.SENSAI LIPLINER PENCIL.

Mä oon aina tykännyt tuotteista, mihin on saatavissa refillejä. Ajatelkaa nyt: ostatte vain kerran sen kalliimman kokonaisen pakkauksen ja sitten myöhemmin vain reilusti halvempia refillejä. Mainiota! Siinä suhteessa Sensai on melko monipuolinen, mutta ajattelin tällä kertaa keskittyä vain huultenrajauskyniin.

074_sensai_lipliner1

Koko kynä on hyvin siisti ja simppeli, kummassakin päässä on korkit suojaamassa itse tuotetta. Ei vie paljoa tilaa ja näyttääkin vielä hyvältä :)

075_sensai_lipliner2

Kun toisen pään avaa, sieltä paljastuu sivellin, jota voi käyttää huulipunan levittämiseen. Erinomaisen kätevää jos huulipunapuikko sattuu olemaan aivan lopussa ja sitä täytyy jo kaivaa putkilon pohjalta. Itsehän en näin tee vaan huulipuna lentää roskiin siinä vaiheessa, kun sitä ei enää pysty suoraan puikosta huulille levittämään. Mutta jotkut kuitenkin tekee. Se missä tämän siveltimen kuitenkin näen kätevänä on huulikiillot, jotka on sormin levitettävissä pakkauksissa. Yleensä välttelen sellaisia, koska en tykkää sormin levitellä niitä (ties mitä pöpöjä niissä sormissakin on ja mihin kettuun se sormi sitten levityksen jälkeen pyyhitään jos käden ulottuvilla ei olekaan paperinpalasta), mutta joskus niitä kuitenkin tulee hankittua ja silloin kaipaa sivellintä. Onneksi sellanen löytyy tästä Sensain huultenrajauskynästä, joka ainakin meikäläisellä on aina mukana.

076_sensai_lipliner3

Jos kuitenkaan ei halua käyttää sivellintä, niin sen saa pois. Sen kun vaan nykäisee kevyesti niin sivellinosa irtoaa hylsystä ja sen voi varastoida paikkaan X odottamaan käyttöä.

077_sensai_lipliner4

Koska mä en yleensä tarvitse sitä sivellintä niin mä olen lykännyt yhteen huultenrajauskynähylsyyn kaksi eri väristä refilliä. Kumpikin toimii samassa hylsyssä moitteettomasti ja säästäähän tämä tilaa edes sen yhden kynän verran ja on aina mukana sekä vaaleampi että tummempi väri samassa kynässä.

078_sensai_lipliner5

Koko kynä irrotettuna palasiksi. Mulla on aktiivikäytössä nämä kaksi rajausväriä, LP 105 on hieman tummempi, neutraalihko punasävy, joka sopii melkein minkä värisiin puniin/kiiltoihin tahansa. Kirkas fuksia ja vastaavat sävyt taitaa olla suunnilleen ainut värimaailma minkä kanssa tätä kynää ei oikeastaan voi käyttää.

LP 106 on vähän vaaleampi versio tuosta edellisestä. Eli edelleenkin punasävyinen, mutta tosi nudehenkinen. Sopii erinomaisesti jos haluaa vaaleat ja luonnolliset huulet, mutta ei kuitenkaan sellaisia ihonvärisiä meikkivoidehuulia (joita en voi sietää, ugh). Sopii siis vaaleiden huulikiiltojen kaveriksi tai vaaleiden läpikuultavampien kiiltopunien kanssa erinomaisesti.

Itse käytän kyniä yleensä yhdessä. Mun ylähuuli on harvinaisen muodoton ilman rajauksia ja väriä ei juuri ole nimeksikään omasta takaa, eli mun täytyy rakentaa huulet alusta loppuun kynillä ja muilla väreillä, että saan mieleiseni lopputuloksen. Mä oon käyttänyt huultenrajauskyniä jo kaukaisilta yläasteajoiltani saakka, joten tämä tekniikka on hiottu huippuunsa vuosien aikana :D

079_huulimeikki1

1. Huulet on pohjustettu. Tällä kertaa käytin Sensain meikkipuuteria ja Lancômen Effacernes-peiteainetta tasoittamaan huulten rajojen värierot.
2. Wow, nää kuvien värierot on sit näköjään melkoiset, mutta ei anneta sen häiritä. Tässä keskimmäisessä kuvassa on siis käytetty vaaleampaa rajauskynää LP 106, hieman voimakkaampana ylähuulella ja hyvin kevyesti vain alahuulelle.
3. Ylähuulelle lisätty tummempi kynä, eli LP 105, vahvistamaan rajoja.

080_huulimeikki2

4. Otan jälleen vaaleamman kynän käyttöön ja väritän huulten rajoilta sisäänpäin tasoittamaan rajauksen rajuutta ja häivyttämään huulten pulleusrajaa. Teen samaa alahuulella, mutta ainoastaan ulkonurkissa hieman.
5. Lisään huulipunan tasoittamaan loputkin epätasaisuudet värissä. Tällä kertaa käytin Sensain Deep Moist Shine Rouge MS104-sävyä, joka on hyvin vaalea nudehtava korallinen vaalea kiiltopuna. Ei siis peitä ihan hirveästi, mutta sopivasti kuitenkin.
6. Lisään vielä huulikiiltoa koko systeemin päälle, koska MS104 ei anna mielestäni tarpeeksi kiiltoa. Tällä kertaa IsaDoran Moisturizing Lip Gloss 01 Clear Sorbet, joka on lähestulkoon väritön, aavistuksenomainen pinkihtävä kirkas kiilto.

Alemman kuvasetin keskimmäinen kuva on ehkä lähimpänä oikeaa värimaailmaa. Sininen ulkovalo vähän sinistytti muita kuvia liikaa, vaikka yritin photarilla sävyjä säädelläkin. Oh well, you get the point.

Miten te rajaatte huulenne? Vai rajaatteko ollenkaan?

2 thoughts on “.SENSAI LIPLINER PENCIL.

  1. Häkellyin miten suuren muutoksen pystyt tekemään ylähuuleen ja vielä niin, että se näyttää täysin luonnolliselta! :) Minulta ei löydy yhtään huultenrajauskynää. En vain osaa, enkä ole jaksanut opetella. Mutta jos munkin vaisusta ylähuulesta voisi saada rajaamalla tuollaisen kaunottaren, niin vau!

  2. Kiukkupussi: Joskus teininä tajusin, että mulla ei ole ylähuulta ja olen siitä saakka käyttänyt rajauskyniä korjatakseni asian ja niinkuin sanoin: tekniikka on hioutunut vuosien saatossa :D Tämä toimii ainakin mulla, kannattaa ehkä sunkin kokeilla :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.