.TAUPE VERTAILU.

Mulle on tässä kuukausien kuluessa ehtinyt jo hieman kerääntyä näitä ruskean tai taupen (miten nyt haluaakaan sanoa) sävyisiä kynsilakkoja ja Chanel Particulieren innoittamana halusin tehdä pienimuotoisen lakkavertailun näistä muista saman sävymaailman lakoista mitä mulla on omistuksessani.

221_Taupe_lakkavertailu

Kuten kuvasta näkyy, ruskean sävyjä löytyy monenlaista. Pikkurillissä, nro 1 on Mavalan uutuussävy 152 Mauve Cendré, joka on ehkä lähempänä harmaata kuin ruskeaa, mutta kuitenkin tarpeeksi lähellä ruskeaa, että sen voi liittää ruskeidenkin joukkoon. Tosi hämmentävä sävy, lupaan lakata sillä vielä kunnolla kaikki kynnet kunhan ehdin.

Nimettömässä (nro2) on Chanelin ihanaakin ihanampi Particuliere ja nyt täytyy sitten välittömästi mainita, että mulla ei ole tätä omistuksessani, vaan lakkasin töissä äkkiä vanhan lakan päälle (kun olin jo vaihtanut työvaatteet omiini). Particuliere on keskitumma harmahtava ruskea, melko creme, mutta ehkä siinä aavistuksen aavistus on shimmeriä kuitenkin.

Keskisormessa (nro3) on Essie Mink Muffs, joka on hieman lämpöisempi ja aavistuksen tummempi kuin Chanel ja enemmän creme. Erittäin kaunis sävy sekin ja niin lähellä Chanelia, että mietin tässä itsekseni, että tarvitsenko mä ihan oikeasti tuota Chanelia, kun kerta Mink Muffs on niinkin lähelle…

Etusormessa (nro4) on Snowcrystalin 438 Light Taupe, kevät/kesä 2010 kokoelmasta. Light Taupe on selvästi kylmempi ja harmaampi ruskea kuin vieressä oleva Mink Muffs ja vaaleampi ja kylmempi kuin Particulierekin. Light Taupe on melkeinpä lähempänä Mavalan Mauve Cendréä, mutta kuitenkin selvästi ruskeampi versio siitä ja tässä on myöskin näkyvää shimmeriä mukana. No joo, melko hienovaraisesti kyllä, mutta siltiki.

Peukalossa (nro5) on sitten kaikista tummin näistä, eli IsaDoran 647 Bohemian Brown, josta en tykännyt pullossa yhtään, siis en kertakaikkiaan yhtään ja pitkitin sen ensikokeilua todella pitkään, mutta kun sen sitten kerran testasin yhteen kynteen, mieli muuttui. Sehän on oikeastaan aika kaunis! Onhan se aika tumma, mutta mulle tulee siitä mieleen sula tumma suklaa, eli melko nam.

222_Taupe_lakkavertailu2

Tässä vielä kylmemmässä valaistuksessa kaikki samat lakkavärit. Huomaatteko miten lähelle Mink Muffs ja Particuliere menee toisiaan tässä kuvassa? Ja miten samankaltaisia myös Mauve Cendré ja Light Taupe ovat? Kaikki ovat kertakaikkiaan herkullisia sävyjä ja on oikeasti todella vaikea päättää, että mikä näistä herkuista olisi mun oma lemppari. Kaikissa on puolensa.

223_ruskeat_kynsilakat2

Tässä vielä kaikki mun ruskeiksi/taupeksi tituleerattavat kynsilakat tällä hetkellä:

1. BeYu 164
2. Essie Demure Vixen
3. Mavala 152 Mauve Cendre
4. Snowcrystal 438 Light Taupe
5. Mavala 151 Marron Glace
6. Snowcrystal 444 Khaki Brown
7. OPI You Don’t Know Jacques! SUEDE
8. Essie Mink Muffs
9. Rimmel 431 Gold Infusion
10. Gosh Golden Brown
11. IsaDora 647 Bohemian Brown

224_ruskeat_kynsilakat3

Näissä nyt on myös nuo samat, jotka oli kynsissäkin, paitsi se Chanel Particuliere, jota en siis omista (nyyh). Mutta koska mulla on jo näin himputin monta ruskeaa lakkaa niin mä en enää kertakaikkiaan mitenkään päin pysty selittelemään itselleni, että miksi mä tarvitsisin vielä sen Particulieren. Eli se jääköön hyllyyn nyt sitten kuitenkin.

Oletteko te taupen ystäviä?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.