.UUDESSA KODISSA OLLAAN.

Koen pientä writers blockia tällä hetkellä. Tökkii. Johtunee pitkäksi venyneestä blogitauosta, että tuntuu vaikealta aloittaa blogijuttujen kirjoittaminen. Tuntuu, että päässä ei nyt vaan pyöri mitään järjevää blogiin liittyvää ja en vaan saa otettua itseäni niskasta kiinni että pakottaisin itseni kirjoittamaan edes jotain. Mulla olis jemmassa paljon aiheita ja vielä enemmän kuvia ja tuotteita on kokeiltu ja käytetty loppuunkin vaikka kuinka, mutta en vaan saa itseäni kirjoittamaan niistä mitään. Mutta kerrotaan nyt pikkuisen kuulumisia kuitenkin, vaikka kosmetiikasta en nyt tällä kertaa juttelekaan :)

286_vaatekaappi

Remontti on ohi ja uudessa kodissa ollaan asuttu jo pari-kolme viikkoa. Tavarat etsii edelleen paikkaansa, koska kaikki säilytyskalusteet eivät ole vielä paikallaan/koottuna, mutta pikkuhiljaa valmiimpaan päin :) Toissapäivänä saatiin koottua makuuhuoneeseen uusi vaatekaappi, 150cm leveä ja se syvempi malli PAX-liukuovikaapistosta korkeakiiltoisilla valkoisilla ovilla (IKEA PAX ÅNSTAD), sain eilen oman puoleni jo täytettyä ja täyteen tuo tulikin, huh.

Tämmöistä tällä kertaa. Mitäs teille kuuluu? :)

4 thoughts on “.UUDESSA KODISSA OLLAAN.

  1. Heippa!Olisin kysellyt, että olisitkohan osannut auttaa minua valitsemaan Bare Mineralssista oikean sävyn itselleni? :) Olen nyt vihdoin päättänyt tilata Feel Uniquesta sen Get Started Kitin ja mietin tässä, että tilaanko light vai medium version. Käytän Sensain meikkipuuteria sävyltään warm beige ja ajattelin, että josko osaisit sen perusteella eittää jonkin arvion siitä kumpi minun kannattaisi tilata :)-Elina

  2. ELINAWarm Beige on hitusen punertavaan taittuva ja Sensain valikoimassa toisiksi vaalein sävy. Kannattaa käydä (jos mahdollista) Kicksissä testailemassa sävyjä ennen tilausta. Mulla on BM meikkipuutereista sävy fairly light, joka on toiminut tosi hyvin. Sensain meikkipuutereista käytän sävyä 202 Soft Beige, joka on hitusen vaaleampi kuin tuo sinun käyttämäsi Warm Beige (103) ja myöskin neutraalimpi sävyltään.HANINo eikö vaan olekin!KATIOstin tuon just Roomasta :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.