.NAKED.

333_UD_Naked1

Kaikki varmaan tietää mistä on kyse :) Urban Decay Naked luomiväripaletista tietenkin. Ostin paletin Rooman Sephorasta kesäkuussa ja maksoin siitä 40€. Blogien perusteella olin saanut sen käsityksen, että palettia on tosi hankala saada omistukseena netistä niin jotenkin kuvittelin, ettei tätä sitten olisi ollut Sephorassakaan Urban Decayn hyllyssä, mutta niitähän olikin siellä ihan siis nippukaupalla ja monessa rivissä!

334_UD_Naked3

Paletti oli pakattu läpinäkyvään muovikoteloon ja jämptisti violetin samettipintaisen kotelon sisään. Paletin vieressä oli myöskin minikokoinen Eyshadow Primer Potion, joka on suunnilleen jokaisen meikkinarkkarin ehdoton HG-tuote.

335_UD_Naked4

Paletin takapuolella oli näpsästi paletin sisältämät luomivärit näkösällä ettei tarvitse ostaa sikaa säkissä. Tietty myymälässä oli testerikin, jota sai lääppiä. Tässä paletissa oli mukana luomivärisivellin myöskin. Olen kuullut, että alkuperäisessä Naked-kokoonpanossa siveltimen sijasta kuuluisi olla kaksipäinen rajauskynä, mutta kyniä ei vissiinkään ehditty valmistamaan niin paljoa kuin paletille oli kysyntää ja päättivät sitten laittaa siveltimen kynän sijasta. Mulle tämä kävi oikein mainiosti näin. En muutenkaan kovin kauheasti käytä kynätyyppisiä rajauksia ja luulenkin, että se olisi saattanut jäädä käyttämättä. Sivellintä kyllä tulee käytettyä sillointällöin.

336_UD_Naked2

Naked on tummanruskea samettipintainen paletti, jossa on magneetilla kiinni pysyvä läppäkansi. Kansi pysyy suhteellisen hyvin kiinni, eli ei aukene itsestään, mutta sen avaaminen ei kuitenkaan katko kynsiä.

337_UD_Naked5

Läppäkannen sisäpuolella on pieni peilikin, joka onkin erinomainen homma jos lähtee paletin kanssa reissuun. Ei välttämättä tarvitse erikseen meikkipeiliä mukaan jos tahtoo säästää vähän tilaa. Paletissa on 12 upeaa, neutraalia, maanläheistä sävyä ja kymmeniä erilaisia meikkimahdollisuuksia. Paletilla on helppo tehdä sekä nudemeikki että tummempi smokyeye-tyyppinen pläjäys ja kaikkea siltä väliltä. Naked ei tarjoa mitään maailmaa mullistavaa värien kakofoniaa, mutta värimaailman näennäisestä tavallisuudesta huolimatta tämä on kaikkea muuta kuin tylsä paletti. Väreistä löytyy upean helmiäisiä ja kimaltelevia koostumuksia, mutta myös muutama mattasävy.

338_Naked_varit1

Swacheja mä en nyt väreistä tehnyt (koska tuntuu etten mä ikinä saa toteutumaan kameraan niitä oikein), muuta niitä löytää kyllä paljon googlen kuvahaulla.

VIRGIN – Pehmeä vaalea, satiininen koostumus, ei liian kimmeltävä, mutta ei mattakaan.
SIN – Pinkin roosahtava voimakkaammin helmiäinen.
NAKED – Vaaleanruskea nude, matta.
SIDECAR – Pinkillä sävytetty vaaleahko ruskea, voimakkaamman helmiäinen.

339_Naked_varit2

BUCK – Tummahkon ruskea matta, neutraali.
HALF BAKED – Keltakulta ja voimakkaan helmiäinen koostumus.
SMOG – Kultaisen tummanruskea voimakkaalla helmiäiskoostumuksella.
DARKHORSE – Tumma kylmänruskea helmiäinen.

340_Naked_varit3

TOASTED – Tummanvaalea vanharoosa, helmiäinen.
HUSTLE – Tumma purppurainen sävy, jossa tummanruskea pohjasävy, hennompi helmiäinen.
CREEP – Tummanharmaa, jossa kimallehippusia.
GUNMETAL – Voimakkaan helmiäinen kylmänharmaa ja metallinen, melkein sininen päivänvalossa.

Luomivärien koostumukset ovat pääasiassa erittäin hyviä ja pigmenttisiä. Ainoat, joista en itse niin hirveästi ole välittänyt, on nuo kaksi mattasävyä. Omia suosikkivärejäni ovat Virgin, Sin, Sidecar, Smog, Darkhorse, Toasted ja Creep. Nyt kesällä huomaan eniten tarttuvani tuonne noihin vaaleampiin sävyihin, mutta tummempiakin olen jo hieman kokeillut.

Meikkikuvia en nyt tähän postaukseen aio liittää, koska tämä on nyt jo ihan tarpeeksi pitkä sepustus, mutta meikkikuvia tulee kyllä blogiin ennemmin tai myöhemmin sitä mukaa kuin ehdin meikkejä tekemään ja kuvia ottamaan. Halusin vain postata tämän ”esittely”-postauksen paletista ennen meikkikuvien julkaisua :)

9 thoughts on “.NAKED.

  1. Hihih mä petyin kun ei ollut meikkikuvia eli niitä odotellaan kovasti :)Minä en aluksi innostunut tuosta paletista mutta ostin kun sattui eteen. Ja onneksi ostin, on niin monipuolinen! Siinä on vain muutama sävy jotka eivät sovi mulle ollenkaan mutta muuten ihan täydellinen! Mulla on se rajauskynällinen paletti ja onneksi, koska ne rajauskynät on maailman parhaita :)Huuto.netissä on muuten yksi Naked mynnissä jos ei halua tilata ulkomailta:http://www.huuto.net/kohteet/urban-decay-naked-palette/185394034Ei ole oma kohde, en tunne myyjää.

  2. Tilasin oman nakupalettini Lookfantasticilta, ihanaa kun niitä on tullut sinne nyt taas myyntiin :). Ja mitäh, ne eivät ole vieläkään loppuunmyyty eli myyntierä taitaa olla tällä kertaa jopa riittävän iso vastaamaan kysyntää :o.

  3. CHARMING NAILSKyllä niitä meikkikuviakin tulee, mutta tosiaan omissa postauksissaan sitten ajan kanssa :) Aika kallis tuo huuto.netin paletti, lähtöhinta 45€ :/ Noh, onneks iteltä löytyy jo :)PANDANiitä on nyt vissiin myös HQhairillakin :)

  4. Uuuh, ei olisi aikuisten oikeasti ollut nyt yhtään rahaa laittaa Alastomaan mutta paniikki iski koskapa Lookfantasticilta se oli jo loppu taas mutta HQhairilla oli vielä tilattavissa. Sinne lähti tilaus; voi kökkö kun ihminen osaakin olla selkärangaton!!Noh, tätä on mietitty pitkään ja hartaasti eli kaippa se on muutaman kaurapuurolautasellisen väärti sitten kuitenkin. =) Minuakin Alastomassa viehättää juurikin tuo valheellinen tylsyys. Värit vaikuttavat lisäksi suhteellisen neutraaleilta siinä suhteessa, että harvemmin noin monen luomivärin paletissa on noin monta käyttökelpoista sävyä jotka tuntuvat oikeasti olevan käyttökelpoisia todella monelle meikkaajalle.

  5. Huih, tämä on kyllä hieno! Omani saan lokakuussa, kun lähdetään tyttöjen kanssa reissuun ja Ryanairin lennoilla kyseistä palettia myydään. Ajattelin ensin yrittää matkakohteesta bongailla kyseistä hg-tuotetta ja ostaa sitten vasta paluulennolla.Kyllä tässä Nakedissa nyt jotain täytyy olla, kun niin moni sitä hehkuttaa blogista toiseen :) En ole toistaiseksi törmännyt pettyneeseen käyttäjään asian tiimoilta…

  6. MOHNOon aika varma, että tykkäät paletista. Se on yllättävän monikäyttöinen näennäisestä värittömyydestään huolimatta :)ELISATämä on erinomainen päivittäiseen meikkaamiseen soveltuva paletti. Se ei koreile väreillä, mutta on sitä helpompi yhdistää melkein mihin tilaisuuteen ja lookkiin tahansa :)

  7. Tilasin omani HQhairista, ihan tämän postauksen innoittamana :) Onko sulla kokemusta tuosta nettikaupasta, kuinkahan pian lähetys tulee ja tuleeko se suoraan kotiin vai pitääkö hakea postista?

  8. Vastaan itselleni: 29.7. tilasin, 1.8. lähetettiin tilaus ja 9.8. sitä yritettiin toimittaa, jouduin hakemaan tänään 10.8. postista, kun ei eilen mahtunut postiluukusta sisään :) Nopeaa mielestäni! Nyt vaan kokeilemaan erilaisia yhdistelmiä :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.