.SENSAI FLUID FINISH.

Olen viime aikoina yhtäkkiä taas ruvennut innostumaan meikkivoiteesta. Oon jo viime kesästä saakka käyttänyt lähes pelkästään Sensain meikkipuuteria (koska se on niin nopea ja helppo) ja tammikuun kieppeillä hankin bareMineralsin ja käytin pelkästään sitä pitkään. Oon jo pitkään katsellut hieman kaiholla tuota mun meikkivoidepulloa ja meikinpohjustajaa, mutta sitten oon vaan ollut laiska ja ottanut sen mitä oon aina ennenkin käyttänyt. Nyt kuitenkin eräänä aamuna päätin verestää muistoja Sensain Fluid Finish meikkivoiteen fiiliksestä ja jäin taas koukkuun! Pääsyy meikkivoiteen käyttämättömyyteen taisi olla se, että se oli niin vaivalloinen levittää ja siihen meni paljon aikaa. Tai siis jostain syystä mulla ennen meni sen levittämiseen aikaa, enkä enää pysty tajuamaan miten se oli mahdollista. Nyt mulla ei montaa minuuttia mene, kun koko pohja on valmis, vaikka tuotteet on tismalleen samat kuin silloin ennenkin. Oh well, levitystekniikasta lisää myöhemmin. Nyt itse tuotteisiin.

087_fluid_finish

SENSAI SMOOTHING WATER MAKE-UP BASE

Tässä meikinpohjustusnesteessä on melkein vesimäisen ohut ja kirkas koostumus, joka levittyy suurelle alueelle (yksi pumppaus riittää koko kasvoille) ja näinollen pullo on riittoisa (omassa käytössä ensimmäinen pullo kesti n. 4-5kk lähes päivittäisessä käytössä). Kiinnittää meikin, tekee siitä luonnollisemman näköisen ja pitää ihon kimmoisana ja kosteutettuna koko päivän. Sopii myös rasvaiselle iholle, koska tuote on öljytön. Mä en enää tavallista meikkivoidetta osaa edes käyttää ellen laita tätä pohjalle. Ilman tätä tuntuu, että tulee sellainen pakkelikerros ja liian peittävä ja liian matta.

Tällä meikinpohjustajalla on kaksi erilaista käyttötapaa. Jos haluat kevyemmän, luonnollisemman ja kuulaamman meikkipohjan niin tee silloin näin: levitä Water m-up Base kasvoille nopeasti sivellen samaan tapaan kuin levittäisit kosteusvoiteen ja heti perään meikkivoide samalla tekniikalla ohuesti. Eli kun pohjustaja on vielä selkeästi kostea iholla, tulee meikkipohjasta näkyvästi hehkuvampi ja kevyempi, kun meikkivoide ikäänkuin blendaantuu pohjustajaan levitysvaiheessa. Jos tällä tekniikalla ei tullut tarpeeksi peittävyyttä jollekin tietylle alueelle niin lisää meikkivoidetta vain sille alueelle jolle on tarpeen.

Jos taas annat meikinpohjustajan imeytyä ihoon kunnolla (eli levität sen iholle heti aamulla kosteusvoiteen jälkeen), tulee meikkipohjasta alusta alkaenkin peittävämpi ja hitusen paksumpi. Kosteuttavuus ja pysyvyys on kuitenkin ihan sama kuin tuolla kevyemmällä tavalla käytettynä.

Toissakesänä (2008) käytin monesti ihon aamukosteutukseen pelkästään Basea ja Fluid Finishiä ja ne riitti vallan mainiosti mun rasvaisemmalle sekaiholle, joka oli niihin aikoihin paljon rasvaisemmassa kunnossa kuin nykyään. Syksyn koittaessa oli kuitenkin pakko siirtyä taas käyttämään oikeita kosteusvoiteita meikin alla, kun pintakuivuus kävi päälle.

SENSAI FLUID FINISH

Tämä on ehdottomasti paras meikkivoide, jota mä oon koskaan käyttänyt. Se levittyy silkkimäisen helposti iholle, on erittäin riittoisa ja sen levitykseen ei tarvitse mitään meikkisientä tai -sivellintä, se on parhainta levittää ihan käsin, kuten tuolla ylempänä jo vähän kerroinkin. Lopputulos on tasainen ja luonnollinen, tuntuu vähän siltä kuin ei olisi meikkivoidetta ollenkaan ja se onkin mun suosikkijuttuja tässä meikkivoiteessa. Se ei kiristä eikä kuivata vaan pysyy pehmeänä ja miellyttävänä koko päivän.

Itse tosiaankin tykkään levittää tämän ihan käsin. Silloin ei mene tuotetta hukkaan (imeydy meikkisieneen tai siveltimeen) eikä se myöskään raidoitu niin herkästi. Lopputulos on automaattisesti tasainen ja hieno. Ennen mä tein silleen, että otin tuotetta pumppauksen verran toiselle kämmenelle ja otin siitä sormenpäällä pikkuisen ja levittelin sen paikalleen (vain parin sormen voimin) alue kerrallaan, kunnes koko kasvot oli meikattu. Noh, tuo on toki huolellisempi ja tarkempi tapa, jota käytin pitkään, mutta siihen menee valitettavan kauan aikaa. Noh, sitähän mulla ei aamuisin ihan liikaa ole, koska tykkään nukkua niin pitkään kuin mahdollista ja nyt kun olen ehtinyt tottua supernopeaan meikkipuuteriin ja melkein yhtä nopeaan mineraalimeikkiin niin en todellakaan lähtisi tuolla levitystekniikalla enää tekemään fluid-pohjaa, ehei. Ei mulla riitä enää aika eikä kärsivällisyys sellaiseen.

Nykyään mä teen silleen, että otan sen saman pumppauksen verran tuotetta toiselle kämmenelle, jaan koko sen määrän kolmelle alueelle kasvoilla: otsa, poski ja toinen poski. Sitten lähden levittelemään meikkivoidetta kaksin käsin ihan samalla tavalla kuin levittäisin tavallisen kosteusvoiteen. Tarvittaessa otan vähän lisää tuotetta ja peitän vielä toisella ohuelle kerroksella nenänpään ja poskipäät, että tulee hitusen peittävämpi lopputulos. Aikaa menee tällä menetelmällä ainakin 2/3 vähemmän, mutta lopputulos on vähintääkin yhtä hyvä :)

Sensai Fluid Finish ei ole mikään rasvaisen ihon meikkivoide, tätä ei ole suunniteltu erityisen mattapintaiseksi vaan tämä on ennemminkin kuultava ja hehkuva meikkipohja ja mieluiten normaalista kuivalle iholle, joka kaipaa kosteutta. Kosteutta tämä nimittäin kyllä tarjoaa. Eli kaikista rasvaisimmat ihotyypit eivät välttämättä saa tästä parhaimpia kiksejä, mutta tosiaan normaalista kuivalle iholle tämä on aivan erinomainen. Kun mun iho on ollut rasvaisimmillaan, Water Make-up Basen ja Fluid Finishin alle ei tosiaankaan ole ollut välttämätöntä laittaa kosteusvoidetta ollenkaan, mutta nyt kun mun iho on talven jälkeen oikeasti jopa vähän kuiva, laitan alle hoitonesteen ja emulsion ja sitten vielä nämä kaksi eikä kiiltele päivän aikana yhtään :) Olen itseasiassa vähän yllättynyt miten mattapintaiselta tämä meikkiyhdistelmä on kasvoillani näyttänyt nyt niinä kertoina, kun olen näitä käyttänyt pitkästä aikaa. Muistin edellisestä käyttöajasta (2008 loppukesästä seuraavaan kesään), että iho olisi kiillellyt enemmän, mutta ehkäpä mun iho oikeasti oli silloin selkeästi rasvaisempi kuin mitä se on nykyään.

Värikoodisto on mielestäni hyvin selkeä:

102 – vaalea roosapohjainen
103 – medium roosapohjainen
202 – vaalea beigepohjainen
203 – medium beigepohjainen
204 – tumma medium beigepohjainen (ruskettuneelle)
204,5 – reilusti tummempi ja keltaisempi kuin edellinen
205 – tummin sävy, punertavan ruskea

Omaan ihooni parhaiten sopii sävy FF202 Soft Beige, joka on vaalein beige-pohjainen väri. Eniten myydään sävyjä 102, 202 ja 203. Pumppupullon saa muuten kokonaan aukikin, eli kaiken saa pullosta ulos halutessaan, vaikka pumpun kautta ulos tuleekin se 30ml mitä tuotteessa luvataan tavaraa olevan.

KANEBO TRANSLUCENT LOOSE POWDER

Kuvassa on vielä mun rakas irtopuuteri, jonka uudistetusta versiosta olen kyllä tehnyt jo kunnon postauksen täällä. On muuten paras irtopuuteri mitä mä oon ikinä käyttänyt. Translucent-sävy muuntautuu jokaisen ihonväriin sopivaksi, eli sopii kalkkilaivan kapteeneille ja auringossa paahtuneillekin. Mukana pakkauksessa tulee silkinpehmeä luxus-vippa, jolla puuteri on ihana taputella kasvoille. Lopputulos on matta, mutta silleen hehkuvalla luonnollisella tavalla, ei tee tunkkaista supermattaa ollenkaan. Iho tuntuu aivan silkkiseltä puuterin laiton jälkeen. Kiinnittää meikin, tekee mattapinnan ja pitää kiillon poissa kivasti. Puuteri ei myöskään tee sitä kuivan kiristävää tunnetta kuten jotkut muiden merkkien puuterit tekee.

Tämän Kanebon vanhan ja Sensain uuden irtopuuteriversion välillä en käytännössä ole huomannut mitään maailmaa mullistavaa eroa, ovat yhtä hyviä molemmat :) Vaikka multa se uusikin versio jo löytyy (ja olen sen korkannutkin), yritän käyttää tämän vanhan ensin pois, ennen kuin otan sen uuden ihan kunnolla käyttöön.

Loppuyhteenvetona voisin todeta, että meikkipohja näillä tuotteilla tehtynä ei oikeastaan voi epäonnistua (paitsi, jos olet valinnut selkeästi väärän värin meikkivoiteesta, mikä on lähes mahdotonta, koska värikoodisto on tosi selkeä ja monille saattaa sopia pari-kolmekin eri sävyä noista). Olen käyttänyt tätä meikkipohjayhdistelmää todella monille asiakkaille meikkejä tehdessäni ja lopputulos on ihotyypistä, ihon väristä ja henkilön tyylistä riippumatta aina upea!

Sensai Smoothing Water Make-up Base, 30ml pumppupullo, 39€.
Sensai Fluid Finish, 30ml pumppupullo, 7 sävyä, 39€.
Sensai Translucent Loose Powder, 42,70€.
Myy: Stockmann, Stockmann Beauty, Sokos, Sokos Emotion.

4 thoughts on “.SENSAI FLUID FINISH.

  1. Aivan pakko tulla hehkuttamaan ! Poikkesin nimittäin Kicksissä ja eteen osui Clarinsin alennuspöytä ! Hypistelin kaikkia tuotteita ja mietin että ”Mitäs se M onkaan mainostanut Clarinsilta…” Ja sitten silmiin osui Clarins Huile Relax, hintaan 31,50€ Pakkohan se sieltä oli ostaa pois, mistään ei sitä noin halvalla saa.Silmiin osui myöskin se Clarinsin serum bi-phase, mutta sen kohdalla lompakko ei enää suostunut tekemään adoptointia, joten se jäi sinne. Se olisi irronnut 35€:lla. Tota relax öljyä oon kuitenkin himoinnu kauemmin :)

  2. Hirmulisko: Mieletön löytö! Onneksi olkoon! Ei tosiaankaan saa tuolla hinnalla vissiin edes tax freestä :)

  3. Mä taas en ollut tohon Sensain make-up baseen tyytyväinen lainkaan. Oon etsinyt Lancomen La Base Pro:lle korviketta, kun eivät Lorealilla enää tuo sitä Suomeen vaikka monet ovat kyselleet perään. Ei kuulemma kannata. Ihme sinänsä. Oon kokeillut nyt varmaan joka ainoaa selektiivisten sarjojen pohjustetta, pyytänyt näytteen mukaan ja ainoastaan Elisabeth Ardenin (oisko ollu Good Morning skin serum?) tuote oli vähän melkein kelpaavaa ja YSL:n Top Secrets, muttei kumpikaan yhtä toimivaa kuin se Lancomen oli. Ongelma on pintakuiva iho: kuorinnan, kasvoveden ja tehokosteutuksen jälkeen silti jää nenä kuivan näköiseksi ja aavistuksen hilseileväksi. Sen lisäks meikinpohjusteen tulee mulla tehdä sellanen liukas pinta, missä meikkivoide liukuu hyvin eikä sitä tarvitse laittaa kuin ihan minimaalisesti. Myyjä lupasi tuosta Sensain tuotteesta apua siihen, mutta ei auttanut. :( Nimensä mukaisesti mulla vaikutus oli sama kuin olisi vettä levittänyt kasvoille. Mutta joo, ihoja on erilaisia, meikkivoiteita on erilaisia ja vielä lopputuloksen peittävyydestä on ihmisillä eri toiveet. Jollei jostain löydy jotain ihmeainetta jota vielä en ole kokeillut, pitää vaan tilata La Base Pro:ta ulkomailta.

  4. Bettina: Oho, tämä oli ehkä toinen kerta, kun kuulen, ettei Water m-up Base ole toiminut jollain! Ja tuote on kuitenkin ollut markkinoilla jo elokuusta 2008 :) Mutta siis tämähän ei tee sellaista sileää (silikonisen tuntuista) pintaa, kuten esimerkiksi Ardenin Good Morning Skin Serum (ihan oikein muistit), vaan tämän funktio on vähän eri, joten en sinänsä ihmettelekään jos ei ole toiminut, koska tämä ei vain ole sellainen tuote, jota olet etsinyt. Kosteuttava tämä kyllä on, mutta sitä sileää pintaa ei ihan tuolla tavalla tee, mitä haluat.La Base Prosta mä en ole koskaan kuullutkaan mitään, ei ole tainnut olla markkinoilla enää vuosiin kun en siitä kerta mitään tiedä :) Tuotteelle on varmaan käynyt vähän silleen, että kysyntää (=myyntiä) ei ole Lorkun mielestä tarpeeksi niin ovat vetäneet sen pois markkinoilta. Ja sitähän Lorkku tekee ylipäätään muutenkin koko ajan: uusii valikoimaa jatkuvasti niin että jos olet tänään löytänyt sieltä täydellisen värisen huulipunan ja menet vuoden päästä ostamaan toisen niin sitä ei välttämättä enää olekaan, siis olemassa ollenkaan.Äkkiseltään mulle ei kyllä tule mitään sellaista pohjustajaa mieleen, joka vastaisi tuohon sun kuvaukseesi. Clarinsilla on sellainen Instant Smooth pohjustaja, joka täyttää ihon pinnan pienet virheet (ihohuokoset ja pienet juonteet) ja jättää just sellaisen silkkisen tasaisen pinnan, mutta mikään kosteuttaja se ei ole :/

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.