.TURKU.

374_TKU_001

On pitänyt tehdä tämä fiilistelypostaus jo viime viikolla, mutta en sitten ehtinytkään. Viikko sitten viikonloppuna tehtiin nimittäin poikaystävän kanssa pieni parin päivän kulttuuripainotteinen matka Turkuun. Ja kyllä, olemme menneet kesällä kihloihin <3

375_TKU_002

Aloitettiin Turun Linnan kierroksella (se on aina yhtä ihana) ja käveltiin Aurajoen rantaa pitkin takaisin keskustaan. Matkan varrella vastaan tuli Suomen Joutsen.

376_TKU_003

Käväistiin Old Bank -baarissa yksillä.

377_TKU_004

Illallista varten korkkasin uudet Sixtysevenin punaiset kiiltonahkakorkokengät. Olivat upea väriläiskä muuten mustassa vaatetuksessa ;)

378_TKU_005

Illallinen syötiin Blankossa. Oli erittäin hyvää ruokaa, mutta erityismaininnan saakoon alkuruoka: friteerattuja tiikerirapuja chili-sitruunadipin ja salaatin kanssa. Niin jumalaisen hyvää, käykää maistamassa jos ikinä osutte Turkuun ja Blankon lähettyville! Niihin jäi vähän himo… Ei kukaan sattuisi tietämään, että saako Helsingistä mistään vastaavia?

379_TKU_006

Käytiin myöskin tutustumassa Qwenselin taloon ja Apteekkimuseoon Aurajoen rannalla, hyvin mielenkiintoinen tuttavuus.

380_TKU_007

Aurajoen ranta oli paikoitellen erittäin kaunis.

381_TKU_008

Historian ja nykytaiteen museo Aboa Vetus & Ars Nova tuli myöskin koluttua läpi. Itse sytyin huomattavasti enemmän tuosta Aboa Vetuksen puolesta, nykytaide ei ihan aukea mulle.

382_TKU_009

Turun Tuomiokirkko oli kyllä käymisen arvoinen myös. Vaikka ulkokuori on mielestäni tylsempi kuin Helsingin Tuomiokirkossa, sisältä Turun versio oli kyllä huomattavasti upeampi ja jotenkin ”eurooppalaisempi”.

383_TKU_010

Miniloma Turussa oli mainio ja yhteinen irtautuminen arjesta teki hyvää myös parisuhteelle <3

Ainut kosmetiikkaan liittyvä hankinta tällä reissulla oli 3+1 Päiviltä ostettu No7 Protect & Perfect Intense Beauty Serum, kun sattumalta huomasin sen olevan tarjouksessa :) Mutta siitä lisää vasta sitten, kun ehdin sen korkkaamaan ja kokeilemaan.

Mites teillä, maistuuko kotimaanmatkailu?

11 thoughts on “.TURKU.

  1. Oi, paljon onnea teille kihlautumisen johdosta! :) Pitäispä itekki kävästä joskus tommosella minilomalla. Näyttää herkullisilta nuo ravut yms :> ! Saanko kysäistä, kauanko olette olleet yhdessä? Mukavaa syksyä sinne :) -Anna

  2. Onnea kihlautumisen johdosta :) Blankoa kyllä täytyy käydä testaamassa kun Turkuun ensi kerran eksyy! Ja kyllä kotimaan matkailua voisi enemmänkin harrastaa, kun täältäkin hienoja kaupunkeja löytyy.Sansai

  3. Onnittelut!! Ihanaa, mä katselin jo edellisestä postauksesta, että muistankos täältä lukeneeni, että olisit mennyt kihloihin ja ajttelin sitten, että ehkä olen vain unohtanut tai jotain. =)Kyllä tulee jonkin verran harrastettua kotimaanmatkailua, lähinnä kesäaikaan. Suomi on todella kaunis maa ja näkemisen arvoisia paikkoja riittää runsaasti.

  4. ANNANyt oli just hyvä aika tuommoiselle pienelle kaupunkilomalle: tarpeeksi lämmin, että viitsii olla pidempiäkin aikoja ulkona ilman paleltumia :) Ja puut alkaa olemaan ihanan värikkäitä! Ollaan tuon Armaan kanssa oltu yhdessä nyt jotain 2,5 vuotta suunnilleen :)SANSAIKiitos kiitos :) Blankoa voin kyllä suositella! Kaikki ruoat oli hyviä, mutta ne ravut erityisesti!MOHNKiitos :) En ole täällä kihlautumisesta aikaisemmin mitään maininnut :) Mietin tuossa, että mikä voisi olla seuraava kotimaanmatkailukohde, jossa viihtyisi pari päivää… :)ANONYYMIKiitos :)

  5. Onnea kihloista! Turku on kyllä ihana, ja myöskin nuo sixtysevenit :)Kaija

  6. Onnea kihlautumisen johdosta :) Aboa Vetus ja Tuomiokirkko on yksiä mun ehdottomia lempipaikkoja Turussa. Muutenkin tykkään kaupungista todella paljon ja voisin hyvinkin kuvitella asuvani siellä.

  7. Onnea kihlautumisesta! Minun mielikuvissa Turku on ollut ihana paikka, koska Mies asui siellä seurustelun alkuvaiheissa ja sinne oli sillon niin mukava lähteä viikonlopuksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.