.MUUTTO – PART 1.

Meillä olisi muutto edessä tässä kesäkuun puolenvälin jälkeen, luultavasti se saadaan onnistumaan viikolle 25 (joka alkaa ma 21.6), eli sopivasti siihen juhannusviikolle. Tänään vihdoinkin päätettiin aloittaa muuttovalmistelut ja jatketaan sillä saralla tässä sitten pikkuhiljaa. Tarkoitus olisi, että muuttopäivänä olisi kaikki tavarat laatikoissa ja muuttaminen onnistuisi mahdollisimman nopeasti.

126_muutto1

Mä olen muuttaessani aloittanut tavaroiden pakkaamisen aina kirjahyllystä. Näin tälläkin kertaa. Kirjahylly itsessäänkin on mulle erittäin rakas, se on nimittäin alusta loppuun mun isän tekemä ja aitoa antiikkipetsattua massiivitammea, joka ei naarmuunnu helposti, kestää kulutusta ja käyttöä ja purkamista ja uudelleenkokoamista vuodesta toiseen. Se on käytännössä siis ikuinen. Kirjahylly on nyt ollut mulla vuodesta 2004 ja nähnyt tähän mennessä jo neljä muuttoa ja on edelleen priimakunnossa.

127_muutto2

Kirjahylly, kirjat ja DVD:t ovat jo muuttovalmiina. Kirjoista on siinäkin mielessä hyvä aloittaa, että niitä kaikkiahan ei tarvitse joka päivä ja kunhan pitää huolen, että on ainakin se yksi paksumpi kirja kesken tässä sinne muuttopäivään saakka niin ei ole hätäpäivää :)

128_muutto3

Tänään sain myöskin järjesteltyä vaatekaappini sisällön kuntoon. Osa lähtee ihan suoraan roskikseen (kulahtaneet) ja loput hylätyt pakataan pusseihin ja kuskataan UFFin laatikkoon. Niitä ei tällä kertaa tullutkaan ihan niin paljoa kuin olin alunperin kuvitellut, eli en jaksa alkaa mitään kirpputorimeininkiä harjoittamaan niiden kanssa. Löysin kaapista myöskin kolmet farkut, jotka eivät enää mahtuneet jalkaan ja tästäpä päätin, että nyt loppui herkuttelu, hitto vieköön! Sitten, kun ne farkut taas mahtuu mun päälle niin olen tyytyväinen :D

Muuttohommat jatkukoon joku toinen päivä, tänään ei enää jaksa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.