.LOOPED PONYTAIL.

Mä yritin miettiä, että millä nimellä tätä kutsuisi suomeksi, mutta järki tuntuu olevan jäässä, jätin siis otsikon englanninkieliseksi.

Tämä on aivan äärimmäisen yksinkertainen ja nopea versio niskaponnarista, jossa on vähän jotain jujua.

419_looped_pony1//embedr.flickr.com/assets/client-code.js

Ohjevideossa (jonka linkitän postauksen loppupuolelle) tämä ponnari tehtiin suoraan tukkaan ja toisen korvan puolelle pään sivulle, mutta mä tein nyt tällä kertaa keskelle niskaa ja kiharrettuihin hiuksiin, koska hiukset sattuivat olemaan valmiiksi kiharalla (GHD-menetelmällä). Mulla on siis klipsipidennykset kiinnitettyinä, oma tukka ei todellakaan ole noin pitkä.

Hiukset kammataan yhteen ja kiinnitetään kumilenkillä niskaan. Ei kannata laittaa kovin korkealle, tämä on paremman näköinen nimenomaan alhaalla niskassa. Toisaalta, jos ponnari on liian alhaalla niin lopputulos ei ole yhtä hyvä. Kokeilemalla löytää itselleen parhaimman kohdan :) Kun ponnari on paikallaan, vedetään kuminauhaa hiukan alemmas hiuksissa, tehdään kuminauhan yläpuolella olevien hiusten keskelle reikä läpi asti. Laitetaan sormet reiästä alapuolelta ylöspäin ja vedetään sormilla kaikki hiukset kuminauhoineen päivineen reiästä läpi. Sitten vain asetellaan ”solmu” itseä miellyttävällä tavalla ja se on siinä!

420_looped_pony2

Menetelmä on hieman vastaava kuin aikaisemmin esittelemässäni kahden minuutin kampauksessa, sillä erotuksella, että tässä hiukset vedetään kokonaan läpi ja jätetään roikkumaan vapaasti.

Ohjevideo löytyy LuxyHair -kanavalta YouTubesta ja tarkemmin täältä. Videossa on alkuun n. kolme minuuttia kaikenlaista muuta ja itse ponnarin teko alkaa siellä kolmen minuutin jälkeen. Superhelppo ja silti selvästi näyttävämpi niskaponnari! Tästä on tullut mun uusi suosikki, jos aamulla on jo hieman liian kiire alkaa miettimään, että mitenkäs ne monimutkaisemmat kampaukset nyt menikään, niin tämä onnistuu kuitenkin aina, oli sitten tukka suorana tai kiharalla. Hätäponnarin uusi elämä :D

PS. Hyvää itsenäisyyspäivää! Itse aion ottaa päivän ihan rennosti, kuvailen blogijuttuja, kirjoittelen niitä myöskin hieman varastoon, aion löhöillä sohvalla ja illemmalla tehdään Miehen kanssa hyvää ruokaa. Mikäs sen parempaa :)

8 thoughts on “.LOOPED PONYTAIL.

  1. Heh.. Tästä tulee mieleen kultaisella ysärillä markkinoille tullut muovinen silmukka-vempele, jolla sai tehtyä just näitä tämän tyyppisiä ponnari-kampauksia.. :D Meillä äiti osti semmoisen, kun väitti että voi sitten mun pitkiin hiuksiin tehdä jotain erilaistakin, mutta sinnehän se vempele hävisi kaappien kätköihin ja varmaan myöhemmin roskiin. :D

  2. BOMPULAMä muistan kans sen vempeleen :D En kylläkään tajua mitä sillä tekee, kun ilmankin pärjää ja saa vähintään yhtä hyvän lopputuloksen :)

  3. En mäkään koskaan tajunnu, mitä hyötyä siitä olis ollu.. :D Mahtava keksintö kuitenkin, mille voi hymyillä jälkeenpäin.. ^^

  4. Mäkin muistan sen keksinnön ja meillä se taisi ollakin. Sillä sai aika lyhkäisiin hiuksiin helposti kanssa tuon solmun kun käsin sen joutuu vetämään liian löysälle niin alkoi tippumaan hiuksia pois jo lenkiltä :)

  5. mullakin oli tuo vempele, parin kerran käytön jälkeen se jäi jonnekkin kaapin kätköihin :D

  6. Kiitos tästä hiusvinkistä! Tää on just tämmönen kiva, tyylikäs, nopea ja helppo kampaus :) Tulee varmasti käyttöön.

  7. No nyt on olen viimein saanut rauhan sen hiusvempeleen vuoksi :D. Mulla oli aikoinaan myös pitkät hiukset ja olisin halunnut sen ”kampausjutun” itselleni. En vain sitä saanut joten jouduin tyytymään ”itsetehtyyn” kiertoponnariin :DHelpotti kummasti näin vuosien jälkeen ettei se niin käänteen tekevä vempele ollutkaan ;D

  8. DUVESSANojoo, lyhyissä hiuksissa se lenkki vois olla ihan kätevä :) Pitkässä tukassa kylläkin pärjää ihan hyvin ilmankin.RUUErittäin tyypillistä :DMIUMullakin tämä kampaustyyli on käytössä jo vähän liiankin usein :DEIKOHaha :D Kyllä ilmankin sitä pärjää oikein hyvin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.