.ESSIE SMOKIN’ HOT.

369_Essie_Smokin-2527_Hot2

Toinen Tukholman tuliainen oli Essien kynsilakka nimeltään Smokin’ Hot. Kuvat on otettu jo muutama päivä lakkojen laittamisen jälkeen. Muuta en kynsille tehnyt kuin lisäsin yhden kerroksen pikakuivattajaa (Seche Vite), jotta sain kynsiin tuoreen kiillon. Nämä lakat pysyivät ilman sen suurempia lohkeamia sunnuntaista seuraavan viikon lauantaihin, eli aika hitsin hyvin mielestäni. Pienen pientä kulumaa on aivan kynsien kärjissä, mutta siinäpä se. Jos ei kauhean tarkasti katsoisi, voisi kuvitella, että lakat on levitetty edellisenä iltana :)

370_Essie_Smokin-2527_Hot3

Smokin’ Hot levittyi muuten tosi hyvin, mutta tuonne kynsien juureen meinasi aina jäädä sellainen vaaleampi läiskä, juuri siihen kohtaan, josta lakan levittäminen aloitetaan. Sain sen kuitenkin kolmannella kerroksella piiloon, joten nou hätä. Kaksikin kerrosta olisi muuten riittänyt peittämiseen, ellei sitä yhtä koloa olisi tullut.

371_Essie_Smokin-2527_Hot4

Väri on tuollainen tummahko harmahtavan violetti, sellainen kylmä sävy. Ehkä upein tumma violetti, jonka omistan. Klassisessa yksinkertaisuudessaan erittäin tyylikäs. Tykkään tästä sävystä todella paljon ja se sopii mun neutraaliin ihonsävyyn mitä parhaiten. Essien kynsilakkasävyillä on ollut tapana nousta välittömästi mun suosikkilakoiksi ja sinne kastiin taisi tämäkin itsensä nostaa. Mielettömän ihana lakka juurikin pimeneviin alkusyksyn iltoihin.

6 thoughts on “.ESSIE SMOKIN’ HOT.

  1. Todella upea väri. Yritin juuri eilen etsiä tällaista väriä O.P.I.:n valikoimista Stockalta Helsingistä, ei ollut. :(

  2. On kyllä kaunis väri! Mun silmääni se näyttää tosin violehtitavalta tumman harmaalta. ;-) Liekö sitten monitorin asetuksista johtuvaa vai mistä. =)

  3. NORAStockalla on mielestäni todella nuiva valikoima OPIa :/MOHNMahdollisesti näytön asetuksista, koska kyllä se on enemmän violetti kuin harmaa. Ainakin luonnossa :)MARIENams todellakin :)RINKELIErittäin ihana juuri syksyyn :)

  4. Kiitos Terhen vastauksesta. Osaisitko vinkata missä Pääkaupunkiseudulla olisi hyvä O.P.I. -valikoima?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.