.SENSAI POSKIPUNAT.

Olen aivan rakastunut Sensain poskipuniin. Varsinkin yhteen tiettyyn sävyyn, mutta siitä myöhemmin lisää. Sensailla on valikoimassaan viisi eri sävyistä poskipunaa, eli jokaiselle varmasti löytyy suosikki.

043_sensai_cheek_blush

Yllä olevassa kuvassa kaikki viisi poskipunasävyä numerojärjestyksessä vasemmalta oikealle 01-05. Ensimmäinen on neutraali, joka sopii periaatteessa kaikille. Kaksi sinisävyistä, tummempi ja vaaleampi, yksi ruskeasävyinen, jota itse käytin viime kesänä aurinkopuuterina ja yksi lämmin korallinen sävy.

Poskipunan koostumus on aivan uskomaton. Se on hyvin tasaista ja silkkistä (mitäpä muuta voisi Sensailta odottaakaan) ja levittyy kuin unelma. Häivyttyy helposti ja luonnollisesti pehmeällä siveltimellä ja sitä on todella ilo käyttää. Pigmentti on hyvä, joten sitä ei ihan liikaa tarvitse kasvoille tupsutella, mutta ei myöskään tarvitse olla mitenkään ylivarovainen. Varsinkin yksittäiskuvista näkee, että jokaisessa paletissa on kolmea eri sävyä raitoina ja se mm. takaa sen, että sävy on luonnollisen näköinen, kun sen iholle levittää.

044_sensai_CH01

CH01 – YUKINOSHITA on mun ehdoton lemppari, tätä käytän nykyään melkein joka päivä, koska se sopii jotakuinkin kaikenvärisiin meikkeihin ja imartelee mun talvenvaaleaa ihoa. Kun väriä katsoo niin siitä ei ihan heti uskoisi miten upea se voi iholla olla. Varsinkin ryhmäkuvassa CH01 näyttää säälittävän värittömältä ja mitättömältä loistokkaampien värien vierellä. Mutta odotapas, kun sen saa iholle! Iho aivan hehkuu! Se näyttää siltä, kuin hehku tulisi ihosta itsestään eikä meikistä, ihan kuin se vieno puna olisi ihon omaa punaa. Koska väri on tosiaankin neutraali, se imartelee melkeinpä minkä sävyistä ihoa tahansa, kunhan iho on melko vaalea. Tämä on siis ihan ykkösvalinta kaikille niille, jotka ottavat poskipunan ensimmäistä kertaa käyttöönsä ja arkailevat sen käyttöä. Tätä väriä on nimittäin todella vaikea laittaa liikaa ja tämän kanssa on vaikea tehdä mitään isoja mokia muutenkaan. Itse olen tähän väriin aivan rakastunut! (Lisäys: Tämä poskipuna on mattapintainen, ei kimmellyksiä.)

045_sensai_CH02

CH02 – SHIROSAKURA on niistä kahdesta sinipohjaisesta se tummempi yksilö. Tätä oon itse kaikista vähiten käyttänyt, koska se on melko tumma ja mä oon (varsinkin talvella) hyvin vaalea. Sävy on kylläkin ihana, mutta talvella valitsen itse mieluummin kolmosen, koska se on sävyiltään vastaava, mutta vaaleampi. Tämä on kylläkin aivan ihana sellaisella vähän tummemmalla iholla ja olen asiakkaille meikkejä tehdessä käyttänyt tätä paljon. (Lisäys: Tämä poskipuna pitää sisällään hieman shimmeriä, eli aavistus kimmellystä.)

046_sensai_CH03

CH03 – USUKURENAI on se vaaleampi sinipohjainen poskipuna. Tätä oon käyttänyt usein jos silmä- ja huulimeikkikin on kylmäsävyiset ja haluan selkeästi viileän vaikutelman. Tämä on kuitenkin niin vaalea, että lopputulos on melko luonnollinen. Tämä on myös vaaleaihoiselle aivan ihana sävy. Sellaisella kuulaalla lumikki-iholla aivan uskomaton ja hehkeä. (Lisäys: Tämä poskipuna pitää sisällään hieman shimmeriä, eli aavistus kimmellystä.)

047_sensai_CH04

CH04 – KOU on selvästi ruskeapohjainen sävy, jota tosiaan olen itse käyttänyt kesällä aurinkopuuterina. Tässä on ihan pikkuisen kullankimalletta mukana (ei näy kuvassa), joten se antaa myös hehkua sinne poskille. Talvisin en käytä aurinkopuuteria, koska oon niin vaalea, että se näyttäis ihan karseelta ruskealta läikältä mun poskilla, ohimoilla ja leukalinjassa, eli tällä hetkellä tämä väri on pannassa ja odottelee kesää :) Semmoisilla luonnostaan tummemmille, itseruskettavan ja/tai solariumin käyttäjille tämä on kuitenkin aivan ihana ympäri vuoden.

048_sensai_CH05

CH05 – SOHI on se ihanaakin ihanampi korallinen poskipuna, joka antaa lämmintä hehkua poskille. Nyt, kun oon niin kalpea, en ole tätä ihan hirveästi sutinut vaan valinnut mieluummin CH01:sen neutraalin poskipunan, mutta varsinkin Sensain ES02-luomiväripaletin (oranssi/ruskea/kupari) kanssa olen tätä kyllä käyttänyt melko surutta kalpeudesta huolimatta. Parhaimman näköinen tämä kuitenkin on hieman ruskettuneella iholla ja aurinkopuuterin (tai CH04:n eli tuon ylempänä esitellyn ruskeamman poskipunan) kanssa. Tosin ei se aurinkopuuterikaan ole välttämätön. Tämän kanssa sitten ehdottomasti korallinen huulikiilto tai -puna :) (Lisäys: Tämä poskipuna on mattapintainen, ei kimmellyksiä.)

Sensai Cheek Blush, 39€, saatavilla ainakin Sokos, Emotion, Stockmann ja Beauty. Täällä pidempi lista myyntipaikoista.

15 thoughts on “.SENSAI POSKIPUNAT.

 1. Ovatpa sieviä. :) Minuun vetosivat eritoten sävyt 1-3, lämpimän sävyiset poskipunat eivät tunnu niin omilta.

 2. Sun blogi on aivan mahtavaa luettavaa.. :) En vain pysty ottamaan tosissaan näitä Sensain kehuja, sillä olet aika selvästi kyseisellä brändillä töissä ja tuntuu kuin yrittäisit koko ajan edistää tuotteidenne myyntiä.

 3. Nekku: Lämpimät poskipunat ei sovikaan kaikille :) Ihonsävyn täytyy olla joko neutraali tai lämpimän sävyinen, että koralliset ja ruskeat oikeasti sopii :)Anni: Kiitos :) ja sitten tuohon toiseen asiaan. Vaikka mä olisin roskakuski ammatiltani niin mä silti kehuisin Sensaita :) Kaikki tuotteet mitä mä kehun (sarjasta riippumatta), mä kehun siksi, että MINÄ tykkään niistä ja uskon niihin ja olen nähnyt tuloksia omin silmin. Jos ne tulokset olisi tulleet vaikkapa Diorin tuotteilla niin mä kehuisin niitä, olin sitten töissä missä tahansa. Mä teen tätä blogia harrastuspohjalta, siksi että olen kiinnostunut kosmetiikasta myös työni ulkopuolella, eikä mut palkanneella firmalla ole tämän blogin kanssa mitään tekemistä. Tuskin ne siellä edes tietää, että mä teen tätä :) Tietenkin mulla on tietyistä tuotteista enemmän tietoa kuin tavallisella kuluttajalla, mutta toisaalta niin on jokaisella kosmetiikkamyyjällä. Ja mitä hyötyä niistä tiedoista olisi ellen mä pystyisi niitä tietoja antamaan eteenpäin. Mutta jos tämä sun mielestä vaikuttaa siltä, että ”yrittäisin edistää tuotteiden myyntiä” niin se on sun mielipiteesi ja tuntumasi, ja kyllähän se tavallaan pitääkin paikkansa: mä itse pidän tietyistä tuotteista todella paljon ja haluan, että koko maailma kuulee miten hienoja ja hyviä ne on. Miksi sitä ei saa maailmalle sitten kuuluttaa?

 4. Oi miten kauniita poskipunia :)Löysin blogisi äsken ja aloin heti seurata, älyttömän mielenkiintoista juttua sulla täällä! Ihana!

 5. Prettyplush: Kah, olenpas näköjään unohtanut shimmereistä mainita, hyvä että kysyit :) Osassa on hieman shimmeriä, osa on täysin mattaisia. Matat on CH01 ja CH05. Hitusen shimmeriä löytyy sitten noista muista, eli CH02, CH03 ja CH04.Sagu: Kiva kuulla, että blogi miellyttää :) Jos jutut kiinnostaa niin kannattaa varmaan lukaista alusta asti :D

 6. Mielettömän ihanan näköisiä nuo poskipunat…! Harmi ettei siellä missä mä oon töissä myydä Sensaita… ihan kutkuttaa päästä kokeilemaan..! Mahtavaa että sä kerrot näistä tuotteista niin omistautuneesti. Täältä saa hyvää tietoa!Mulla on vain yksi ainoa Sensain tuote; vanha Kanebo-luomiväriduo Woody Brown. Ja on muuten laadullisesti parhaita luomivärejä mitä omistan.Muuten, mitä sä oot mieltä noista tuotteiden nimistä? Ne kun on japaniksi ja suomalaiselle vähän vaikea ääntää (tai edes lukea! :p). Yritän miettiä tilannetta jossa joku asiakas tulee sanomaan että ”Saisinko mä tuollaisen Shirosakura-poskipunan..?” ^_^ Ei varmaan jää kellekään mieleen nuo vaikeat nimet. Minkäköhän takia Sensai-linjaan otettiin japsin kieliset nimet kun Kanebolla ne oli vielä englanniksi?

 7. Inkivääri: Tekis mieli kysyä, että missä sä olet töissä, mutta et varmaan vastaisi kuitenkaan joten en kysy :DMultakin löytyy Woody Brown, se on kyllä ihana ja laatu on hyvä niissä vanhoissakin. Tosin uusien luomivärien värimaailmasta pidän enemmän kuin niiden vanhojen.Noh, käytännössähän noi luomivärit, huulipunat, poskipunat, kaikki oikeastaan kulkee sen numeron mukaan. Ei kukaan muista niitä nimiä ulkoa, minäkään :D Muutama on jäänyt mieleen (ne helpoimmat), mutta yritäpä tosiaan lausua uskottavasti jotain USUKURENAIta tms :D Eikä asiakkaat tule hakemaan niitä nimellä, vaan numerolla.Kun Kanebo muuttui Sensaiksi, brändistä tehtiin vähän enemmän japanilaishenkinen ulkoiselta olemukseltaan kuin mitä se on aikaisemmin ollut. Kaikissa värimeikeissä ne värimaailmat perustuu Kasane-väriyhdistelmiin, joista olen puhunut enemmän luomiväripostauksessa. Ja sitten uusien meikkilanseerausten myötä nimetkin tuli japaninkielisiksi ja se on jälleen yksi asia, joka tekee Sensaista niin erilaisen verrattuna muihin selektiivisiin brändeihin mitä Suomessa myydään (jotka on pääsääntöisesti kaikki ranskalaisia ja enemmän tai vähemmän toisensa kaltaisia).

 8. Kiitos Terhen vinkistä tuon CH01 ”Yukinoshita” -sävyn suhteen! Ilman sun kommentteja en ikinä olisi tullut tuota ostaneeksi, koska paletissa se näyttää todella pliisulta. Mutta siitä on tullut minullekin ihan ehdoton lemppari – miten se onkin poskilla niin täydellistä? Etenkin juuri talvikalpealle (ja muutoinkin kalpealle) iholleni. I’m in love.

  1. Vaalealle iholle tuo CH01 on ihan mielettömän nätti :) Jos iho on pikkuisenkin tummempi, ei se näytä enää juuri miltään.

 9. Harmi ettei tuossa 01 sävyssä ole shimmeriä. Inhoan mattaposkia ja sinisävyiset taas ei imartele vaaleaa keltaista ihoani, ruskeat ja koralli onkin sitten ihan liian tummia ja tunkkaisia iholleni.

  1. Sensailla on highligter-valopuuteri erikseen, sitä voi lisätä poskipunan päälle kevyesti :) Sensai Silky Highlighting Powder.

 10. En tiedä luetko näitä vanhojen postausten kommentteja, mutta munkin oli pakko tulla kiittämään vielä tästä postauksesta. Ostin pitkälti tän perusteella muutama vuosi sitten tuon 01 sävyn korvaamaan ikilempparia: Narsin Douceuria. Nyt himoaisin samasta sävymaailmasta jotain toista poskipunaa. Olisko sulla vinkata, Terhen, jotain toista (minkä vaan sarjan) poskaria?

  1. Itseasiassa, kun Sensain poskipunat juuri uudistuivat, tuli siellä sävy 05, joka on hyvin samantyyppinen kuin tuo vanha 01 oli. Ei se tietty sama ole, mutta samaa ideaa kyllä. Myös YSL:n uusissa (kirjekuoren mallisissa) poskipunissa on sellainen kevyt nude, mutta en nyt ulkoa muista sen sävykoodia. Myös Lancômella on joku samantyyppinen, mutta senkään värikoodia en nyt muista ulkoa.

   Toivottavasti tästä oli apua :)

   1. Kiitos! Oli apua paljonkin! :)
    Näissä nudeposkareissa tuntuu olevan hankala löytää sellaista jossa ei olisi glitteriä (kevyt helmiäisyys sen sijaan sopii), jotta punaa voisi käyttää myös kevyeen drapingiin. Sensai on sopinut tähän ihan loistavasti.
    MACin neutraalit sävyt taas jostain syystä taittuu mun iholla tiilenpunaisiksi ja se ei ole ihan se look jota dreipatessa tavoittelen :D.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.