.MUUTTO – PART 2.

Lauantaina oli shoppailupäivä, lähdimme etsimään täydellistä sohvaa uuteen asuntoon. Käytiin seikkailemassa muutamassa huonekaluliikkeessä ja näytti vähän nihkeältä alkuun, mutta Maskussa lopulta tärppäsi ja kovaa.

Sieltä löytyi juuri meidän mielikuvien sohva, juuri oikean kokoinen, juuri oikean värinen ja tismalleen sen mallinen kuin halusimme. Leveät käsinojat, irralliset selkätyynyt, divaaniosa (jonka voi vaihtaa puolelta toiselle äärimmäisen helposti halutessaan) ja eläväinen kangas (=ei ole tasapaksun yksivärinen). Sohvalle mahtuu myöskin tarvittaessa yksi yövieras nukkumaan, kun vaan selkätyynyt ottaa pois.

129_oursoffa

(Kuva otettu Maskun mallisohvasta.)
Tummanharmaa väri on siitä turvallinen, että jos koirat jostain syystä hyppäisivät tomuisilla tassuilla sohvalle, se ei olisi katastrofi. Tummassa tietty vaaleat koirankarvat näkyy paremmin, mutta aina ei voi saada kaikkea ja onneksi on olemassa imuri. Tummaan sohvaan ei myöskään siirry farkuista väriä ja muutenkaan mikään lika ei näy siinä niin helposti.

Sohva on myöskin sellainen semijämäkkä tyynymateriaaleiltaan, että se pitää paremmin muotonsa myös vuosienkin jälkeen, toisin kuin sellaiset pehmoisemmat ja upottavammat kaverit, joihin helposti saattaa kehittyä kuoppa siihen kohtaan jossa istutaan paljon.

Mä oon aina onnellinen, kun löydän jotain joka on sekä kaunis että käytännöllinen :) Saadaan sohva vieläpä juuri oikeaan ajankohtaankin, eli heti kun ollaan saatu muut kamat muutettua niin sohva kannetaan sisään tyyliin samana päivänä :D Ihanaa, ei tarvitse odotella montaa viikkoa sohvattomana!

6 thoughts on “.MUUTTO – PART 2.

  1. äääh, tuntuu että kaikki muuttavat juuri tällä hetkellä ja hehkuttavat miten ihanaa on päästä sisustamaan! Tahtoo minäkin!! Itsekin pidän enemmän tummista sohvista, kuten itsekin sanoit niin niissä ei näy niin nopeasti kaikki pas.. kura :D

  2. HANNUKKAZ: Uuden kodin sisustaminen on kyllä kivaa, mutta se on kyllä sitten varsinainen rahareikäkin o.O Tummat sohvat ja käytännöllisyys kunniaan! :D Kaverilla on vaalea sohva ja aina kun niillä on joku koira hoidossa niin kaikki täytyy peittää ja/tai pestä koiran tassut joka ulkoilutuksen jälkeen (eli n. 3 kertaa päivässä). No thanks.

  3. Oi miten tyylikäs sohva, meiltä löytyy lähes melkein iiiihan tismalleen samanlainen ;).Kaverilla on samanlainen muuten, mutta istuinosio on paljon leveämpi ja noiden istuimien alla on tila missä voi säilyttää petivaatteita (vieraille esim) ja tyynyjä ja peittoja. Sohvan saa myös levitettyä niin että siihen mahtuu kaksi (ängettyä myös kolme) nukkumaan. Ihan älyttömän kätevä!

  4. PANDA: Me ei haluttu vuodesohvaa, koska kunnolliset vuodesohvat on monesti suhteettoman kalliita ja useimmiten jos hinta on kohdallaan niin niissä on ihan hikiset levityssysteemit, jotka menee rikki kun siihen ensimmäisen kerran istahtaa. Sitäpaitsi meillä käy tosi harvoin enempää kuin yksi yövieras kerrallaan :) Ja silloin, kun tulee useampia, ne tulee yleensä autolla ja silloin patja mahtuu mukaan :D Ellei me sitten osteta vieraspatjaa jossain vaiheessa.

  5. Eräs siivousalan ihminen kerran antoi minulle vinkin koirankarvoihin ja sohvaan. Jos imuroiminen ei oikein nappaa, niin kannattaa kokeilla sellaista, että kastelet kumihanskat ja sitten niillä pyyhit sohvan. Kumihanskat tietysti on kädessä :D Vähän riippuu varmaan sohvan materiaalistakin mutta ainakin meidän sohvan kohdalla homma toimii.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.