.OMA KOTI.

En turhan paljoa ole blogiin sisustusjuttuja tehnyt, koska noh, tämä nyt kuitenkin on kosmetiikkablogi ja veikkaan ettei suurinta osaa blogin lukijoista niin hirveästi kiinnosta miltä meidän koti näyttää, mutta jos nyt yksi postaus silloin tällöin vähän aiheen vierestäkin :)

424_atk-huone1

Nörttivaltakuntaan, jossa meidän molempien tietokonepöydät (ja mun meikkauspiste) sijaitsee, on tullut jotain uutta. Yhdellä seinällä lepää rahikaksikko, joka toimii normaalisti sohvana, mutta vieraille myös varasänkynä. Taulun kuva on Miehen ottama. Mun tietokone/meikkauspöydän fiiliksiä löytyy tästä postauksesta, se näyttää edelleen suunnilleen samalta :)

425_atk-huone4

Toinen nörttihuoneen katseenkääntäjä on mun maalaamaa harmaata seinää vasten lepäävä iso lipasto, jota olenkin vilauttanut jo aikaisemmin täällä ja täällä. Lempilamppu löytyi Pentikiltä Stockan Hulluilta Päiviltä.

426_makkari_valmis1

Makuuhuoneessa vallitsee melko mustavalkoinen tunnelma. Verhot ompelin itse ja tykkään niistä jotenkin ihan sairaan paljon! Kattolamppu on väliaikaisratkaisu (muutaman euron riisipaperihirvitys IKEAsta), kun oli pakko joku saada, mutta se täydellinen kattolamppu ei vain ole vielä osunut kohdalle.

427_keittio_valmiina2

Keittiöönkin me ollaan saatu pieni pöytä ja yhdet vanhat verhot siirtyi tänne, oli niin kolkko tuo ikkuna ilman verhoja.

428_olkkari1

Kihlajaislahjaksi saatu Harri Koskisen Block -valaisin on löytänyt toistaiseksi paikkansa olohuoneesta ison viherkasvin ja Iittalan (isomman) Kivi -tuikun vierestä. Suuret kiitokset mun perheelle lampusta, se on ihana <3 Kunhan jouluvalot on kerätty taas pois niin lamppu pääsee paremmalle paikalle.

429_olkkari5

Tässä kohtaa ei ole mikään muuttunut sitten tämän postauksen, paitsi tuo musta tyyny, joka siirtyi sohvalta tuolle punaiselle nojatuolille. Tykkään tästä nurkkauksesta jotenkin todella paljon :)

430_olohuoneessa_on_joulu

Ollaan myöskin tehty pienillä valojutuilla vähän joulufiilistä olohuoneeseen. Ensin meinasin, että pitäisi ostaa jotain uusia valosarjoja tai tähtihommeleita ikkunaan, mutta en onneksi ostanut, kun kellarista löytyikin niitä ihan tarpeeksi. Verhotangosta roikkuu sellainen ikivanha, varmaan 80-luvulta peräisin oleva, monivärinen valosarja, josta on vasta kaksi lamppua pimeänä :D Tämä valosarja on ollut mulla kotikotona aina jouluna oman huoneen ikkunassa, yleensä muotoilin siitä sydämen :D

Kukkapöydän iso kynttilä tuo ihanaa valoa ja tunnelmaa. Vanha kirpputorilöytö-tuoli toimii ”joulukuusena” ja se sai ylleen punaisen joulunauhan ja lasikulhossa on muutama hopeinen joulukuusenpallo ja pieni valosarja. Block-valaisin tulee siis joulun jälkeen asumaan tälle tuolille :)

431_olkkari3

Joulun tunnelmaa olohuoneeseen tuovat myöskin uudet H&M:ltä tilatut kynttilät, jotka majailevat sohvapöydällä. Nämä tosin eivät lähdekään joulun jälkeen kellariin vaan jäävät sisustukseen pysyvästi :)

Meidän koti ei tosiaankaan ole mikään design-huonekalujen mekka ja tämä on kaukana sisustuslehtien mallikkaista täydellisyyttä hipovista kodeista, joissa on jokainen yksityiskohta tarkkaan harkittu ja mietitty, ehei, kaukana siitä :D Paljon sisustusjuttuja onkin hankittu IKEAsta, kun on halvalla saanut, mutta ei haittaa yhtään! Tämä on ehkä ensimmäistä kertaa sellainen koti, jota todella ihan täydestä sydämestä voin nimittään Kodiksi, nimenomaan isolla Koolla <3

15 thoughts on “.OMA KOTI.

 1. Teillähän on todellisen kaunis koti! (: Liian tarkkaan mietityt jutut ova mielestäni jo luotaansatyöntäviä – kodin tuntu ja siltä näyttävyys on ihanaa! <3

 2. Kiva koti. Tykkään teidän tauluista ja makuuhuoneen verhoista. Itsekin pidän seinällä enimmäkseen mustavalkoista, vaikka muuten sisustus on värikkäämpi.Onko teillä aina noin siistiä, tai käykö koskaan niin, ettei jaksa siivota? Tuli vain mieleen :)

 3. MARIEJoo, liian kliinisen perfektionistinen koti ei tunnu kodilta ollenkaan. Kyllä siinä pitää vähän rosoa olla :)ANONYYMITaulut on kaikki omia valokuvia, joko mun tai miehen ottamia :) Meillä on siistiä oikeastaan vain silloin, kun meille on tulossa joku kylään :D Eli ei, meillä ei tosiaankaan ole aina näin siistiä, kaikkea muuta. Nytkin olohuonetta koristaa kaksi pyykkitelinettä. Sotkupäivinä kodista nyt vaan ei tule otettua valokuvia todisteeksi :D Ja vaikka tulisikin niin en niitä kyllä kehtaisi mihinkään laittaa esille!

 4. Ihana koti :) Aika paljon samaa tyyliä kuin mistä minä tykkään. Ja Ikeasta saa halvalla ihan hyvää varsinkaan kun meilläkään ei ole mitään järkyttävän suurta budjettia huonekaluihin.

 5. Teillä on kyllä todella kaunis koti! Sopivasti tyylikäs mutta kotoisa. Tykkään hirmu paljon keittiön jakkaroista. Varmaan siksi, että mummolassa oli vähän samanlaiset, tosin puun väriset. Toinen mistä tykkään älyttömästi on nuo teidän valokuvat ja niiden viehätystä lisää, että ne on teidän itse ottamia kuvia. Kiva postaus!!

 6. Tohon makuuhuoneeseen sopisi ihan tädellisesti sellainen moderni kattokruunu! Ei siis mikään vanhanaikainen hirvitys vaan joku sellainen upea.

 7. Oi että! Ihana koti teillä! Sopivan pelkistettyä ja tyylikästä, mutta silti kodikas! :)

 8. RUUSiirihän se siinä :)DUVESSAJoo, ei tässä itsekään missään rahoissa uida, että Ikea on ihan hyvä vaihtoehto huonekaluostoksille :)MOHNKeittiön jakkarat on vissiin jotain mummo-ikäisiä :) Uudelleen maalattuja vain.VMä oon ajatellutkin, että joku kattokruunu vois olla ihan mieletön, mustana ehkä ja nimenomaan sellaisena modernimpana versiona :) Kaikki ne jotka on ollut vähän sinne päin, on sitten ollut niin kalliita, ettei oo ihan tosta noin vaan pystynyt investoimaan :/ Mutta kyllä se vielä vastaan tulee :)NORAKiitos :)ANONYYMIKiitos, itsekin tykkään :)

 9. Mä tykkään tuollaisesta sisustuksesta kovasti, mutta minimalismi ei oikein onnistu kun on 2 ihmistä, kissa ja 35 neliöä.Sun koti kyllä näyttää ihan sisustuslehdestä repäistyltä, ja siltä ettei siellä oikeasti asu ketään. Missä on kaikki romut? Miksei pöytien alla ole laatikoita, joissa on jos vaikka mitä sälää mikä ei mahdu muualle? EPPÄÄ. Tuu meille siivoon.

 10. Mitä vielä, sun kotis on kun jostain kalliista sisustuslehdestä! Tykkään aiva sikana, tämä on justiinsa sen tyylinen kuin miltä haluan oman kotini joskus näyttävän :))- Hannaveehttp://likoorikahvi.blogspot.com

 11. SONIANo ei se meilläkään onnistunut, kun asuttiin pienemmässä :D Kaksiokaan ei riittänyt, sekin oli aina ihan ku räjähdyksen jälkeen :/ Yksiö pysyi siistinä ehkä päivän siitä, kun oli siivonnut :DJa hei oikeesti, yleensä meidän sohvapöytä on täynnä astioita, vähintään juomalaseja, roskia ja parhaimmillaan pizzalaatikoita ja pöydän alla on vähintään pari kokispulloa (tms). Sänky on useimmiten petaamaton ja keittiö on täynnä likaisia astioita, vaikka meillä onkin tiskikone :D Kylppärin lattia on normaalisti täynnä likaista pyykkiä (lakanoita jne), kun ne ei mahdu meidän minimaalisen kokoiseen pyykkikoriin, koska se on yleensä aina täynnä ja se on täynnä koska en jaksa tarpeeksi usein pestä pyykkiä :/ Nörttihuoneesta en edes lähde puhumaan :DEttä se siitä siisteydestä :PHANNAVEENo eikä ole mistään lehdestä! :D Ihan tavallinen.

 12. Hyvältä näyttää, ja kyllä kiinnostaa sisustusjutut! Oon ihan älyttömän rakastunut kaikkeen sisustukseen, ja varmaan aina päivittäin mietin mitä uutta meille voisi hankkia ja mistä vanhasta täytyy päästä eroon :–D Harmi että opiskelijabudjetti vähän rajoittaa, mutta ei tätäkään kauaa enää kestä.Ja aivan IHANA tuo Block -valaisin, monta kertaa pitänyt hankkia mutta vielä en ole viitsinyt :–)

  1. Mäki seuraan tosi montaa sisustusblogia into piukeena, mutta yritän pitää sisustusasiat minimissään tässä blogissa, kun tämä kuitenkin kosmetiikan maailmaan pääasiassa pohjautuu :) Mutta välillä näitä syrjähyppyä on kiva tehdä :)Ei toi Block loppujen lopuksi niin ylikallis ole. Senku vaan säästämään rahaa :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.