.CLARINS SERUM BI-PHASE.

Talven pakkaset ovat aiheuttaneet kuivuutta myös mun iholle. Tuossa pari viikkoa sitten huomasin kauhukseni, että iho hilseilee kevyesti nenänpäästä, kun on levittänyt meikin kasvoille. Se herätti mut huomaamaan muutenkin ihon yleistä kuivuutta ja kireyttä ja ryhdyinkin sitä hoitamaan vähän tehokkaammin. Mulla ei siis yleensä ole mitään kuivuusongelmia, normaalisti täysin päinvastoin, kärsin yleensä kiiltävästä ja rasvaisesta naamasta, mutta nyt onkin toisin.

Otin pitkästä aikaa käyttöön CLARINSIN HYDRAQUENCH INTENSIVE SERUM BI-PHASE -seerumin, eli siis kosteuttavan seerumin näin suomen kielellä. Seerumi on ravistettava ennen käyttöä, koska siinä on kaksijakoinen koostumus, jotka täytyy ensin sekoittaa yhteen. Eli ravista ennen käyttöä. Seerumi on pakattu 30ml lasiseen pumppupulloon ja se pumppu helpottaa elämää kyllä ihan huomattavasti. Mä tykkään aina eniten pumppupullo-tuotteista, koska ne on helppoja ja nopeita käyttää ja pysyvät myöskin hygieenisinä.

086_clarins_hydra_seerumi

Tämä seerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivalle iholle. Erinomainen talvikuukausina myös rasvaisemmallekin iholle, mutta estääkseen ihoa kauheasti kiiltelemästä, suosittelisin siinä tapauksessa käyttämään vain yöksi muiden hoitotuotteiden lisäksi antamaan sitä lisäkosteutta.

1-2 pumppausta yleensä riittää kertakäyttöön, joten 30ml pullo on myöskin riittoisa. Seerumissa on jännä ikäänkuin öljymäinen koostumus, joka levittyy iholle todella vaivattomasti ja ohuesti ja jättää välittömästi kosteutetun tunteen. Seerumi kuitenkin imeytyy suhteellisen nopeasti eikä ihon pinta jää öljyiseksi kun seerumi on imeytynyt, vaikka niin voisi luullakin. Voiteet myöskin imeytyvät tämän kanssa ihan normaalilla tavalla. Itse käytän tätä yövoiteen alla antamaan lisäkosteutusta nyt, kun iho on kuivimmillaan pitkän ja kylmän talven jälkeen (joka ei ole aivan vielä tainnut luovuttaa). En ole tätä käyttänyt kuin ehkä korkeintaan pari viikkoa nyt ja huomasin jo parin ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihan selvän eron. Iho ei enää hilseile mistään ja tuntuu muutenkin vähän paremmalta, kun sitä on kosteutettu tehokkaammin.

Päiväkäytössä mä en itse tätä kuitenkaan pysty käyttämään, koska mun iho alkaa kuitenkin herkästi kiiltelemään eikä se nyt kuitenkaan ole se haluttu lopputulos, joten yökäytössä tämä on erinomainen apu. Kuivemmalle iholle tätä kuitenkin voi levitellä myös päiväksi, koska kuiva iho imaisee seerumin ihan varmasti ja ottaa siitä kaiken hyödyn irti :)

Hintaa tällä seerumilla taitaa olla jotain 50-60€, eli ihan halpa kaveri tämä ei ole, mutta ehdottomasti kokeilemisen arvoinen jos ihosi kärsii kuivuudesta etkä ole vielä löytänyt sitä oikeaa tuotekomboa kuivuuden taltuttamiseen :)

2 thoughts on “.CLARINS SERUM BI-PHASE.

  1. Ei vaan pysty oleen repeilemättä tolle nimelle. Tulee mieleen se, kun nykyteineillä näyttää olevan muoti-ilmiönä tällanen tyttöjen keskinäinen pussailu mistä sitten otetaan kaiken maailman irc-gallerioihin kuvia – bi-phase elämässä. :D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.