.BLUE DAHLIA INSPIRED.

Mä en yleensä kauheasti innostu mistään syksyn/joulun/kevään/kesän meikkipaleteista tai lookeista. Tai saatan ehkä innostua himppusen, mutta ostoaikeissa en ole juuri ikinä. Useimmiten kaikki erilaiset lookit ja paletit on jo nähty tavalla tai toisella eikä niissä useimmiten ole mitään kauhean erikoisen jännää, joka inspiroisi availemaan lompakon vetoketjua.

207_Estee_Lauder_-Blue_Dahlia

Tällä kertaa kuitenkin mä huomasin ihan tosissani himoitsevani yhtä tämän syksyn luomiväripalettia. Kyseessä on Estee Lauderin Blue Dahlia -paletti, jossa on ihastuttavaa vihreänturkoosia, tummaa sinistä, shimmertävää taupea ja vaaleaa ja mustaa. Palettia töissä lääpittyäni tulin kuitenkin siihen tulokseen, että viiden luomivärin paletissa on kaksi väriä, joilla en kertakaikkiaan tee mitään: vaalea ja musta. Ensinnäkin se vaalea on lähes pigmentitön sävy, jossa on sinistä mikroglitteriä hippusina, jotka sinänsä on ihan söpöjä, mutta mun käyttöön täysin tarpeettomia ja mä en tykkää pigmentittömistä luomiväreistä, en vaan tajua niiden virkaa tässä maailmassa. Toiseksi, mulla on jo mustia luomivärejä useampia (mattaa ja kimaltevaa nyt ainakin) ja tosiasia on, että musta on aina musta eikä se siitä hevillä toisenlaiseksi muutu, oli se sitten minkä merkin tahansa eikä sellaisia mielestäni tarvitse useampia jos edes yksi hyvä jo löytyy (ja mullakin on jo useampia eri paleteissa).

Paletin sinisten ja kylmän harmahtavan taupen yhdistelmä oli kuitenkin se, joka tässä mua innosti niin paljon, että päätin tehdä itselleni täysin oman Blue Dahlia -paletin. Mä lähdin siis eilen INGLOT Jumboon! Ihan paras ratkaisu ikinä, sain viiden luomivärin paletin paljon suuremmilla luomiväreillä ja sain valita kaksi sellaista luomiväriä noiden kolmen lisäksi, joita oikeasti jopa voisin käyttää ja kokea tarpeellisiksi. Ja hintaahan paletilla on myöskin reilusti vähemmän, Lauderin Blue Dahlia maksaa n. 42€ kun taas Inglotin Blue Dahlia -versio by Terhen maksoi 28€. Excellent!

208_inglot_2

Mutta onhan se nyt jo niin nähty juttu, että jos INGLOTille päänsä pistää niin ei sieltä ihan yhden tuotteen kanssa ulos lähdetä, eikä niin päässyt käymään tälläkään kertaa. Ihanaiseen mustaan paperikassiin eksyi tällä kertaa viisi tuotetta. Onneksi palkkapäivä on ens viikolla etten vallan vararikkoon joudu…

209_inglot_3

Ostin yhden uuden Sleeks Lip Glossin, kaksi viiden luomivärin palettia ja kaksi kynsilakkaa. Näistä lisää edempänä, aloitetaan luomiväreistä, joista tämä koko ajatus sai alkunsa:

210_inglot_4

Tässä on se syy miksi mä INGLOTiin halusin lähteä, eli Blue Dahlia by Terhen & Inglot. Tietenkään värit eivät ole välttämättä aivan yksi yhteen Lauderin Blue Dahlian kanssa, mutta tarpeeksi lähellä, että mun himotukset Lauderin palettia kohtaan ovat jäähtyneet eikä mun tarvitse sitä hinkua enää, koska mulla ikäänkuin on se jo :)

Ensimmäiset kaksi sävyä vasemmalta (395 ja 407) ovat niitä mun omia lisäyksiä, beigemäinen helmiäisvaalea (on muuten swatchattuna paljon vaaleampi kuin paletissa) ja kullanpinkki kupari (ei ollenkaan noin oranssi kuin antaa ymmärtää). Kolme väriä oikealla puolella (402, 32 ja 483) taas on lainattu siitä Lauderin Blue Dahliasta, helmiäinen keskitumma taupe, vihreänturkoosi ja tumma sininen. How sweet is that! Tuskin maltan odottaa, että ehdin leikkimään tällä herkkupaletilla.

211_inglot_15

Vielä pikaiset swatchit kämmenselällä. Muut koostumukset ovat pearl-tyyppisiä, tummansininen on D.S. eli vähän kuivempi ja jauhoisempi koostumus irrallisella glitterillä, mutta tämä sävy oli täydellinen ja juuri se mitä ajattelin, eli unohdin jauhoisuuden, pigmenttiä tässä kuitenkin riittää. Sitäpaitsi tuo tumma sininen tuskin tulee vallitsemaan meikkiä tällä kokonaisuudella muutenkaan, eli ei ole niin väliä.

212_inglot_5

Siinä kun mä etsin niitä täydellisiä ruskeita ja nudeja sävyjä edellistä palettia varten, löysin mä sitten muitakin herkullisia värejä ja aloin ensimmäisen paletin valmistuttua luomaan toistakin palettia – ihan vaan huvin ja hauskuuden kannalta ja vähän niinkuin nähdäkseni, että keksisinkö mä toisenkin paletillisen värejä, joita mulla ei välttämättä vielä ole. Aloitin tämän paletin väsäämisen vähän niinkuin sillä asenteella, että en mä tätä kuitenkaan ostaisi, muuuuutta sitten siitä tulikin niin kiva, että en vaan voinut jättää sitä ostamatta.

Vasemmalla on ihana vaalea nudepronssi, aivan mielettömän upea kylmä vihreä, pronssisen murrettu punainen, viileä ruskea ja keskitumma harmaa. Nam. Tämä paletti on jotenkin ihanan syksyinen olematta silti tylsä. Tuskin maltan odottaa tämänkään kunnollista testaamista :D

213_inglot_14

Tässä vielä pikaiset swatchit kämmenselälle tehtynä. Tässä yhdistelmässä on jotain villiä, josta tykkään ihan hirmuisesti ja olen erityisen onnellinen, että keksin tehdä vielä tämmöisenkin paletin.

214_inglot_7

Tässä kaikki mun tämänhetkiset INGLOT-paletit. Nam. Huomaatteko, olen ainakin toistaiseksi vielä onnistunut siinä, että liian samanvärisiä nappeja ei ole ainuttakaan! (Mutta siitä ei sitten puhuta, että kuinka monta samantyyppistä saattaa löytyä muilta merkeiltä tuolta meikkilaatikosta… Toivottavasi ei montaa ettei tule paha mieli.)

Ylipäätään tämä koko FREEDOM -systeemi on mielestäni nerokas. Jokainen asiakas saa tehdä just omanlaisensa paletit, juuri omien tarpeidensa mukaan ja tehdä paleteista just niin pähkähulluja tai just niin tylsiä kuin haluavat. Näitäkin kolmea INGLOT-palettia tulen varmasti sekoittelemaan fiiliksen mukaan vähän miten sattuu sekä keskenään että muiden merkkien luomivärien kanssa eikä mun tarkoitus välttämättä olekaan käyttää kaikkia paletin viittä väriä samassa silmämeikissä (vaikka miksei sekin ehkä onnistuisi, riippunee paletista). Hienous on siis myös siinä, että samassa paletissa saattaa olla todellakin useita erilaisia meikkausvaihtoehtoja, ehkä yllättäviäkin sellaisia. Jos taas on lähdössä reissuun niin on ihan sairaan helppo muokata yhdestä paletista ns. reissupaletti ja koota siihen just ne tarpeelliset värit jokaisesta kokoelmasta.

215_inglot_16

Joku varmasti jo ehti mielessään ihmettelemään, että miksi mä en vaan tehnyt yhtä 10 luomivärin palettia, koska ostin kuitenkin 10 luomiväriä. Noh, tämän pinoutumisen takia tietenkin. Nyt, kun mulla on kolme viiden palettia, mä pystyn pinoamaan niitä päällekäin joko kannet välissä tai ilman välikansia (siinä säästää hieman lisää tilaa).

Tällä tavalla kaikki INGLOT-herkut on pakattu samaan pakettiin ja löytyvät helposti ja vaivattomasti. Tällä tavalla edes 15 luomiväriä ei vie ihan hirveän paljoa tilaa ja voi jopa harkita ottavansa koko setin reissuun mukaan.

216_inglot_10

Palettien nurkissa on tehokkaat magneetit, jotka kyllä pitävät alempana olevat paletit tiiviisti toisissaan kiinni, etteivät edes ”kannettomien” palettien luomivärit pääse reissussa rähjääntymään. Nämä vie suunnilleen yhtä vähän tilaa kuin ne mun 16 Grimasia kahdessa tornissa ja tämä INGLOTin systeemi on myöskin paljon luotettavammin ja tiiviimmin kasassa kuin päällekäin pinottavat napit, joista yhdessä tai kahdessa saattaa olla löysempi grippi ja sitten on torni palasina ja pahimmillaan myös luomivärit palasina. Enpä usko, että näissä INGLOTeissa olisi sitä ongelmaa.

INGLOTin viiden luomivärin paletit kulmikkailla luomivärinapeilla maksavat 28€ ja napit on oikeasti aika isoja ja riittoisia. Jos haluaa pyöreillä, vähän pienemmillä napeilla, hintaa on silloin 25€.

217_INGLOT_11

Kun mä olin omat herkulliset palettini koonnut, siirryin huulikiilto-hyllylle ja päätin ostaa toisenkin INGLOT Sleeks huulikiillon, tällä kertaa sävyssä 35, joka on aivan äärimmäisen syötävän värinen, hieman läpikuultava shimmerinen kiilto, joka on sävyltään kullanhohtoinen pinkki (näyttää kuvassa vähän liian oranssilta, mutta miettikää pinkkiä kiiltoa, jossa on kultaa niin ymmärrätte ehkä). Nam.

Hetken harkitsin josko olisin ostanut toisenkin cream-koostumuksellisen kiillon, mutta kun mä iskin silmäni tähän kolmevitoseen, en voinut enää hillitä himojani. INGLOT Sleeks huulikiillot maksavat 10€/kpl.

218_INGLOT_12

Kynsilakkafriikki ei ole friikki eikä mikään ellei edes yhtä kynsilakkaa tule ostaneeksi. Noh, mä ostin kaksi. Numerot 852 ja 851, mutta tässä kuvassa ressukoiden värit ei ole ollenkaan niin ihastuttavan näköiset kuin ne ovat kirkkaassa päivän valossa, eli…

219_inglot_13

…tälleesti. Vasemmalla violetin shimmerinen 852 ja oikealla kultaisen oliivinen 851. Näistä voin ihan rehellisesti sanoa, että en todellakaan omista toisia samanlaisia, edes lähelle. Varsinkin tuo oliivinen on ihan uniikki mun kynsilakkakokoelmissa. INGLOTilla olisi ollut paljon muitakin herkullisia kynsilakkoja, mutta hillitsin himoni tällä kertaa, koska olen just ostanut taas hirmuisia läjiä uusia kynsilakkoja ja pitäähän sitä nyt jättää jotain himotuksia seuraavallekin kerralle ;) INGLOT kynsilakat maksavat 10€/kpl.

Noniin, tästäpäs tulikin sitten melkonen kilometripostaus, mutta kun oli niin kiva kirjoittaa näin ihanan herkuista tuotteista! Nii joo ja tosiaankaan INGLOT ei sponssaa mua millään tavalla :D Ajattelin vain mainita ettei tule mitään väärinkäsityksiä.

220_kertulta_terveisia

Kertulta terveisiä! ^.^

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.