.L’OCCITANE SHEA BUTTER BODY LOTION.

Tuossa viime talvena poikaystävä oli laivalla ja pyysin siltä vähän tuliaisia, yksi osa tuliaisista oli tämä L’OCCITANE SHEA BUTTER BODY LOTION (250ml) ja täytyy sanoa, että aivan erinomainen tuote!

130_loccitane_body

Nimi ”lotion” tuo kyllä aina mieleen sellaisen vähän litkumaisen vartalovoiteen, joka imeytyy todella nopeasti. Sellaista tämä ei ole. Voide on melko täyteläistä (valkoista), mutta silti suhteellisen hyvin levittyvää. Imeytymisessä menee ehkä hetki ja ensisijaisesti suosittelisinkin tämän kuivaihoisille. Itse käyn yleensä suihkussa aamuisin ja kun olen levittänyt vartalovoiteen, vedän niskaan löysät kotivaatteet, joten voiteen suhteellisen hidas imeytyminen ei ole ollut mulle ainakaan ongelma. Kun olen syönyt aamupalan, meikannut ja nörtteillyt tarpeeksi, että alkaa olla jo kiire, menen pukemaan kunnon vaatteet päälle ja siihen mennessä voide on kyllä imeytynyt aivan tarpeeksi.

Iho jää aivan ihastuttavan pehmeäksi tämän voiteen kanssa. Mutta ihmekös tuo, kun voide sisältää kuitenkin sheavoita, joka lienee yksi niistä parhaimmista kosteuden sitojista. Tuoksukin on tuotteessa hyvin hienostunut ja mieto. Ei ollenkaan sellainen rasvamainen tai tunkkainen vaan hyvin siisti, mieto ja huomaamaton, tykkään kovasti :) Tätä voisin kyllä ostaa lisää!

5 thoughts on “.L’OCCITANE SHEA BUTTER BODY LOTION.

  1. Mulla on Vihreän Kosmetiikan Sheavoi-Oliivi voide, koostumus on ihanan täyteläinen (todellakin whipped) ja rasvainen. Jopa liian rasvainen mulle, vauvan iholle käytin talvella, mutta ei auttanut pieneen ihottumaan ja peppu jopa hieman ärtyi tuosta. Mä oon joskus illalla käyttänyt käsivoiteena, pitkän ihoon hieronnan jälkeen imeytyy kyllä. Nyt ajattelin käyttää tuota kynsinauhavoiteena, että tulisi käytettyä.

  2. Tuli sellainen mieleen, vaikkei nyt liitykään tähän postaukseen. Lueskelin tuolta sun jotain aiempaa postausta, jossa mainitsit Sensain meikkipuuterin. Onko se kuinka peittävä? Tai osaisitko suositella mahdollisimman peittävää meikkipuuteria? Nyt käytössä oleva Lumene alkaa vedellä viimeisiään, ajattelin, että voisin ostaa seuraavaksi vaikka oikein joltain selektiiviseltä sarjalta meikkipuuterin (Ostolakon Virve oli sitä mieltä, että meikkipuuterissa eron tosiaan huomaa selektiivisten ja markettituotteiden välillä). Mulla on rasvoittuva sekaiho, jossa aknearpia, värieroja ja joskus näppykäkin. Tykkään arkena nopeasta peitosta ja värin tasoituksesta, joten meikkipuuteri on mun juttu. Meikkipuuterilla ei tietty mitään kunnon pohjaa epätasaiselle iholle saa aikaan, mutta mahdollisimman peittävä olisi mieleen.Myös oikein peittävä peitevoide on hakusessa. Maybellinen Non Stop-voide oli huippu ja edullinen, mutta nyt täytyisi löytää uusi hyvä peitevoide, lähinnä näpyille ja arville, siis punoittavalle iholle. Ostin jokin aika sitten Estee Lauderin Double Wear Concealerin, joka ei oikein peitä näppyjä tarpeeksi. Voi johtua myös sävystä, oonkin käyttänyt sitä nyt valovoiteen tapaan vaaleutensa takia.

  3. ULPU: Mä tykkään just rasvaisista voiteista ja ajattelinkin tuota Vihreän Kosmetiikan sheajuttua enemmänkin talvituotteeksi (koska siihen mennessä olen ehkä kuluttanut tämänhetkiset vartalovoidevarastoni tyhjiksi, toivottavasti).Sensai meikkipuuteri on yksi niistä harvoista, jotka eivät kuivata ihon pintaa vaan kosteuttavat ihan oikeasti. Sieltäkin löytyy se Natural Matte-versio, joka on rasvaiselle iholle parempi, mutta värivalikoima on himppusen pienempi kuin normaali/kuivan ihon versiossa.Peittävyys on mielestäni erittäin hyvä, sitä voi aivan hyvin käyttää yksinäänkin ja tietty peittävyyden aste on myös siitä kiinni kuinka paljon tuotetta kasvoilleen sutii ja millä tavalla. Sienellä (joka tulee siinä rasian mukana tai voi ostaa erikseenkin tarvittaessa) saa peittävämpää jälkeä kuin siveltimellä, näin esimerkiksi.Jos meikkipuuterin peittävyys ei yksinään riitä, kannattaa ennen sitä laittaa iholle niihin ongelmakohtiin jotain tujumpaa peiteainetta. Clarinsille tuli just viime syksynä peitepuikko-tyyliset peiteaineet, joilla saa hyvin piiloon isompiakin värieroja, mutta sitten jos on paljon punaista, jota pitäisi peittää niin IsaDoralla on se vihreä peitepuikko, joka taittaa nimenomaan punaisuutta hyvin pois. Sen päälle kun sutii meikkipuuterin niin pitäisi olla vähän tasavärisempi lopputulos. Peitepuikot on yleensä tahmeampia koostumuksia ja onkin tärkeää hoksata häivyttää sen rajat hyvin ettei tule sellaista valkoista länttiä kasvoille :DJa joo, halpisten ja selepuolen meikkipuutereissa todellakin ON eroa! Itse liputan Sensain puolesta (kuten tuhannet asiakkaatkin), koska se ei kuivata ihon pintaa, kuten monet muut (jotkut selektiivisetkin).

  4. Kiitos vastauksesta! Täytyy tsekata vaikka laivalta ens viikonloppuna noita tuotteita. Meikkipuuterin levitys vaikuttaa toki peittävyyteen, voiko Sensaita käyttää kostealla sienellä? Peitetuote on mulle ihan ehodoton (sitä laitan aina, vaikken muuten pohjaa laittaisikaan), voidemaisesta oon tykännyt, se ei yleensä jämähdä näppylän/peitettävän alueen päälle. Peitepuikoista mulla on vähän sellainen käsitys, että ne on niin kuivia, en kylläkään ole sellaista käyttänyt vuosiin, joten luulo voi olla turha (varmasti niissä on kosteuttavia öljyjä nykyään). Mun peitettävät kohdat on pieniä, mutta niitä on, sen takia en ole vihreitä tuotteita katsellut, isommalle alueella ovat varmasti hyviä (ja miksei pienemmillekin).

  5. ULPU: Sensain meikkipuuteria en suosittele käyttämään kostealla sienellä, saattaa koostumus muuttua.Peitepuikoissakin on niitä pehmeitä koostumuksia, esimerkiksi juuri tuo Clarins, sitä voisin itsekin käyttää, vaikka en peitepuikoista yleensä tykkää. IsaDora on kyllä jämäkämpi ja kuivempi koostumukseltaan jos oikein muistan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.