.RIPSIPIDENNYKSET.

Pitkän aikaa asiaa harkittuani, päätin tuossa reilu kuukausi takaperin, että nyt mä meen ja laitan ne ripsipidennykset. Onpahan sitten ainakin kerran kokeiltu sekin hauskuus ja voin todeta, että onko se mun juttu vai eikö se ole. Se jäänee vielä nähtäväksi, nimittäin kävin laitattamassa ne vasta tänään, sopivasti juuri ennen lomaa.

287_ripset_ennen_jalkeen1

Tässä melko tehokkaasti havainnoillistava valokuvapari siitä miten ison efektin ripsipidennys tekee silmille. Vasemmasta kuvasta ei edes kunnolla näe ripsien täyttä pituutta, kun ne vaan häipyy johonkin. Oikeassa kuvassa onkin oikein ripsiviuhkat :D

288_ripset_ennen_jalkeen2

Näyttää myöskin siltä, että ihan kuin ripsien määrä olisi huomattavasti lisääntynyt, koska nyt niissä pienemmissäkin ripsissä on näkyvä kuituripsi. Ulkonurkkaan laitettiin muistaakseni 11 mm pituutta ja sitten järjestyksessä hieman lyhyempää sisänurkkaa kohti.

289_ripset_ennen_jalkeen3

Silmät näyttää ikäänkuin meikatuilta, vaikka niissä ei meikkiä (pohjan lisäksi) olekaan. Tämä tuleekin varmaan olemaan mun kesäloman yleisin meikki-look :)

290_ripset_jalkeen4

Kävin laittamassa ripsukaiset kaverillani Tuusulassa (Hyrylässä), jossa hänellä on oma hoitola (Hyvinvointihoitola Eufora). Kati käyttää JB Lashes -ripsipidennyksiä, omaa erittäin tarkan käden, rautaisen ammattitaidon ja pyytää pidennyksistä ensimmäisellä kerralla 100€, huollot ovat sitten huoltovälistä riippuen 40-70€.

Kati neuvoi, että 24 tuntia ripsien laiton jälkeen kannattaa välttää saunomista ja ripsien kastelemista, jotta liima ehtii kunnolla asettua. Öljyisiä puhdistustuotteita ei myöskään saa käyttää silmämeikin poistossa, koska ripset saattavat irtoilla sen seurauksena helpommin.

Nyt sitten vaan katsotaan, että kuinka kauan nämä mulla pysyy siistinä, miten helppoa näiden kanssa on olla ja minkälainen fiilis mulla ripsipidennyksistä tämän kokeilun jälkeen on. Raportoin lisää myöhemmin :)

EDIT – Tekijän kommentteja:

Ripsien pituuksista: ulkonurkissa on pituutena 10mm ja siitä sitten sisänurkkaa kohden 9mm, 8mm ja 7mm.

Kasvoille tarkoitetut öljypitoiset tuotteet eivät pidennyksiä haittaa, ellei sitten niitä meinaa kovastikin silmiin hieroa. Kielletyillä öljypitoisilla tuotteilla tarkoitetaan lähinnä vedenkestävän ripsivärin poistoainetta. Öljy nimittäin liuottaa liimasidoksen ja silloin kuidut irtoavat ennen aikaisesti.

Jos omaa luonnostaan vaaleat ripset niin ne eivät haittaa ollenkaan. Itsekin omistan albiinon valkoiset ripset ja ne eivät juurikaan näy kuitujen seasta, ei ennen eikä jälkeen huollon. Juuri ennen huoltoa, jos tarvii, niin saatan käyttää hieman vesiliukoista ripsiväriä häivyttämään sävyeroa.

Valitettavasti huonoja (ja kalliita) tekijöitä on enemmän kuin hyviä. Hyvin tehdyt pidennykset eivät kuitenkaan vahingoita omia ripsiäsi, kun ne on tehty yksi kuitu yhteen ripseen-menetelmällä.

Ripset uusiutuvat samalla tavoin kuin hiukset eli on kasvukausi, lepokausi ja sitten ripsi tippuu pois. Lepokauden aikana karvatuppeen on jo alkanut kasvamaan uusi ripsi. Kuidun on tarkoituskin tippua pois ”vanhan” ripsen kanssa ja uuden kuidun voi liimata uuteen ripseen.

Omat ripset tosiaankin voivat näyttää ”mitättömiltä” pidennyksistä luopumisen jälkeen, koska monille laitetaan kaksi tai jopa kolme kertaa pidempiä ja paksumpia kuituja ripsiin.

Itse olen omistanut pidennykset jo lähes 2 vuotta ja edelleenkään en ole valmis niistä luopumaan (vaikka huoltovälit välillä hieman venähtävätkin ja ripset ovat hieman heikossa hapessa):) Omat ripseni ovat myöskin edelleen oikein mainiossa kunnossa.

Kati

10 thoughts on “.RIPSIPIDENNYKSET.

  1. Sun ripset/silmät pomppaa nyt paljon paremmin esiin jopa ilman meikkiä! :))Oon ittekin harkinnu tota jonkin aikaa jo, mutta ei anna budjetti periks joten taitaa ainakin tältä hetkeltä jäädä hommaamatta :/ – Hannaveehttp://likoorikahvi.blogspot.com

  2. Komppaan Hannaveetä. Sulla on luonnostaan niin kauniit silmät ilman silmämeikkiäkin, että ripsien kanssa wau! Ripset näyttävät tosi kivoilta, eivät epäluonnollisen tuuheilta, mustilta tai pitkiltä, kuten joillakin (valitettavasti) näkee. Tämä kyllä sai minutkin hinkumaan moisia naisellisia ”hömpötyksiä”.

  3. Onpas tosi kivan näköset! Kesällä varsinkin nuo on varmaan tosi kätevät, ei tarvi pelätä hikoilua tai uimista ainakaan ripsarin takia.

  4. Kauniit silmät – ja komppaan ylempiä. Harmi että omaan rahatilanteeseen ei sovi, suunnittelemani lämpöneulaus/laser-operaatiokin (verisuoniin) tekee tiukkaa.

  5. Kauniisti sopivat! Mua kiinnostaisi jatkossa kuulla miten ripset reagoi kasvojen puhdistamiseen öljyllä. Olen pitkään haaveillut ripsipidennyksistä, mutta en niin paljoa, että niiden takia luopuisin kaksoispuhdistuksesta.. :)

  6. Sopii kyllä sulle hyvin! Minun piti kerran mennä kokeilemaan mutta tulin sitten toisiin ajatuksiin. Olisi minun kohdallani ihan rahanhukkaa. Minulla on luonnostaan hyvin vaaleat ripset ja vaikka värjäisin ne etukäteen niin eiväthän ne tummana kasvaisi vaan vaaleina eli mulle tulisi ”juurikasvu” ripsiin. :-O Ja milläs niitä sitten jatkossa värjäisi? On sitäpaitsi niin kallista lystiä, että hemmottelen itseäni mieluummin jollain muulla. Näin tynkäripset omistavana asia tietysti kuitenkin vähän harmittaa.

  7. Oi mitkä viukat!Olen kovasti ja salaa himoinnut ripsipidennyksiä, mutta olen kuullut tutuilta kosmetologeilta vain huonoa niistä :/. Että omat ripset tosiaan näyttävät niiden irroittamisen jälkeen mitättömiltä (aka irttareihin jää koukkuun), ne eivät kestä kovin hyvin ja jos tekijä ei oikeasti hallitse hommaa niin ne voivat jäädä tosi rumasti silmiin. Ja että irrotessaan saattavat viedä omia ripsiä mukanaan yms yms.Kiitos kalliin hinnan, tiheän korjailuparantelurupeaman (kallista sekin) yms peloittelun niin en ole noihin haksahtamassa x).(vaikka ne olisivat niiiin ihanat, helpot ja uskomattoman näyttävät!)

  8. Itsekin laitoin pari kuukautta sitten ripsienpidennykset, ja rakastuin täysin. Hintaa tuli tosiaan ainoastaan 70 e, ja huoltokin vain 30 euroa. Mulla huoltoväli on n. 3 viikkoa. Niin helpot ja ihanat, että todellakin jää koukkuun näihin! :D

  9. Tekijän kommentteja :)Terhenille hieman tarkennusta ripsien pituuksista: ulkonurkissa on pituutena 10mm ja siitä sitten sisänurkkaa kohden 9mm, 8mm ja 7mm.Myy, kasvoille tarkoitetut öljypitoiset tuotteet eivät pidennyksiä haittaa, ellet sitten niitä meinaa kovastikin silmiisi hieroa. Kielletyillä öljypitoisilla tuotteilla tarkoitetaan lähinnä vedenkestävän ripsivärin poistoainetta. Öljy nimittäin liuottaa liimasidoksen ja silloin kuidut irtoavat ennen aikaisesti.Mohn, vaaleat ripset eivät haittaa ollenkaan. Itsekin omistan albiinon valkoiset ripset ja ne eivät juurikaan näy kuitujen seasta, ei ennen eikä jälkeen huollon. Juuri ennen huoltoa, jos tarvii, niin saatan käyttää hieman vesiliukoista ripsiväriä häivyttämään sävyeroa.Panda, valitettavasti huonoja (ja kalliita) tekijöitä on enemmän kuin hyviä. Hyvin tehdyt pidennykset eivät kuitenkaan vahingoita omia ripsiäsi, kun ne on tehty yksi kuitu yhteen ripseen-menetelmällä.Ripset uusiutuvat samalla tavoin kuin hiukset eli on kasvukausi, lepokausi ja sitten ripsi tippuu pois. Lepokauden aikana karvatuppeen on jo alkanut kasvamaan uusi ripsi. Kuidun on tarkoituskin tippua pois ”vanhan” ripsen kanssa ja uuden kuidun voi liimata uuteen ripseen.Omat ripset tosiaankin voivat näyttää ”mitättömiltä” pidennyksistä luopumisen jälkeen, koska monille laitetaan kaksi tai jopa kolme kertaa pidempiä ja paksumpia kuituja ripsiin.Itse olen omistanut pidennykset jo lähes 2 vuotta ja edelleenkään en ole valmis niistä luopumaan (vaikka huoltovälit välillä hieman venähtävätkin ja ripset ovat hieman heikossa hapessa):) Omat ripseni ovat myöskin edelleen oikein mainiossa kunnossa.Kati

  10. HANNAVEENoiden kanssa ei kyllä paljon muuta meikkiä tarvitsekaan :) Siinä mielessä helpot kyllä.ELLI76Mä tykkäsin näistä kans, oli just sellaiset kuin halusinkin :) Kyllä Kati osaa!HIUTALEOli kyllä näppärät, kun oli meikatun näköinen heti aamusta :)ANONYYMITämä onkin just niitä sellaisia juttuja, joihin laitetaan rahaa vasta sitten, kun sitä ei enää mihinkään muuhun saa menemään :DDD Noei, kukin päättää itse mihin tahtoo satsata, mutta jos satsauksen kohteita alkaa olemaan enemmän (tai yksi kalliimpi) niin täytyy alkaa miettimään mikä/mitkä on tärkeämpiä :)MYYKasvothan saa puhdistaa millä tahtoo, kunhan sitäöljyä ei mene ripsille liikaa :)MOHNKaverillani Katilla, joka nämä ripset mulle teki, on itsellä aivan vaaleat ripset ja hyviltä ne hänellä näyttää siitä huolimatta :) Ongelma on ehkä siinä tekovaiheessa, kun ripset on niin vaaleita niin tekijä ei välttämättä näe niitä kaikkia ja siitä syystä ripset saattavat olla toivottua harvemmat. Eli siinä mielessä kannattaa kyllä värjätä ennen ripsien laittamista :)PANDARipsiähän irtoaa silmistä muutenkin ja osa tekoripsistä mulla on lähtenyt oman ripsen kanssa ja osa ihan yksinään. Ja mä ainakaan en jäänyt koukkuun (en ole käynyt huolloissa ollenkaan tämän jälkeen) vaan kasvatin ripset heti pois ja ihan hyvin taas pärjää näillä omillakin :)ANONYYMIMä otin nämä lähinnä sellaisena ”kokeillaan kerran”-tyylisenä ratkaisuna :) Jatkossa käyttelen edelleen ripsiväriä.KATIKiitos kommenteista, lisään ainakin osan näistä pointeista blogipostauksen loppuun :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.