.ISADORA INLINER KAJAL.

Mä oon pitkään käyttänyt vaaleana sisäkajalina vain ja ainoastaan yhtä kynää, Lancômen kajal 11 Anis, mutta koska se oli kausiväri eikä sitä näinollen ole enää saatavilla niin mun on täytynyt ruveta miettimään jotain toista vaihtoehtoa, mutta tähän saakka en ollut vielä löytänyt mitään mikä miellyttäisi. Sinänsä mulla ei ole vielä mikään kiire edes, koska Anis-kynää on vielä jäljellä, mutta ehkä se on kuitenkin parempi olla ajoissa liikenteessä kuin liian myöhässä :)

Periaatteessa olisin halunnut edelleenkin samanvärisen vaaleanvihreän tai vaaleansinisen kajalin, mutta sellainen ei ainakaan vielä ole osunut kohdalle, joten olin jo valmis muillekin vaihtoehdoille. Siinä auttoi suuresti Virven Ostolakossa-blogi, jossa hän esitteli Highlight-tuotteena IsaDoran Inliner Kajalin sävyssä 56 Blonde ja kehui tuotteen suunnilleen taivaaseen. No minäpäs tulin sitten uteliaaksi ja ostin mokoman kynän.

081_Inliner1

En ollut edes suunnitellut hankkivani kermanväristä kajalia, koska ajattelin, että eihän sellainen voi olla hyvä. Mutta jälkeenpäin järkeiltyäni olen muuttanut mieltäni: tämähän on ihonvärinen, eli punertavan sisäluomen alaripsien tyvestä kun piirtää tällä niin sehän raikastuu silmissä. Ja kyllä, näin on!

Kynä on siis erityisesti tarkoitettu sisäkajaliksi ja se on vedenkestävä ja pehmeä levittää, väri tarttuu iholle välittömästi hankaamatta. Voi käyttää myös tavallisena vedenkestävänä silmänrajauksena, mutta kukapa haluaisi beigeä silmänrajausta yläluomelle, no en minä ainakaan. Tästä on saatavilla myös musta väri ja IsaDoran nettisivuilla oli myös ruskea ja valkoinen, mutta niitä mä en ainakaan itse nähnyt liikkeessä ostohetkellä. Liekö sitten loppu vai eikö niitä tuoda Suomeen ollenkaan, sitä en tiedä.

082_Inliner2

Yllä olevassa kuvassa on muuten koko silmämeikki valmis, mutta sisäkajal puuttuu. Nojoo, ei mulla mitenkään älyttömän punoittavat silmät ole muutenkaan, mutta kyllä se vähän niinkuin jotain kaipaisi kuitenkin.

083_Inliner3

Ja tässä kuvassa on sitten lisätty Blonde-kynä. Onhan se nyt silminnähden raikkaamman näköinen silmämeikki!

084_Inliner4

Vielä kummatkin silmät. Kuvassa vasemmalla ei ole sisäkajalia, oikeassa on. Ero ei ole suurensuuri, mutta silti nähtävissä oleva. Jos silmät saa raikkaiksi noin pienellä kikalla niin kyllä minä ainakin sitä käytän!

IsaDoran Inliner on kyllä vedenkestävä, mutta jos sitä ei lisää päivän aikana kertaakaan (mä en lisää, koska en jaksa raahata kynää aina mukana) niin kyllä se vähän kuluu silti. Mutta tämä on siltikin pysyvämpi kuin se mun Lancômen Anis-kynä, joka sekin on vedenkestävä. Harmittaa ettei ID:n Inlinereissa ole hirveästi sävyjä… Olisin kaivannut sitä vaalean vihertävää tai sinertävää kynää, sellainen nimittäin sopii paremmin kylmänsävyisiin silmämeikkeihin. Onneksi mulla on vielä Anis-kynää jäljellä siihen tarkoitukseen, mutta entäs sitten, kun se loppuu?

12 thoughts on “.ISADORA INLINER KAJAL.

  1. Hyvä postaus, pakko mennä ostamaan tuollainen kynä! Mun silmät ei talvisin punoita juurikaan, mutta allergiakautta pelkästään ajatellessa alkaa jo verestää…

  2. Tämä on kyllä hommattava.Nykyään käytän Lumenen Natural Coden korostuskynää samaan tarkoitukseen.Se ei tosin oloe noin huomaamaton,mutta avartaa katsetta mukavasti =)Voinko lisätä sinut blogilistalleni?

  3. Emma: Kiva, että tästä oli hyötyä :) On kyllä ollut ihan huippuostos, ei voi muuta kuin suositella :DLäpi lasien: Se tässä kynässä just onkin niin kiva, että se on kohtuu huomaamaton, mutta kuitenkin ero on selkeä :D Selkeää? Ehkä.Joo, lisää vaan blogilistallesi :) Kiitos siitä!

  4. Ripsesi ovat niin nätit kuin myös silmäsi kokonaisuudessaan. Kyllä tuo sisärajaus raikasti meikkiä hetkessä, harmi että minulla valkoinen sisärajaus aiheuttaa pallosilmä-efektin :D.

  5. Mietin jo Virven postauksen jälkeen, että kynä voisi olla hyvä hankinta ja tämä vahvisti päätöksen. :) Juuri sopiva raikastus. Sellainen, jota normaali ihminen (eli ei kosmetiikkamyyjä) ei huomaa meikiksi, vaan ihmettelee mitä on tehnyt, kun käyttää niin pirtsakalta!Ja kyllä, sulla on kauniit ripset ja silmät. :)

  6. Kiukkupussi: Kynä on kyllä just hyvä tuollaiseen kevyehköön raikastukseen, ei ole liian näkyvä ollenkaan :) Siksi mäkin tykkään.Kiitos :)

  7. Olin jo hankkimassa tätä itselleni kun muistin omistavani Bourjois’n Cafe&Creme meikkikynän. Vaalea sävy toimii just samoin ja on tarkoitettu sisäkajaliksi.

  8. Honey: Kahta lähes samanväristä sisäkajalia ei kyllä mielestäni tarvitse, mutta sitten kun se sun toinen kynä kuluu joskus loppuun niin kannattaa ehkä harkita tuota IsaDoraa :)Badbomben: Kiitos :) Kannattaa kyllä kokeilla.

  9. Oli ihan pakko käydä ostamassa tämä. Katselin juuri meikkivarastoja läpi ja hyvä elämä, suurin osa on ostettu vuosia sitten.Yritän muutenkin taas kunnostautua meikkaamisessa. :)Pitää jossain vaiheessa tulla taas ostoksille, ajattelin ostaa kesän varalle sen Sensain meikkipuuterin.

  10. JOHANNAHIETANEN: Hienoa :) Uudet tuulet meikkipussissa on aina kivoja, vaikka olisivat pieniäkin juttuja :) Sensain meikkipuuteri on Stockalla kantiksessa tässä kuussa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.