.UUSI LATTIA.

281_remonttikaljat2

Uuden asunnon remontti etenee pikkuhiljaa, hyvällä nesteytyksellä tietenkin. Kuvasta näkee myös hieman uuden lattian ilmettä :) Ja ei, se ei todellakaan ole vielä laitettu kaikkiin huoneisiin. Tässä taloyhtiössä on nähtävästi hiljaisuus klo 20:00, eli työpäivien jälkeen ei kauheesti ehdi naputella ja kun sunnuntaina ei sitten näköjään saa tehdä kovaäänistä työtä ollenkaan niin jahuu. Noh, hiljaa hyvä tulee… kunhan ei niin hitaasti etene, ettei jää muuttamiselle enää aikaa. Kunhan lattian vaan sais paikalleen niin seiniä ehtii kyllä maalata, vaikka olisikin huonekalut jo paikallaan, mutta toivon kuitenkin ettei tarvitsisi mennä siihen.

10 thoughts on “.UUSI LATTIA.

  1. Mulla on hajustamaton Balm Balm lip balm käytössä, ja siitä olen kyllä kovasti tykännyt. Hajusteellista en uskaltanut ottaa alunperin käyttöön kun oli omaan nenään molemmat hajustetut niin voimakkaantuoksuisia.Uusi lattia näyttää oikein mukavan avaralta, nesteytykseen en ota kantaa :D

  2. Condolences on the strict house rules :SI’ve heard that in some houses one can’t even flush the toilet after 23.00.

  3. Minkäköhänlainen säilyvyys näillä tuotteilla on laitettu siihen purkin kylkeen? Aattelin vaan, että ku tossa INCI listassa ei hirveenä oo noita säilyvyyttä parantavia ainesosia :)

  4. @mirka – i assume it´s pretty decet – product contains no water, i´d give it 6 months for sure (if not kept in sunlight or something else as silly)

  5. Purkissa olevat luonnonkosmetiikkavoiteet tuntuu käyttäytyvän usein noin, että päälle muodostuu klimppikerros, jonka alla vasta on juoksevaa voidetta… Ainakin ne pari tuotetta jotka olen itse uskaltanut ostaa. Ja ne luonnonkosmetiikkatuotteiden tuoksut… Ei kyllä ole oikein minunkaan makuun :)

  6. Hiljaisuus kello 20!! Minä ainakin pesen iltaisin pyykkiä ja käyn suihkussa klo 20 jälkeen, noin aikainen hiljaisuus ei tulisi minulle kuuloonkaan!

  7. kiitos ihanasta blogista. Oon löytänyt paljon hyödyllistä tietoa. Itsekin olen sensai fani. Mun kyssäri ei liity balm balmiin. Mua kiinnostais hirveesti ostaa sensai silk emulsion moist mut en käytä sensain kaksoisputsareita enkä hoitonestettä niin toimiiko toi emulsion muitten putsareiden ja kasvovesien kans?

  8. Vessassa ja suihkussa saa käydä milloin vaan. Taloyhtiö ei voi omilla säännöillään sellaista estää, ja jos taloyhtiöllä sellaiset kiellot on, ei niitä tarvitse noudattaa. Laki on vessassakävijän puolella ;)Mutta hiljaisuussäännöt -etenkin jos remonttitasoisesta möykästä puhutaan- on ihan hyvä olla olemassa. Onhan se sietämätöntä naapurin kuunnella iltoja myöten ja vielä viikonloppuisinkin pauketta ja poraamista, varsinkin jos on kipeänä/yötöissä/työskentelee kotoa käsin/on vauvan kanssa/tenttiin lukemassa jnejne.Eli kannattaa se naapuripoloinen yrittää ottaa kanssa huomioon :) Aika suurella todennäköisyydellä naapuri kärsii remonttiäänistä enemmän kuin remontoija siitä, ettei yötä myöten saa paukuttaa.Nämä siis ihan yleisellä tasolla huomioina; onnea remppaan ja uuteen kämppään!

  9. MELLIEhkä munki olis pitänyt ottaa se hajustamaton…LIISKActually that means ”no LOUD working after 20:00”, normal showering, laundry etc. is ok :)MIRKAKuten LiisK tuossa jo sanoikin, eiköhän se puolisen vuotta/vuosi mene ihan hyvin :)ANONYYMITuoksut mua eniten luonnonkosmetiikassa häiritsee ja sit toinen on tietty toi säilyvyysjuttu ja en uskaltaisi ostaa noita purkkeja mistään pikkuputiikeista, joissa ne saattaa seistä hyllyssä KAUAN.ANONYYMITuolla hiljaisuudella tarkoitin siis sitä, että KOVAÄÄNISTÄ työskentelyä ei saa tehdä enää kasin jälkeen, normaalit pyykinpesut ja suihkussa käymiset ja sellaiset on ihan ok :) Kunhan nyt ei keskellä yötä ala pesemään pyykkiä, hehe.MARY <3 MURThanks :)ANONYYMISensain Emulsioita voit ihan hyvin käyttää minkä tahansa muunkin sarjan tuotteiden kanssa jos tahdot. Tottakai ne on suunniteltu yhdessä käytettäväksi, mutta muidenkin kanssa toimii ihan hyvin :)ANONYYMIJuu, remonttitason möykästä tässä olikin kyse, että sellaista ei saa iltakasin jälkeen enää puuhastella. Ja onhan se ihan ymmärrettävää (ja hyväkin juttu), että tämmöisistä on sääntö :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.