.BUBBLEGUM.

Eräänä päivänä eksyin Lushiin ja mukaani tarttui paitsi ihania saippuoita, myöskin tämä sokerikuorinta huulille. Kun ylipäätään (joskus aikoinaan) ensin kuulin, että tässä maailmassa on olemassa sellaisia tuotteita kuin huulikuorintoja, olin ihan että hei haloo, eikö huulille nyt voi käyttää samaa kuorintaa kuin kasvoillekin. No tietenkin voi, mutta kun ei ne kasvokuorinnat ole näin herkullisia kuin tämä Lushin Bubblegum! Ja sitäpaitsi kasvokuorintaa ei kuitenkaan tule yleensä käytettyä enempää kuin kerran viikossa, mutta tätä huulikuorintaa on helppo käyttää useammankin kerran :) Olen kyllä edelleen sitä mieltä, että tämä oli todellisuudessa aivan turha ostos ja pärjäisin aivan mainiosti ilmankin tätä, mutta nyt kun se mulla on niin mä olen siihen aivan rakastunut enkä halua enää ikinä luopua siitä!

Eli kyseessä on siis LUSHin uskomattoman herkullinen BUBBLEGUM sokerikuorinta huulille. Bubblegum on äärimmäisen herkullista vaaleanpunaista rakeista kuorintaa, joka tuoksuu aivan Snow Fairylle (ja palasaippua Fairy Godmotherille) ja näyttää niin ällön tyttömäiseltä, ettei mitään rajaa :D Eli aivan ihana on siis!

085_LUSH_Bubblegum1

Kuorintaa käytetään siis periaatteessa vain huulien kuorintaan, mutta väkisinkin tätä huulille hieroessa tulee kuorittua vähän suun ympärystääkin. Purkissa pyöräytetään kevyesti sormenpäätä niin, että kuorintaa jää mukavasti sormelle ja aletaan sitten hieromaan sokerirakeita huulille. Mä levitän tämän ihan vaan kuivalle iholle, mutta kyllä kai sen voisi tehdä myös kostealle iholle. Rakeet ovat kyllä tehokkaan tuntuiset, mutta hetken aikaa pyöriteltyä osa niistä ikäänkuin sulaa ja yleensä tässä vaiheessa mä otan aina toisen satsin kuorintaa sormenpäähän ja jatkan kuorintaa vielä hetken. Tämä ei sitten muuten maistu oikeastaan miltään, ei tule sellaista vaahtokarkin tai hubbabubban makua suuhun, vaikka voisi niin kuvitellakin, maistoin tietenkin :D

Sitten purkin kansi takaisin paikoilleen, purkki takaisin hyllyyn ja huuhteluhommiin. Kuorinta lähtee helposti ja vaivattomasti iholta kevyehköllä vesihuuhtelulla. Ja tämä seuraava oli sitten se yllättävä osuus, joka mun kyllä olisi pitänyt tietää, mutta jota en silloin muistanut sokerikuorinnoista. Nimittäin kun tätä huuhtelee niin iholle tuntuu jäävän ikäänkuin sellainen vettä hylkivä kosteuttava kalvo. Samanlainen kuin kaikista sokeri- ja suolakuorinnoista (vartalo). Kun sitten voitelin kasvoni vielä yötä vasten niin ei ollut yhtään sellainen olo, että tarvitsisi huulivoidetta laittaa, vaikka normaalisti kasvovoiteen kosteus ei todellakaan riitä kovin pitkäksi aikaa huulilleni. Olen kuitenkin niin tottunut käyttämään huulivoidetta aina nukkumaanmennessä, että laitan sitä aina tämän Bubblegum-kuorinnan jälkeenkin, vaikka oikeasti se ei tunnu edes tarpeelliselta.

085_LUSH_Bubblegum2

Kuorinnan jälkeen huulet muuten saattaa pistellä ihan aavistuksen verran. Ei siis kihelmöidä tai nipistellä tai mitään sellaista oikeastaan. Enemmänkin se on vain sellainen ”ihon muistijälki”, joka ikäänkuin tuntee sen kuorinnan rakeisuuden vielä hetken aikaa kuorinnan lopettamisen jälkeenkin. Vähän sama kuin jos jostain kohtaa ihoa kutittaa ja sitten siitä raapii, niin sen raapimistunteen tuntee hetken aikaa raapimisen lopettamisen jälkeenkin. Ei siis mitään vaarallista :)

Huulikuorinnan jälkeen huulten iho on uskomattoman pehmeä ja suorastaan suudeltavan ihana! Säännöllinen huulien kuorinta pitää myöskin kuivat riekaleet huulten pinnalta poissa ja kosteuttavan ominaisuutensa ansiosta huulikuorinta saattaa jopa parantaa huulten kosteustasapainoa jonkin verran!

Niin turha kuin tämä oikeastaan onkaan, suosittelen tätä silti, koska tämä on ihana! :D

6 thoughts on “.BUBBLEGUM.

  1. Ostin lontoosta heräteostoksena tuon saman! En ole kyllä vielä kokeillut. Paljon muuten maksaa suomessa tuo?

  2. Voi apua näitä Lush-juttuja! Onneksi omalla paikkakunnalla ei ole myymälää, muuten olisin hyvin nopeasti rahaton.

  3. sun blogi on niin ihana<3 lyödän täält kaikkii uusii tuotteit joit vois koklaa;) p.s onks luomiväri jossa on vaa yks väri luomiväripaletti?:)

  4. Pipa: Heräteostos tämä mullakin oli, en todellakaan aikonut mitään huulikuorintaa ostaa, mutta ei kai sen niin väliä :DNonnu: No ehkä vähän ihania!Pääsky: Mutta kyllähän Lusheja voi tilata netistäkin ;)Anonyymi: Kiitos :) Kiva, että tästä on joillekin edes jotain hyötyä ja ettei tämä ole vain mun omaksi hauskuudeksi :DKyllähän noita yksittäisiäkin luomivärinappeja löytyy. Selektiiviseltä puolelta olen tykännyt Clarinsin Solo-napeista, niissä on hyvä pigmentti ja pysyvyys :) Halvemmalta puolelta L’Orealilla on aika kivoja luomivärejä ja hintaan nähden hyvä laatu :)

  5. Äh, lopeta jo. Mun on nyt pakko saada toikin. Höh ja Pöh ;D Miten mä selitän mun anorektisel lompakolle et nyt ostetaan huulienkuorintahuttua?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.