.SIIVOUSPÄIVÄ.

Viikon päästä lauantaina olisi uuden asunnon tupaantuliaiset ystäville ja sitä silmällä pitäen on tänään ollut ”pientä” siivousta ja järjestelyä.

Käytiin ostamassa muutamia uusia viherkasveja, jotka pääsivät keittiöön, makuuhuoneeseen ja tietokonehuoneeseen. Mun mielestä on ihanaa, että on viherkasveja kodissa, ne luo kodikkuutta ja antaa väriä ja energiaa huoneisiin. Entisissä asunnoissa on aina ollut niin vähän paikkoja minne asetella mitään viherkasveja, että niitä on ollut aina vain muutama, mutta nyt kun on tilaa ja on paikkoja mihin laittaa niin aion hankkia niitä riemumielin vielä paljon enemmänkin!

Vuosikausia kellarissa piilotelleet Iittalan Festivo -kynttilänjalat (Timo Sarpaneva 1966) löysivät vihdoinkin paikkansa uuden valkoisen lipaston päältä, Tiimarista kävin hakemassa mustia kynttilöitä täydentämään kokonaisuutta. Jännä miten sitä raahaa kodista toiseen jotain tavaraa, josta ei ole tavallaan koskaan erityisemmin tykännyt, mutta joita ei oikein voi heittää menemäänkään, ja sitten yhtäkkiä sitä asuu juuri siinä kodissa, jonne ne ennen niin epämieluisat esineet sopivat kuin nakutettu! Ja nyt mä myös tykkään noista kynttilänjaloista! Jännä miten sitä mieli muuttuu :)

372_jarjestelyja

Mun tietokonepöytä on taas pitkästä aikaa siisti. Nyt on nätisti esillä korut omilla paikoillaan (Iittala Vitriini ja Mikimoto), hajuvesi (Marc Jacobs Daisy), meikkisiveltimet (purkki: Ordning & Reda) ja meikkipeili (Anttilasta). Takana piilottelee Inglotin luomiväritorni ja Naked-paletti, jotka eivät mahdu meikkilaatikoihin.

3+1 Päiviltä ei tällä kertaa tarttunut montaakaan juttua mukaan, vaikka kovasti uhkasin, että käyn ostoksilla. Yksi niistä harvoista ostoksista kuitenkin on tuo Pentikin poro, jonka selkään saa nätisti tuikkukynttilän. Miniporo sai arvoistaan seuraa ja poroset ovat niin kovin nättejä yhdessä. Nämäkin asustavat tietokone/meikkipöydälläni.

373_terveisia_eteisesta

Terveisiä eteisestä: Lentävä Lyyli!

Tekemistä toki edelleen riittää ennen tupareita. Makuuhuoneesta ja keittiöstä nimittäin puuttuu edelleen verhotangot. Verhot jo on molempiin (makkarin verhot ompelin ihan itse viikko sitten), mutta pora pitäis käydä taas lainaamassa, että saataisiin tangot paikalleen. Myös isoimmat taulut nojailevat edelleen seiniin lattialla ja nekin olisi tarkoitus saada ihan seinille oikeille paikoilleen vielä ennen lauantaita. Nyt kun on ehtinyt jo tottua tauluttomiin seiniin, on varmasti melkoinen muutos saada isot kuvat seinille. Odotan innolla myös makuuhuoneen ja keittiön valmistumista, verhot kuitenkin vaikuttavat huoneen ilmeeseen melkoisen paljon.

Näihin tunnelmiin, hyvää yötä ja huomenna taas töihin! :)

2 thoughts on “.SIIVOUSPÄIVÄ.

  1. Sormus nimettömässä! Selvästi jättänyt jotain kertomatta, kun aina puhut vain poikaystävästä ;D

  2. VPoikaystävä tuntuu niin paljon luontevammalta sanoa kuin ”kihlattu” :D Mutta joo, mentiin kesällä kihloihin <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.