.OPI NAIL ENVY ORIGINAL.

OPI on kieltämättä tietynlainen kynsilakkojen guru, mutta en ole koskaan ajatellut sarjaa erityisen ”hoidollisena” vaan lähinnä värilakkojen osaajana. Nail Envystä olen kuitenkin kuullut paljon kehuja ja ostinkin viime vuoden toukokuussa pakkauksen, jossa kyseinen kynnenvahvistaja oli mukana ja se on ollut käytössä siitä saakka.

Olen käyttänyt Nail Envyä aluslakan asemasta melkein jokaisella lakkauskerralla ja pullo on tällä hetkellä ehkä korkeintaan puolillaan vasta. Riittoisaa tavaraa siis. En ihan täysin ymmärrä, että miten kukaan pystyy elämässään edes käyttämään tyhjäksi samankokoista värillistä kynsilakkaa jos kerta tämäkin on näin riittoisaa.

273_OPI_nail_envy

Nail Envy on varmistanut mun kynsissä tietyn peruspituuden, jossa yleensä kynnet pysyy tosi kivasti. Toisinaan on tämänkin käytön aikana joku kynsi saattanut katketa, mutta yleensä se on oikean käden keskisormen kynsi, jossa on epämääräinen pystyraita, joka oletettavasti tekee kynnestä normaalia hauraamman.

Nail Envyä voi käyttää myös yksinään, se jättää kynnelle kauniin kiiltävän pinnan. Joskus on aamulla käynyt niin, että värilakat ovat lohjenneet niin karmeasti, että on ollut pakko poistaa ne, mutta ei ole ollut kuitenkaan aikaa lakata kynsiä kunnolla uudelleen niin silloin Nail Envy on todella hyvä apu. Yksi kerros kynnenvahvistajaa kynsiin ja antaa olla minuutin, pari ja kynnet on taas siistin näköiset ja kiiltävät.

Jos haluaa käyttää tätä kunnollisena vahvistavana kuurina niin sekin onnistuu ja se on nimenomaan se tapa, jota OPI suosittelee tämän kanssa. Mä en kuitenkaan halua ryhtyä usean viikon värilakattomaan kauteen niin olen käyttänyt tätä aluslakkana ja mulla ainakin se on toiminut oikein kivasti. Kuurina Nail Envyä käytetään sillä tavalla, että joka päivä lisätään kerros ja joka toinen tai kolmas päivä lakka poistetaan ja lisätään jälleen uusi kerros heti perään. Tätä tehdään muutaman viikon ajan ja sitten kannattaa pitää hieman taukoa ja käyttää vain silloin tällöin aluslakan asemasta.

En sano etteikö tämänkin käytön aikana kynnet voisi katketa, tietenkin voi, mutta se ei ole yhtä todennäköistä että niin tapahtuisi. Kynnenvahvistajien kanssa kuitenkin kannattaa muistaa se, että jos kynnet ovat liian kovat, ne saattavat sen takia katketa herkemmin jos johonkin osuvat kovemmin. Onkin tärkeää käyttää kynsinauhavoidetta ja/tai -öljyä kynsille ja kynsinauhoille säännöllisesti (mieluiten edes kerran päivässä), se ylläpitää kynsien joustavuutta ja pehmeyttä. Jos kynsissä on kuitenkin lakat suunnilleen aina, kannattaa sipaista kynsinauhaöljyä kynsien alapuolelle, sieltä se ainakin imeytyy myös kynteen. Tämän vinkin taisin lukea ensimmäisen kerran Ostolakossa-blogista :)

Minulla OPI Nail Envy on edelleen lähes jokaisella lakkauskerralla käytössä ja tulee varmasti olemaan jatkossakin kunnes pullo tyhjenee. Sen jälkeen saatan ehkä kokeilla jotain muuta vastaavaa, vaikka tämä onkin ollut erinomaisen hyvä.

9 thoughts on “.OPI NAIL ENVY ORIGINAL.

  1. Hei!OPI itseasiassa ei pakota olemaan kynsilakattomana kuurin ajan, vaan lupaa, että Nail Envy imeytyy kynsilakan päältäkin laitettaessa!

  2. Vaan miten ihmeessä Nail Envyn toisen kerroksen saa kuivumaan? Ensimmäinen kerros kyllä kuivuu nopeasti minuutissa parissa, mutta jos laittaa toisen kerroksen, niin se ei kuivu millään. Muutaman kerran kokeillut ja kolmen tunnin jälkeen pinta edelleen aivan märkä (siis ei edes kolhuuntuva, vaan märkä!).Onko mulla jokin maanantaikappale, vai vikaa kynsissä vai toimiiko tuote samoin teillä muillakin?-Hav

  3. Kyllä Nail envyn toine kerros kuivaa myös parissa minuutissa. En osaa sanoa mikä pullossasi on vikana. Laitathan ohuen kerroksen?Sori kun tulin vastailemaan toisen blogiin mutta oli asiaakin. Aika pitkään sulla kestää tuo lakka, mulla kuluu 15 ml aluslakka loppuun 1,5 kuukaudessa ;)

  4. REETTAAi, tuota mä en tiennytkään, että Nail Envy imeytyisi kynsilakan päältäkin. Hmm, uskaltaiskohan mokomaa kokeilla :D.NEKKU.Koukataan kyllä Oulun kautta, mutta en tiedä millä aikataululla. Zeppelinissä olisi tarkoitus käydä ruokaostoksilla jos vain ehditään sinne aukioloaikojen sisäpuolella :)HAVKyllä mulla kaksi kerrosta kuivuu suhteellisen nopeasti, varmaan siinä itse lakassa on jotain vinkkelissä tai tosiaan kerrosten paksuudessa.CHARMING NAILSNo mä ehkä lakkaan kynsiäni vähän harvemmin kuin sinä :D Mä lakkaan korkeintaan 2 kertaa viikossa, joskus kertakin melkein riittää :) Ja kynsien pituudessakin on toki vähän eroa, eli tuotetta kuluu huomattavasti vähemmän. Ja mä käytän lähes poikkeuksetta vain yhden kerroksen silloin kun laitan värilakat päälle.

  5. Nail Envy on tosiaankin ihanaa ja mun todella helposti lohkeilevien kynsien pelastus, mutta minun pulloni NE Sensitive&Peelingiä paksuuntui, vaikka lakkaa oli vielä ainakin 1 neljäsosa jäljellä. Paksuuntui siis ihan toden teolla, Mavalan kynsilakan ohentajakaan ei auttanut koska en saanut sitä sekoitettua lakkaan. Harmitti ihan vietävästi koska miltei kolmenkympinhintaisen pullon käyttäisi mieluusti ihan pohjaan asti :( onko mitään hajua, mistä tämä olisi voinut johtua? Suljin nimittäin korkin aina käytön jälkeen tiiviisti, eli ilmastakaan se ei voinut johtua.

  6. Mulla on ollut aika vahvat ja elastiset kynnet aina, ja kynnet kasvavat mukavan pitkiksi vaivatta. Pientä liuskoittumista on välillä, mutta ongelma ei ole suuri. Otin aluslakkakäyttöön Nail Envyn, ja se kovetti kynteni elastisuuden kustannuksella todella katkeamisherkiksi. Ilmeisen tehokas jos omaa hauraat kynnet, itselleni ei sopinut. Omaa tyhmyyttä kyllä tuokin, kynnenvahvistajaa vahvoille kynsille? Juu ei ehkä :D

  7. Täällä sama juttu myös nail envyn kanssa eli kaksi kerrosta jos laittaa niin ei kuivu! Ja vaikka laittaa kuinka ohuita kerroksia eli on varmaan jotain maanantai-kappaleita :(

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.