tummuuksia neutraaleihin silmämeikkeihin, vaikka tuo viininpunainen onkin vähän villi kortti. Sitäkin on kyllä tullut käytettyä! Eniten paletista kuluu vaaleampia häivyttelyvärejä ja tummanharmaata ja mustaa käytän myös lähes jokaisessa meikissä enemmän tai vähemmän.

Yllä vielä kaikkien sävyjen nimet. Ainakin tuo Carbon (musta) on MACin vakiovalikoimaa yksittäisissä luomiväreissä. Mä olisin oikeasti voinut itse tehdä tismalleen samanlaisen paletin esim. yksittäisillä napeilla MACiltä, mutta onneksi ei tarvinnut, kun MAC oli tehnyt tämmöisen jo valmiiksi! So great!

*Postauksessa mainoslinkki

2 thoughts on “.MAC SEMI-SWEET TIMES NINE.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.