.KAHDEN MINUUTIN KAMPAUS.

Ostolakossa-blogin Virve pyysi kampausvinkkejä tässä ihan hiljattain ja jätin sinne myös oman vinkkini suttuisesta sivunutturasta ja sen jälkeenhän tietenkin mun oma sähköposti oli tulvillaan Virvelle tulleita kommentteja, linkkejä, vinkkejä ja neuvoja miten laittaa tukkaa helposti ja mähän menin sitten aivan sekaisin kun lähdin itsekin niitä tutkimaan. Niistä Youtube-linkeistä innostuin erityisesti ja tutustuin moneen kanavaan, joista en ole ennen kuullut mitään (lähinnä koska en ole ikinä ennen etsinyt mitään hiuksiin liittyviä tutoriaaleja) ja löysin niistä monia helppoja ja nopeita kampauksia, joita voisi käyttää töissä ja vielä enemmän sellaisia, jotka sopisivat vapaa-aikaan ja juhliin ja pikkuisen muokkaamalla niistäkin saisi ihan työkelpoisiakin monista.

Innostuin hiustenlaitosta aivan uudella tasolla ihan yhtäkkiä! Mulle on aina ollut vähän haastavaa oman tukan laittaminen ja olen käyttänyt lähinnä niitä muutamia harvoja hyviksi havaittuja tapoja laittaa hiukset kiinni töihin (meillä myös on tämä sääntö voimassa, että pitkät hiukset pitäisi olla töissä kiinni), mutta kyllähän sitä vähän kyllästyy niihin samoihin. Tosin aamuisin harvoin on aikaa ryhtyä keksimään ja kokeilemaan mitään uusiakaan juttuja, kun aikaa ei välttämättä ole edes kymmentä minuuttia. Oon aina ollut ihan onneton keksimään uusia hiustenlaittotapoja ja jos näen jollain jonkun upean lookin, en mitenkäänpäin tajua, että miten ne on toteutettu (tämän sain taas huomata tutorial-videoita katsellessani) ennenkuin näen sen kohta kohdalta omin silmin. Sitten kyllä avartuu maailma aivan vallan! Olen nyt aivan innoissani uusista aluevaltauksista hiusten maailmassa ja haluan jakaa joitakin näistä ihmeellisyyksistä myös täällä blogin puolella :)

Tämän suhteellisen pitkän alkupuheen jälkeen päästäänkin sitten itse asiaan, eli siihen kampaukseen.

408_2_minute_updo

Ensimmäinen kokeilemani kampaus on yksi niistä nopeimmista, mitä linkkien kautta löysin ja kun testasin kampausta ensin edellisenä iltana, hämmästyin miten tosiaankin helppo ja ennen kaikkea nopea tämä oli! Miten niin yksinkertaisilla välineillä kuin pampulalla ja kahdella pinnillä voi saada tämmöisen kampauksen aikaan! (Vastaus: Helposti!)

Hiukset siis laitetaan melko korkealle ponnarille ja viimeisellä kumilenkin kiepsautuksella jätetään hiusten häntä kumilenkin alle, että hiuksista tulee sellainen lenkki. Sitten avataan sormilla päälaelta ponnarin yläpuolelta kolo hiuksiin ja survotaan se hiuslenkki ja samalla kumilenkki sinne hiusten muodostamaan koloon. Kiinnitetään koko komeus parilla pinnillä sieltä ylhäältä ja ei muuta ku vähän lakkaa päälle, silotellaan lenteleväiset hiushaituvat ja valmis! Tähän ei valehtelematta mennyt varmasti kahta-kolmea minuuttia pidempään!

Kampaus on tukeva, kertaakaan ei tullut työpäivän aikana sellainen olo (edes vaatteita vaihtaessa), että tukka lähtisi purkautumaan. Kampaus on siisti, hieman erikoinen ja poissa tieltä. Tätä on myös helppo muunnella juhlavammaksi esimerkiksi jollain hiuskoristeilla, joita voi asetella jonnekin nutturan yläosaan tai jättämällä hieman otsahiuksia vapaaksi (suorina tai kiharrettuina laineille) ja tietty eri värisissä hiuksissa kampaus näyttää varmasti vähän eri näköiseltä. Myöskin hiusten pituus vaikuttaa lopputulokseen: mitä enemmän tukkaa, sitä isompi möykky niskaan tulee.

Video-ohje kampauksen tekoon löytyy E Beauty Blogista. Kaunokaisella neitosella on myös paljon muita kampaustutorialeja, mutta hänen juttuihin en ole tämän enempää vielä ehtinyt paneutua, mutta aikomus on kyllä! Juhlavampi, hieman erilainen versio tästä samasta kampauksesta löytyy Lilith Moonilta. Tätä aion kokeilla seuraavaksi :)

Aiotteko itse kokeilla?

6 thoughts on “.KAHDEN MINUUTIN KAMPAUS.

  1. Oi kun näyttää kauniilta! Tykkäsin erityisesti tuosta videosta, kiitos vain vinkistä. (Pitääpä muuten käydä koluamassa tuo Virvenkin kommenttiboksi…)Eli kyllä, aion kokeilla. Olen todellinen rähmäkäpälä, mitä hiustenlaittoon tulee, mutta tuo ponnariosuus taitaa ainakin onnistua ;)

  2. Kiitos linkistä ja vinkistä! Tykkäisin laittaa hiukset kiinni muutenkin kuin perusponnarille, mutta nutturat ei koskaan oo näyttäny itse tehtyinä kovin hyviltä. Tätä kokeilen! :)

  3. Pakko kokeilla, jos vaan hiusten pituus riittää vielä. Tosin parin viikon päästä pääleikkauksessa sheivataan taas melkeen puolet hiuksista, ni ei oo kauheesti aikaa kokeilla, boo :(

  4. ALVEIDATämä oli kyllä ihan idioottihelppo tehdä, mäkin osasin! :DLINAToinen hyvä nuttura on ihan vaan tupeerattu suttunuttura, suihkauttaa suolasuihketta hiuksiin, ponnarille, tupeeraa sen tukan nopeasti ja pinnittää sutuksi kiinni :)VNiskassa pitää kyllä vähän olla pituutta, että hiukset yltää tuonne nutturan ylätasoon saakka :)MOHNMä yritän kans taas kasvattaa omaa reuhkaa pidemmäksi ja sillä aikaa kun sitä odottelen, vääntelen sit tämmöisiä kampauksia tai napsautan klipsipidennyksen päähän :)ANONYYMILuxyHair on tsekattu myöskin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.