.CHANEL PARTICULIÈRE.

388_Chanel_505_Particuliere2

Chanelin kulttilakan maineeseen noussut 505 Particulière on nykyisin myös mun omistuksessa. En tosin ostanut sitä tuoreena vaan haalin itselleni töissä poistetun testerin. Particulière on ihana kylmähkön tummanruskea, sellainen vähän mutainen, vähän harmaalla taitettu ruskea.

389_Chanel_505_Particuliere3

Levittyvyys oli hyvä, vaikka Chanelin lakoissa onkin se kapoisempi sivellin, sai sillä lakan kuitenkin levitettyä tarpeeksi tarkasti ja tasaisesti. Peittävä ja tasainen pinta tuli kahdella kerroksella.

390_Chanel_505_Particuliere4

Päällyslakkana Seche Vite, joka antoi lakalle vielä aivan mielettömän kiillon. Se mikä tässä lakassa on tosi jännä, on se, että eräällä toisella työkaverilla oli sama lakka omissa kynsissään samaan aikaan kun mulla ja se oli täysin eri värinen kuin mun lakka. Työkaverin lakka oli reilusti vaaleamman ja kylmemmän ruskea kuin mun lakka. Siinä sitten funtsailtiin, että voisiko jomman kumman lakkapullossa olla jotain vikaa. Käytiin vertailemassa kynsiämme Chanelin testeripulloon ja saatiin huomata, että sekin oli eri värinen kuin meidän kynnet! Mun kynnet oli tummemmat kuin testerissä ja työkaverin taas reilusti vaaleammat. Hyvin hyvin erikoista! Saattaa siis hyvinkin olla, että Particulière vaihtaa väriä jos se on voimakkaille valoille alttiina pitkään :/ Muuta me ei yhtäkkiä keksitty.

Mutta Chanelin Particulière on jokatapauksessa upea lakka! Harmi vaan, että multa löytyy jo aika pirun monta vastaavan väristä lakkaa jo valmiiksi ja se hieman vähentää tämän Chanelin yksilöllisyyttä :/ Chanelin kynsilakat ovat n. 26€ hintaisia ja Chanelia myydään ainakin Sokoksilla ja Stockmanneilla.

5 thoughts on “.CHANEL PARTICULIÈRE.

  1. Mä olen huomannut, että joskus cremelakkojen sävyä muuttaa pikakuivattava päällyslakka hiukan tummemmaksi. Tämän huomaa erityisesti, jos haluaisi jostain syystä kuivattaa nopeasti vain yhden kynnen. :/

  2. Aivan ihana sävy! Harmi että 26 € on yli mun kipurajan mitä kynsilakkoihin tulee… Jaksaisi vaan etsiä jostain halvemman dupen!

  3. JOHANNAKas, tuotapa en ole huomannutkaan!MISSYVastaavia lakkasävyjä on PALJON tänä päivänä :) Ihan Mavalalta, IsaDoralta jne löytyy tosi lähelle.

  4. PATRICIAKynsien pituus on lyhentynyt taas reippaasti, mutta onneksi ne kasvaa aina takaisin :) Ja kiitos :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.