.YSL INSPIRED NAILS.

277_YSL-fall-2010-nail-trends

Kynsilakat ne jaksaa kyllä aina olla ihania, mutta välillä tekee mieli tehdä jotain tavallisuudesta poikkeavaa, mutta ei kuitenkaan mitään överiä. Tällä kertaa testasin YSL:n syksyn 2010 väriyhdistelmää, jossa oli tehty ranskalainen manikyyri vähän eri tavalla kuin yleensä.

278_ysl_inspired1

Tietenkään mulla ei ollut juuri noita YSL:n kynsilakkoja vaan valitsin omasta lakkakokoelmastani Rimmelin kaksi kynsilakkaa, jotka tiesin hyvin peittäviksi lakoiksi molemmat. Pinkki on Rimmel Lasting Finish 270 Hot Shot ja oranssinpunainen on samaa laatua sävy 265 Pop! Muistaakseni nämä on viime kesänä ilmestyneitä kesävärejä.

279_ysl_inspired2

Kirkkaassa päivänvalossa kynsilakkojen värierot olivat selvät (kuten näissä kuvissa), mutta sisällä keinovalossa väriero oli yllättävän pieni ja pari työkaveria eivät ensin meinanneet edes huomata, että kynsissä on jotain erikoista ennenkuin katsoivat tarkemmin. Tämä oli aika hauska kokeilut ja taidan testata jotain vastaavaa toistekin :)

280_tapetin_alta_paljastunutta

Uudessa kodissa on alkanut tapahtumaan. Viikonloppuna lähdettiin repimään tapetteja seiniltä ja siellä oli tämmöinen yllätys alla. Tuon oranssinruskean 70-luvun ihmeen alla oli vielä kolmaskin tapetti, joka tais olla se alkuperäinen. Kaksi seinää on nyt siivottu tapeteista ja eilen käytiin hankkimassa sorkkarauta ja hyökättiin lattian kimppuun. Aiheesta lisää myöhemmin :)

6 thoughts on “.YSL INSPIRED NAILS.

  1. Joku ollu laiskalla tuulella eikä oo jaksanu poistaa vanhoja tapetteja enneku on lyöny uutta päälle XD Musta toi uusin sini-musta oli nätti :)

  2. Teitkö noi tipit ihan vapaalla kädellä vai miten, kun ne on noin siistit ja tasareunaiset? :D

  3. Hieno tuo sini-musta tapetti, mutta aika hallitseva toki. Jännä, ettei ole viitsitty vanhoja tapetteja poistaa… Lattiahan on vanhanaikainen (meillä samanlainen), mut mun stailaaja/remontoija-kaveri just sanoi, ettei kannata vaihtaa vaan uudistaa. :)

  4. HANNAVEEYmmärrän kyllä sitä edellistä remontoijaa, ei ollut nimittäin ihan helpoimmasta päästä tuo tapettien irti repiminen :/ANONYYMIVapaalla kädellä tuli paras jälki. Yhtä kynttä yritin säätää teippien kanssa ja siitä tuli kaikista suttuisin :DULPUKuviona mielestäni ihan jees, mutta värimaailma turhan tumma ja hallitseva meidän tyyliin :) Munki veljet ja isä ehdotti heti ensimmäisenä, että hiois vaan parketin ja laittais valkoisen petsin päälle. Muuutta koska ongelmana on nimenomaan toi, ettei tykätty lattian kuvioinnista niin vaihtoon vaan. Sitäpaitsi lattia on jo revitty irti, eli liian myöhäistä enää muutenkaan alkaa katumaan :PJUULIAKiitos :)

  5. Tosi makeet kynnet! Hieno väriyhdistelmä, aion todellakin kokeilla. Tänä keväänä olen jo käyttänyt pariin otteeseen samantapaista väriyhdistelmää vähän eri tavalla. Joka toiseen kynteen pinkki ja toiseen tummahko koralli, rimmelin peittäviä lakkoja ja lyhyet kynnet. Tätäkään värien vaihtelua ei välttämättä huomaa, ellei katso tarkemmin.-Tuuli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.