.HAMMASRIVISTÖ KUOSIIN.

Mä sain ihan mielettömän yhteistyötarjouksen blogin kautta! Hymyklinikka Helsingin Itäkeskuksessa tarjoaa mulle hampaiden tehopuhdistuksen ja valkaisun! Voitte ehkä arvata, että mä vastasin ilosta kiekuen ”KYLLÄ!” :D

Mä oon aina ollut vähän huono käymään hammaslääkärissä, koska siellä yleensä vaan sattuu ja eihän se nyt kauhean mukavaa ole sekään, kun suussa on kaks kättä ja kymmenen instrumenttia :/ En ikinä saa itseäni niskasta kiinni, että ihan aikuisten oikeasti varaisin aikaa ja menisin edes tarkastukseen. Niin kauan, kun tuntuu siltä, että kaikki hampaat on suussa ja ne ei tunnu kipeiltä, en mene hammaslääkäriin. Eli vasta viimeisessä hädässä. Joo, ei musta ole roolimalliksi kyllä tässä asiassa :D

Tavallisesti hammaslääkärissä käynti on ollut sitä, että lääkäri on vähän turhan kovakourainen, itse tilanne on todella kliininen, persoonaton ja vähän sellainen liukuhihnameininki ja penkkiin istuessa alkaa jo valmiiksi puristamaan käsinojia rystyset valkoisina ennen kuin mitään edes on tehty.

384_hymyklinikka1

Hymyklinikka taas on erikoistunut kivuttomiin palveluihin, esimerkiksi oikomishoitoihin (näkymättömämmillä menetelmillä), hampaiden yleiseen kaunistamiseen (eli valkaisuun ja muotoiluun) ja tietenkin myös hampaiden puhdistamiseen. Hymyklinikalla on periaatteena, että hoitotuolissa voi istua rennosti, ilman kipuja. Kuulostaa siis aika hyvältä!

Kyllä mua silti vähän jännittää… Maanantaina olisi varattu aika Hymyklinikalle hampaiden tehopuhdistukseen ja samalla tehdään valkaisutarkastus ja hampaista otetaan jäljennökset valkaisulusikoita (???) varten. Tässä samalla suuhygienisti tietenkin myös katsoo hampaiden kunnon ja kertoo jos mun olisi tarpeen paikkauttaa joitakin reikiä. Sekin tuntuu jotenkin helpottavalta, että sitten ainakin tiedän jos siellä on jotain korjattavaa ja voin toimia. Ehkä tämä käynti saa mut vihdoinkin liikkeelle oman hammashuollon kanssa. Toisella kertaa Hymyklinikalle mennessäni tehdään sitten itse hampaiden valkaisu.

Huh, nyt ryhdyn keräämään rohkeutta maanantaihin ja kerron myöhemmin lisää, että miten meni ensimmäinen keikka Hymyklinikalla!

7 thoughts on “.HAMMASRIVISTÖ KUOSIIN.

  1. Oih! Onnea noin kivasta asiasta :) Itsekkin olen ajattelut puhdistusta ja valkaisua sitten kun on rahaa. Vaikka en polta tupakkaa tai juo kahvia hampaani värjäytyvät silti. :/ Asiakaspalveluammatissa olisi kiva hymyillä hieman valkoisemmilla hampailla :)

  2. Eikä! Aivan mahtava tarjous tosiaankin! Onnea:) Mulla on ollut nyt viime vuosina sama juttu noiden hampaiden hoitamisen kanssa ja asiaa ei ainakaan auttanut, kun joudun käydä poistamassa yhden kivuliaan viisaudenhampaan noin vuosi sitten :s Hampaiden valkaisusta olen kyllä haaveillut jo pidemmän aikaa. Olisi kyllä niin ihanaa jos olisi sellaiset kauniit vaaleat hampaat:)

  3. Mä oon ihan onneton, mun valkaisuni on jo lähes hävinnyt ja hampaat melkein (no ei nyt ihan) yhtä keltaiset kuin ennen valkaisua. Ja valkaisusta on vaan joku mitä lie puoli vuotta. :(

  4. Kävin itse (vuosien laiminlyönnin jälkeen) hammaslääkärin tarkastuksessa ja tehopuhdistuksessa ihan äskettäin. Ainakin itselläni jo pelkkä tehopuhdistus auttoi pahimpiin keltaisuuksiin ja oli nopea ja kivuton. Kiva kuulla kokemuksia valkaisusta, jään odottelemaan!

  5. Itse olen ollut kaksi kertaa laservalkaisussa! Vaikka valkaisun aikana ja varsinkin loppupäivän sen jälkeen hampaita vihloo aika tavalla, niin on kyllä ollut paras sijoitus ulkonäköön. Onnea valkaisuun, tulet sen jälkeen liimautumaan peilin eteen! :D

  6. Jännittävää, kiva kuulla kokemuksista! Siskon kanssa juuri jokin aika sitten puhuttiin aiheesta. Minua ainakin arveluttaa näiden valkaisujuttujen vaikutus hampaisiin, epäilyttää onko se ihan hyväksi kuitenkaan.Minun pitäisi ehdottomasti mennä hammaslääkäriin, edellisestä käynnistä on ikuisuus. Valkaisuakin hampaani kaipaisivat todella kipeästi, ovat iän ja syömis-/juomistottumusten pahasti kellastamat mutta en ole uskaltanut ottaa vakavaan harkintaan koska homma epäilyttää….

  7. MIRKAKunnon puhdistus ja se soodapuhdistuskin jo saattaa hieman poistaa pintavärjäymiä, niin ne ainakin tuolla Hymyklinikalla sanoivat :) Eli hyvä ensiapu :) Asiakaspalvelussa on kyllä kiva hymyillä puhtailla ja valkoisilla hampailla :DSHINYMulta ei ole vielä(kään) poistettu ainuttakaan viisaudenhammasta, mutta en tiedä onko tarvettakaan. Ainakaan ne ei ole kipuilleet :)SONIAOho, mites ne noin nopeesti on lähtenyt taas kellastumaan :o Ihmeellistä!PEPPITehopuhdistus teki kyllä ihan mielettömän eron ainakin siihen miltä hampaat tuntuu! Värissä en itse huomannut mitään eroa, mutta tunnussa kyllä.SNNVihlominen on kyllä pirullinen tunne hampaissa, mutta eiköhän senkin kestä kun tietää sen olevan väliaikaista vaan :) Odotan kyllä innolla :)MOHNEi kai valkaisussa saa vissiin kamalan usein käydä, mutta tuskin yksi kerta mitään peruuttamatonta tekee :) Kyllähän sä voit käydä konsultaatiossa suuhygienistillä/hammaslääkärillä ja kysellä aiheesta tarkemmin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.