.MINNA PARIKKA RAQUEL.

267_Raquel1

Ensimmäistä kertaa tässä elämässä maksoin kengistä yli 200€ enkä voisi olla onnellisempi. Kävin eräänä päivänä Stockalla kiertämässä kenkävalikoimaa läpi, kun etsin sopivia talvisaappaita (vähän viime tingassa, tiedän), joita en tietenkään löytänyt. Siinä sitten sattumoisin silmiini sattui Minna Parikan hylly ja hyllyllä oli ihastuttavat punaiset kiiltonahkaiset Raquelit. Huokaisin syvään ihastuksesta ja sovitin yhtä kenkää nopeasti. Se oli täydellinen. Otin kengän nopeasti pois, vilkaisin hintalappua ja lähdin äkkiä pois osastolta ja kiiruhdin kotiin.

268_Raquel2

En kuitenkaan saanut kenkiä enää pois mielestäni. Koko illan ja seuraavan päivän ajattelin vain niitä ihania sydämillä varustettuja punaisia korkkareita ja suunnittelin jo ties kuinka monia vaateyhdistelmiä, joiden kanssa kengät sopisivat. Keksin kymmeniä syitä miksi mun pitäisi ostaa juuri ne kengät ja vain muutaman syyn miksi ei pitäisi.

269_Raquel3

Seuraavana päivänä menin työpäivän jälkeen uudelleen Stockalle ja sovitin punaisia ihastuksia uudelleen ja ihan kunnolla tällä kertaa. Olin jo päättänyt, että jos kengät vain sopivat jalkaani täydellisesti, ostan ne. Kipsuttelin korkkareilla ainakin vartin verran eikä tuntunut hankaavan tai puristavan yhtään mistään joten mitä muita vaihtoehtoja mulle muka jäi kuin mennä kassalle ja ostaa yksi himputin kallis kenkäpari omakseni. Kalleimmat kengät mitä olen ikinä ostanut! Kenkien alkuperäinen hinta oli 270€, mutta koska mulla oli Stockan kantisseteleitä, sain kengistä 50€ alennusta (jeij) eli hintaa jäi ”enää” 220€ + kuuden euron suoja-aine lakeripinnalle.

270_Raquel4

Nyt mä vähän pelkäänkin tämän uuden kenkäinnostuksen myötä muuttuvani todelliseksi kenkäfriikiksi… kenkämäärän pikkuhiljaa kipuavan suuremmaksi ja suuremmaksi. Mussa on nimittäin uhkaavasti pientä hamsterin vikaa. Kun mä innostun jostain niin sitten mä hamstraan sitä innostukseni kohdetta koko ajan enemmän ja enemmän. Niin mulle kävi kynsilakkojenkin kanssa (eikä loppua ole näkyvissä vieläkään).

271_Raquel6

Kun mä tässä ryhdyin oikein miettimään niin mä olen puolen vuoden sisällä ostanut jo kuudet kengät! Olin hyvin ihmeissäni kun tämän tajusin. Kiilakorkoiset avokkaat, korkkarisaappaat, korkkarinilkkurit, feikki uggit, Nokian Hai kumisaappaat ja nyt nämä Raquelit. Kenkäfriikkeys on siis tehnyt tuloaan jo hetken aikaa. Vai onko kyse vain siitä, että kohdalleni nyt on vain jostain syystä viime aikoina osunut juuri sellaisia kenkiä, joita olen kokenut tarvitsevani. Ehkä. Yleensä ostan korkeintaan muutamat kengät vuodessa ja vain todelliseen tarpeeseen.

272_Raquel7

En kuitenkaan sulje pois sitä mahdollisuutta, että innostuisin kenkien herkullisesta maailmasta enemmänkin. Yritän kuitenkin pysytellä järjen puolella ja hankkia vain oikeasti jalkaani täydellisesti sopivia yksilöitä, joita näen myöskin yhdisteleväni useilla eri tavoilla. Jos jotkut kengät saavat mut näkemään päiväunelmia, kuten Raquelit, voi olla että ne joutuu ostamaan ;)

18 thoughts on “.MINNA PARIKKA RAQUEL.

 1. Mä olen myös joskus lähtenyt äkkiä kaupasta kokeiltuani jotain täydellisen kallista ja suhteellisen tarpeetonta. Ihan kuin pelkäisin menettäväni kaiken itsekontrollin ja pakenen paikalta ennen kuin vien ostoksen kassalle jonkin suuremman voiman vallassa. :D Onneksi kuitenkin kävit hakemassa nämä Raquelit kotiin. Varmasti ovat jokaisen euron väärtit. :)

 2. Oijoi,aivan ihanat <3Tämä ostoshan on samalla myös sijoitus! Tuit kotimaista suunnittelijaa,ostit yhdet täydellisesti istuvat kengät useiden huonosti istuvien sijaan (joihin luultavasti yhteensä olisi mennyt saman verran) ja jalkasi kiittää kun ei vaivasenluut ja laskeutuneet kaaret kiusaa ;)Minäkin tahdon!

 3. Oi, nuo kengät ovat niin upeat! Olen ihaillut niitä jo kauan. Jos minulla olisi varaa, ostaisin ne ihan vain koristeeksi, koska korkkareita en osaa itse käyttää. Mutta ne ovat vaan niin kauhiit, huoh…Ja näyttää sopivan jalkoihisi loistavasti!

 4. Kävin ostamassa samaiset ja samanväriset Raquelit siskolleni :) Onneksi (tai epäonneksi) mun jalalle on vaikea löytää sopivaa/mukavaa lestiä korkokengistä ja nämäkään eivät olleet omaan jalkaan hyvät. Nyt kyllä himoitsen Bullboxerin mokkanilkkureita piikkarikorolla ja niiden lesti oli loistava. Hintakin oli 69 € mutta jäivät vielä kauppaan :)

 5. Nää on just samaiset kengät joista itse haaveilen! Täydelliset <3 Muutenkin Parikan kengät on aivan upeita, todellista taidetta. Joka sentin arvoset, enemmänkin!(;

 6. ANONYYMISuorastaan herkulliset! Aika näyttää kuinka paljon käyttöä näille tulee, mutta oletan kyllä että paljon :) Miten noita muka ei voisi pitää?VARPUNENKyllä mä niin monilla tavoilla nämä itselleni perustelin, että en usko kenkien jäävän käyttämättömiksi vain kalliin hinnan takia :DLÄPI LASIENKengät kyllä istuu kuin valettu! Mun on yleensä hankala löytää hyvin istuvia kenkiä, aina painaa jostain kohtaa, mutta Raquelit olivat kuin tehty mun jalkoihin :)MANSIKKAKorkkareihinkin tottuu ja niilläkin oppii kävelemään, mutta se kylläkin vaatii paljon harjoitusta ja jalkojen totuttamista uuteen asentoon :) Yhteen aikaan mä en juuri muita kenkiä käyttänytkään kuin korkkareita, mutta jossain vaiheessa vaan vähän kyllästyin ja siirryin pitkäksi aikaa mataliin. Nykyään käytän taas sekalaisesti molempia :)SATUSisko on varmasti kiitollinen! :) Kun löytää ”hankaliin jalkoihin” sopivat kengät niin silloin kannattaa kyllä ostaa. Kuka tietää kuinka kauan ne enää on siellä liikkeessä ;)ANONYYMIParikka kyllä osaa! Siellä oli ihastuttavat saappaatkin, mutta niiden hintalappu tais alkaa vitosella jos oikein muistan, joten en uskaltanut edes sovittaa :D

 7. Upeat! :D Onneks mun jalankoko on 42-43, joten kenkiä ei oo niin helppoo löytää. Hamstraus pitää siis suunnata vaikka kosmetiikan suuntaan. :D-Rosa

 8. On ne ihanat, mutta ei ihan mun tyyliset, mutta Parikalla olis kyllä muutamat jotka olis kyllä ihan täydellisiä, kunhan vaan joskus raaskis sijoittaa kenkiin.

 9. On nuo kyllä kauniit, täytyy myöntää. Monesta blogista olen noita katsellut.Värivalintasi yllätti, olisin odottanut mustia sulta, mutta tuo punainenhan onkin sitten se varsinainen clue asussa.

 10. Onhan nuo kauniit, muotiblogeista olen bongannut aiemminkin. Mäkin muuten Tiinan lailla yllätyin tuosta punaisesta väristä, vaikka upeahan se. :)Mä ihastuin Nelliinan vaatehuoneessa esiteltyihin Vintron kenkiin, mutta en ikuna raaski maksaa kengistä edes reilua satkua, ainakaan korkokengistä…

 11. Ostit juuri hääkenkäni. ;) Tosin häät ovat vasta 1,5 vuoden päästä ja väri on valkoinen, mutta Parikoita olen suunnitellut käyttäväni sinä päivänä. Ne täytyy tietenkin olla uudet hääpäivänä joten en saa ostaa koko kenkiä ennen kuin ensi vuonna. :PTämä kenkäfriikki oli viimeistään siinä vaiheessa menetetty tapaus, kun tutustui Irregular Choiceen! nimim. 4 parit vuoden sisään. http://shop.irregularchoice.com/womens/view_all/heel/

 12. Aivan ihanat :) Olen pitkään haaveillut Parikan kengistä, mutten raaskinut ostaa. Ensimmäiset kun ostaa, niin se on menoa sitten!

 13. Eiiii :D Olen niin kade sulle, just noita oon kattellu tässä vuoden, mutta hinta on liian kova! Hienot kengät kyllä! :)

 14. ah! voi luoja miten upeat kengät <3 voi kumpa noita valmistettaisiin pinkkeinä versioina.. miulle kun tuo punainen ei oikein sovi :(

 15. ROSAMinä kun olen aina kuvitellut, että mulla on kanootti :D Otan osaa, ei ole helppoa :(RUUKaikki mallit ei pure muhunkaan, mutta osa kengistä on niin superihania ettei muusta väliä :)TIINAMustia kenkiä multa kyllä löytyy ja jotenkin mun mielestä juuri nämä kengät pitää olla punaiset :)ULPUNäiden koko juju on mielestäni se, että ne on punaiset ja kun nämä on jalassa niin nämä onkin ne katseenkiinnittäjät :) Mustia kenkiä multa kyllä löytyy tarpeeksi muutenkin.ANONYYMIIhan tavis 165cm. Kui?SKINNYEMILYEhkä yhdet parhaimmista, kyllä :)MYTTYHieno valinta hääkengiksi! Irregular Choice on mun mieleen hitusen liian krumeluuri, mutta löysin tuolta kyllä muutamat aika päheet :D Kiitti vaan tästä :DDDMYYSitä mäkin vähän pelkään :DKAISAEi muuta ku säästämään!INSANITYItseasiassa kyllä niitä valmistetaan pinkkeinä! *Klik klik*

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.