.SLEEK – OH SO SPECIAL.

415_mup5_Sleek_OhSoSpecial

Tässä meikissä on kunnolla tummaa ja dramaattista, WRAPPED UP, NOIR ja BOW. Kaikki mattapintaisia värejä.

416_mup5_Sleek_OhSoSpecial_Bow_WrappedUp_Noir1

Ehdottomasti yksi mun lempimeikkejä Oh So Special -paletilla tehdyistä on juurikin tämä ja olen näillä väreillä tehnyt jo muutamankin meikin. Tämä on ihan ehdoton smoky-meikki johonkin iltajuhliin.

Liikkuvalla luomella tumman luumuinen Wrapped Up, ulkonurkkaa tummentamaan laitoin Noiria ja kulmaluulla ja sisänurkassa jälleen Bow. Wrapped up on ihan mieletön sävy, oikein todella tumma luumu, joka jostain syystä sopii mun silmienväriin ihan mielettömän kivasti! Meikkiä keventää hieman tuo alaluomen vaaleus ja vaalea sisäkajal. Tästä olisi helppo tehdä täys-smoky täyttämällä Wrapped Upilla myös alaluomi ja laittamalla tumman sisäkajalin.

417_mup5_Sleek_OhSoSpecial_Bow_WrappedUp_Noir2

Silmämeikissä rajauksena Sensai Liquid Eyeliner EL01, ripsissä Sensai 38 Volumising Mascara, kulmissa Joe Blasco Ultamatte Taupe, sisäkajal Inglot Gel Eyeliner 76+81 sekoitus.

418_mup5_Sleek_OhSoSpecial_Bow_WrappedUp_Noir3

Mun mielestä tähän silmämeikkiin sopi aivan hullun hyvin tuo Sensai The Lipstick 16 -huulipuna ja korallinen poskipuna Benefit Coralista.

8 thoughts on “.SLEEK – OH SO SPECIAL.

  1. Oohh tämä on aivan ihana meikki! (: Ja kun olen katsonut näitä meikkijäsi tällä paletilla, tekisi ihan hirveästi mieli ostaa se… Vaikuttaa tosi käytännölliseltä, jossa yhdistyvät juuri sopivat neutraalit värit! Elikkä juuri minun makuuni. (:

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.