.SAVON LIQUIDE & BAUME MAIN.

Käsisaippuat on harvinaisen tavallisia peruskäyttötuotteita eikä niistä ensimmäisenä tule mieleen, että onpa upea/kaunis/ihastuttavan erinomainen tuote. Mutta vaikka käsisaippua onkin hammastahnan ohella yksi niistä perusjutuista, ei sen silti ole pakko olla tylsän näköinen marketin muovipullo, se sellainen joka löytyy joka ikiseltä naapurin mummoltakin.

284_Savon_Liquide_-2526_Baume_Main

Upgreidasin meidän kylpyhuoneen saippua- ja käsivoidepullot kertaheitolla tyylikkäämmiksi, kun löysin nämä putelit Kicksin alesta tuossa alkuvuodesta. Putelit ovat olleet ahkerassa käytössä siitä saakka ja vielä edelleenkin vilkaisu niihin päin saa mut huokaisemaan ihastuksesta. Että ihminen voikin olla onnellinen pienistä asioista :D

Käsisaippuastakin siis saadaan sisustuselementti ja katseenkääntäjä. Sitä meidän uusi kylpyhuone kyllä vähän kaipaakin. (Alempi in-action-kuva on vielä vanhasta kämpästä itseasiassa.) Vaikka puitteet ei olisikaan ihan priimaa niin kauniilla yksityiskohdilla saadaan aikaan huomattavasti nätimpi vaikutelma.

Itse käsisaippua on hieman suuremmassa tummanruskeassa putelissa ja maustettu oliiviöljyllä ja laventelilla. Tuoksu on huumaava, mutta se saattaa johtua ihan siitäkin, että laventelin tuoksu on aina ollut omaan mieleeni. Tiedän, että on monia, jotka taas ei voi sitä sietää. Saippua on todella nestemäistä ja tuoksuu ehkä hitusen liiankin voimakkaasti (onneksi tuoksu kuitenkin on mieleeni) ja jättää kädet puhtaiksi, tietenkin. Itseasiassa niin puhtaiksi, että käsivoidetta on melkeinpä pakko saada lähes välittömästi.

Käsivoide on hieman pienemmässä pumppupullossa ja melko ohutta koostumukseltaan. Imeytyy nopeasti ja voidetta tarvitsee oikeasti niin vähän kerrallaan, että sitä on suorastaan vaikeaa ottaa niin pientä määrää, aina tulee liikaa. Tämä puteli kestääkin varmasti pienen ikuisuuden käytössä.

285_Soaps_atm

Mun tarkoitus on, että kun nuo putelit joskus tyhjenee niin pesen ne kunnolla ja täytän jollain toisella saippualla ja käsivoiteella ja jatkan tällä menetelmällä niin kauan kun putelien pumppumekanismi vaan toimii. On ne vaan niin tyylikkäät ja sopii hyvin yhteen myöskin tuon palasaippuatelineen kanssa.

Palasaippuoina on tällä hetkellä pähkinäisen ihana Lush Noubar, The Body Shop Nutmeg and Vanilla, jonka sain joululahjapaketissa ja Soap & More saippuakaupan hedelmäpalasaippua. Ennen keräsin lautaselle aina vähintään viisi pientä saippuapalaa, mutta olen nyt tyytynyt kolmeen vähän helpommin lautaselle mahtuvaan palaan. Onhan siinäkin jo vaihtelua ja näyttävät siistimmiltä tällä tavalla.

282_remontti3

Remonttikin etenee kovaa vauhtia. Kuva on viime viikolta, kun maalailin makuuhuoneeseen yhden seinän harmaaksi. Tämänhetkinen tilanne on jo paljon pidemmällä, laitan kuvia myöhemmin, kun saan niitä poikaystävän kamerasta :)

283_syote1

Siiriltä ja Lyyliltä terveisiä!

6 thoughts on “.SAVON LIQUIDE & BAUME MAIN.

  1. Todellakin on! Mikään ei ole kammottavamman näköistä kuin tylsä palasaippuan jämä joka on mustunut liasta! Hyvännäköiset pullot!-S-

  2. Musta olis kiva jos se kylpyhuone (oma siis) näyttäisi ensin hyvältä. En tosin aliarvioi uuden käsipyyhkeenkään voimaa vaan jo se uudistaa :) Kiva muistutus tämä siis siitä miten pienillä asioilla voi muuttaa koko tilan ilmettä.

  3. Hei! Osaisitko suositella mitää hyvää aurinkosuojavoidetta tai jauhetta rasvoittuvalle ja erittäin vaalealle iholle? :) -Riina

  4. Heii oon 18 vuotias tyttö Helsingistä ja aloin tos noin kuukausi sitten kirjoittamaan omaa lifestyle/fashion blogia. Ois tosikiva saada muilta bloggaajilta kommenttii mun blogista, että osaisin parannella tota yms ;D ja uudet lukiatkaan ei tietenkään olisi pahitteeksi, haha!-Deryahttp://leave-world.blogspot.com/

  5. SUVIPullojen takia nuo ostinkin :DKATJAMARIAKyllä :) Tuo sellaista kivaa fiilistä, molemmat.MIRKAMeidän nykyinen kylppäri ei ole ihan sieltä kauneimmasta päästä ja se todellakin kaipaisi remonttia, MUTTA nyt ei ole sen aika (eikä olisi siihen toki varaakaan) ja näinollen täytyy turvautua pienempiin ilmeenparannuskonsteihin :)RIINAMitä korkeampi suojakerroin sitä pienempi mahdollisuus kärventyä, myös meikki suojaa kasvoja tehokkaasti. Itse olen tykännyt Sensain aurinkovoiteista, mutta ne on kyllä aika arvokkaita. Cliniquen aurinkotuotteita on myös kehuttu ja Clarinsilla on kans ihan jees :) Apteekit kannattaa myös selata läpi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.