.SECHE VITE.

Tilasin tämän Seche Vite pikakuivattavan päällyslakan Lookfantastic.comista viime kesänä ja tuote on ollut käytössä siitä saakka. Ajattelinkin, että nyt voisi olla aika kertoa tuotteesta :)

391_Seche_Vite1

Seche Vite nauttii ikäänkuin kulttimainetta kynsilakkafanaatikkojen parissa, eikä ihan turhaan, on se nimittäin aika mainio pikakuivattaja! En nyt ihan äkkiä osaa sanoa, että onko se sen parempi kuin Sally Hansenin Insta-Dri tai Mavalan Mavadry. Sally alkaa puolivälin jälkeen hieman paksuuntumaan, samoin Mavadry, mutta molempia pystyy yllättävän hyvin käyttämään edelleen niin kauan kun sivellin vain yltää itse tuotteeseen. Nyt, kun tuo mun Seche alkaa lähentelemään puoliväliä, olen huomannut hienoa paksuuntumista myös siinä, mutta käyttömukavuus ei ole kärsinyt ainakaan vielä.

392_Seche_Vite2

Seche Vite kuivattaa kynsilakan pinnan erittäin nopeasti. Kun on lakannut kaikki kymmenen kynttä tällä, heti sen jälkeen voi jo koskettaa ensimmäistä lakattua kynttä ja pinta on jo kuiva. Toki täytyy olla varovainen ettei kynttä paina liikaa tai sohaise lakan pintaa johonkin kovaan, koska silloin se kyllä menee suttuun. Seche Viten avulla myös alemmat lakkakerrokset kuivuvat nopeasti. Voin kynsien lakkauksen jälkeen valehtelematta jo vartin päästä ryhtyä tyhjentelemään tiskikonetta tai ripustaa pyykkiä narulle ilman pelkoa kynsien suttaantumisesta.

393_Seche_Vite3

Seche Vite on koostumukseltaan hitusen geelimäistä, eli ei mitään ihan lirua, se levittyy täydellisesti kynnelle ja kuivuu tasaiseksi ja superkiiltäväksi kerrokseksi. Pullossa on 14 ml tavaraa, mutta veikkaan ettei sitä aivan tyhjäksi saakka pysty käyttämään, koska tosiaan jo puolivälissä olen alkanut huomaamaan hieman paksuuntumista. Tosin en mä ole ikinä minkään merkkistä päällyslakkaa pystynyt ihan pohjia myöten käyttämään, enkä pidä sitä ongelmana.

Seche Vite on ehdottomasti erinomainen pikakuivattaja, mutta lähestulkoon yhtä hyviä ovat myös Sally Hansenin Insta-Dri ja Mavalan Mavadry, kaikki tekee saman asian: kuivattaa kynsilakat nopeasti.

Seche Vite pikakuivattajaa saa nykyisin ostettua myös ihan Suomesta, Kicksit ottivat tuotteen valikoimaansa joitakin kuukausia sitten. Itseasiassa melkolailla samoihin aikoihin, kun tilasin tämän omani, eli joskus kesällä :) Hintaa tuotteella on muistaakseni jotain 10-15€ väliltä ja ainakin mun kynsienlakkaustahdilla (1-2 kertaa viikossa) Seche Viteä on kulunut sieltä kesästä saakka vasta pullon puoliväliin saakka, eli ihan riittoisaltakin tuote vaikuttaa. Suosittelen!

9 thoughts on “.SECHE VITE.

  1. Täytyykin miettiä, että ostaisin tätä uudestaan. Ostin joku pari vuotta sitten ja mulla alkoi paksuuntumaan ihan hirmu nopeasti ja en tykännyt sen takia mutta olisikohan koostumus vähän muuttunut…

  2. Olen samaa mieltä, Seche Viteä kyllä saa hehkuttaa ja aiheesta. Mitä nyt kynsiä olen lakkaillut aktiivisesti vuoden ja eka pullo Secheä on iiihan kohta loppu. :D

  3. En ole koskaan käyttänyt pikakuivattajia, en oikein ymmärrä niiden funktiota. Sitähän ei käytetä kuin päälimmäisen lakkakerroksen jälkeen, joten ensimmäisten kerrosten kuivattelu vie kuitenkin aikaa. Vai voiko pikakuivattajan kanssa jättää alemmatkin kerrokset hieman kosteiksi?

  4. MAIJUMä oon ainakin tykännyt ja puolivälissä tuntuu, että kyllä tuon pystyy varmaan käyttämään niin loppuun kuin mitä siveltimellä yltää pulloa kääntelemällä :)ELLISe on sitten kestänyt tosi hyvin! :)ANONYYMIMä ainakin lakkaan aina kerrokset heti peräjälkeen kaikki ja laitan pikakuivattajan viimeiseksi. Kyllä pikakuivattaja kuivattaa nopeammin myös ne alemmat kerrokset. Tietenkin hetken aikaa täytyy olla hieman varovainen, mutta ei läheskään yhtä kauaa kuin ilman pikakuivattajaa :) Mä oon todennut, että sellainen vartti on ihan optimaalinen aika odotella lakkauksen jälkeen, sitten se on jo ihan ok ellei nyt johonkin tosi kovaan ja terävään satu kynsi osumaan. Ilman pikakuivattavia päällyslakkoja mä en lakkailisi kynsiäni varmaan edelleenkään :D

  5. Okei! Kiitos, Terhen :) Täytyy varmaan hankkia jokin pikakuivattaja, onhan se odottelu aina niin turhauttavaa!

  6. ANONYYMIJos sattuu olemaan Kicks jossain lähettyvillä, kannattaa hankkia tämä Seche, mutta täysin yhtä päteviä on myös esim. Anttiloista saatava Sally Hansen Insta-Dri (punainen pullo) ja melkein missä tahansa myytävän Mavalan Mavadry :)

  7. Mulla on jo kolmas pullo menossa. En ole muita pikakuivattajia edes kokeillut, sillä tämä on ollut niin hyvä. Jos kynsilakkaan tulee pieni jälki jostain, Seche myös yleensä korjaa sen pois samalla kun kuivuu. Tosi hyvä kiilto kestää myös pitkään.

  8. SSOFIAAAAAToi on kyllä totta, että Seche korjaa pienet virheet hyvin pois näkyvistä :) Jos on joskus tullut kolhu päällyslakan jälkeen, saatan laittaa toisen kerroksen päälle ja se tasoittaa hyvin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.