.UUSI KOTI (2011).

Me löydettiin asunto! Torstaina kirjoitellaan vielä paperit kuntoon ja sitten saakin alkaa remontoimaan. Ei onneksi mitään kauhean monimutkaista tarvitse tehdä. Tässä vähän esimakua.

274_eteinen

Eteiskäytävällä on hyvä tommonen pitkänmallinen liukuovikaapisto, jonne mahtuu takkia ja kenkää sopivasti. Ne mitkä ei mahdu, menee vaatehuoneeseen.

275_olohuone

Tapetti lähtee olohuoneesta ensimmäisten juttujen joukossa. Mun puolesta se vois kyllä jäädäkin, mutta mies moittii, ettei ole värit oikein mieleen. Eli pistetään vaihtoon. Lattia myöskin lähtee vaihtoon samantien. Viikonloppuna on luvassa lattioiden metsästystä :)

276_keittio

Keittiölle ei onneksi tarvitse tehdä mitään, se on suhteellisen täydellinen tämmöisenä kuin se on. Keittiöön mahtuu pieni söpö ruokapöytä (ns. aamupalapöytä), mutta ajattelimme, että jos olohuoneeseen vaan mahtuu niin laitetaan sinne isompi ruokapöytä, että voi sitten kestitä vieraitakin :)

Asunnossa on vielä kaksi makuuhuonetta, joista toisesta tulee nörttivaltakunta/vierashuone vuodesohvalla varustettuna. Tuntuu, että ollaan päässämme sisustettu jo koko kämppä, mutta sisustusideoista lisää myöhemmin :)

23 thoughts on “.UUSI KOTI (2011).

 1. Överitörkeen ihana tapetti, ei tosiaan lähtis jos mulla ois sananvaltaa. Keittiökin on täydellinen, ja että vielä vaatehuonekin! Ihana!

 2. ^ Minä taas pitäisin lattian. :) Paitsi jos se on laminaattia, niin siinä tapauksessa mäkeen vain! Kivalta näyttää, oma asunto on aina ihana juttu.

 3. mä pitäisin kanssa lattian, jos se on ehtaa parkettia,parketin kun voi kunnostaa, laminaatin vaihtaisin kyllä.

 4. Ihana tuo olkkarin tapetti, mä jättäsin sen ehdottomasti! Tuon lattian kanssa ei kylläkään oikein sovi. Mut kompromissejahan niitä joutuu parisuhteessa tekemään. ;)

 5. Olkkarin tapetti on tosi hieno! Parketin jättäisin minäkin mutta sehän on mun mielipide :) keittiö on hieno! Onnea uuteen kotiin, muistan miten itsekin olin onnessani ekasta omasta kämpästä :) vaikka remonttia riittää…

 6. Tapetti on aivan ihana, mutta ehkä matalahkon katon kanssa se tekee vähän ahtaan näköiseksi, kun on niin tumma (jos arvostaa avaruutta, mitä en tosin itse niin – pitäisin tapetin :D)Onnea uuteen kotiin!

 7. Onnea uuteen kotiin. Minäkin haluan pois tästä vuokrakolosta :DJa on tosiaan kiva toi olkkarin tapetti.

 8. Ihan mahtava tapetti! Kelpais tuollainen kyllä omaankin kämppään!Ja keittiö näyttää tosi kivalta! Vähän erilainen tuon mustan värin vuoksi!

 9. Minä olen huomannut, että isolla ruokapöydällä ei tee juurikaan mitään :D. Keittiöstä löytyy neljän hengen pöytä, mutta ei siinä kukaan juuri koskaan syö ;D. Tai jos syö niin maksimissaan kaksi ihmistä samaan aikaan. Eli jos keittiöön ei tähän asuntoon mahtuisi noin iso pöytä kuin siellä nyt on, niin en lähtisi sellaista varmaan olkkariin investoimaan.Näppärä keittiö!

 10. Onnea uuteen kotiin! Peesaan edellisiä kirjoittajia; mikäli parketin voi vielä hioa kannattaa se ehdottomasti tehdä. – Felicity

 11. Paljon onnea uuteen kotiin!! Ihanan näköinen koti, tuli ihan sellainen jännä tunne mikä liittyy muuttoon..ainakin omalla kohdalla tuossa vaiheessa ei millään jaksaisi/malttaisi odottaa että pääsee laittamaan tavaroita paikalleen. Iloitsen puolestasi :)

 12. Koiraperheen valinnaksi parketti on kyllä varsinainen death wish. Laminaatti olisi niiiiiin paljon parempi valinta kotiin jossa koiria on. Kokemuksen syvällä rintaäänellä sanon!

 13. ^ Höpsis! Oikein hoidettuna parketti kestää koiran/t (varsinkin) pienet loistavasti. Itselläni on ollut yhtä aikaa kaksi kahdeksan kiloista koiraa pienessä asunnossa eikä parketin kanssa ole mitään ongelmia ollut. Tietysti jos koiran päästää kuraisilla tassuilla sisään tassuttelemaan parketin päälle lattia (mutta varmaan myös laminaatti)kärsii.

 14. Lähinnä näitä ”vahinkoja” tarkoitin. Mukavasti parketti kun imaisee itseensä kaiken kosteuden, niin esim. työpäivän aikana ilmestynyt oksennus onkin sitten mukava onkia sieltä parketin sisältä kahdeksan tunnin päästä :D Itse jos saisin valita, niin laminaatti olisi ihan ehdoton. Näyttää samalta, mutta on about miljoona kertaa käytännöllisempi. Mutta kun vuokralla asuu, niin ei ole sananvaltaa näissä jutuissa :) Ja kyllä, meilläkin on kaksi koiraa(6kg + 26kg) ja kaksi kissaa siihen vielä päälle.

 15. Siis toi tapettihan on ihan mahtava! Mä en kyllä antais miehelle perikse sen kanssa ;) Onnea uuteen asuntoon!

 16. SONIAVähän turhan värikäs kyl meidän makuun ja mä tiedän, että itse varmasti kyllästyisin siihen aika nopeasti :/.NEKKU.Lattia on parkettia, mutta ei tykätä tuosta kuvioinnista, eli vaihtoon :) Sitä kun ei saa pelkällä petsillä piiloon.RUUParkettia on, mutta se on jo revitty irti :)SYYSVIIRUKiitos :)CHLOEVielä kivempi siitä tulee, kun saadaan remppa valmiiksi :)MANSIKKAOnneksi ei tässä tapauksessa ihan hirveästi :) Ollaan onneksi aika samaa mieltä kaikesta, ainakin sisustukseen liittyen :DCHARMING NAILSTapetti ja lattia on revitty irti :) Seuraavaksi seinien tasoittelua ja maalaamista ja mitä lie. Viikonloppuna haetaan uus laminaatti :)ANONYYMIMielestäni myös hieman turhan tumma tuo seinä, varsinkin kun meillä on pääosin vain tummia huonekaluja. Kiitos :)PLAZ^Kiitos :) Vuokralla rahat menee kyllä kankkulan kaivoon, mut enpä olisi itsekään uskaltanut tätä päätöstä aikaisemmin tehdä :)JOJOMeni aika moneen palaan, sorry :D

 17. LUMIAlatasot on itseasiassa tummaa puuta, ei mustat :) Kuva ehkä vähän vääristää.PANDAIhan perusarkena me tuskin koskaan tullaan syömään keittiössä ruokapöydän ääressä, mutta sitten kun on kavereita kylässä ja kestitään ihan ruoan kanssa niin asia on eri :) Mutta voi olla, että mekin hankitaan sellainen jatkettava malli, joka on normisti keittiössä ja sitten isomman porukan tullessa siirretään olohuoneen puolelle.FELICITYKiitos :) Tätä samaa ehdotusta tuli monilta muiltakin, mutta päätettiin laittaa kokonaan uusiksi.INARIAKiitos :)ANONYYMIKiitos :) Sormet kyllä syyhyää jo uuden asunnon sisustamista. Kunhan saadaan nuo remonttihommat valmiiksi niin ei muuta ku kannetaan tavarat sisään :)ANONYYMILaminaattipa me laitetaankin :) Parketti sai kyytiä tänään.KAROLIINAKiitos :)MARMMielestäni myös :) Mutta vieläkin kivempi kun saadaan remppa valmiiksi.HEIDIBMulle toi tapetti on sellanen ”ihan jees” ja jos olis vuokrakämppä niin katselisin sitä ihan mielelläni, mutta ei toi nyt kuitenkaan ole ihan sitä ominta minua, joten annoin ihan mielelläni miehekkeelle periksi :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.