.KIEPUTETTU NISKAPONNARI.

Musta on tullut aivan selkeästi Lilith Moonin fani, sillä tytöllä on ihan mielettömän ihania, innovatiivisia ja suurimmalta osin erittäin helppoja niksejä päivittäisiin kampauksiin. Tänään näytän oman versioni yhdestä Lilithin yksinkertaisesta niskaponnarikampauksesta.

Mun mielestä on ihanaa, että ihan yksinkertaisilla pienillä jutuilla voi saada tavalliseen niskaponnariin kymmenkertaisesti enemmän ”sitä jotain” ja silti sen ei tarvitse olla hankala tai aikaavievä tehdä.

432_kieputusponnari

Olen kihartanut sekä DreamHair-pidennykset että omien hiusteni latvat GHDmenetelmällä ennen pidennysten kiinnittämistä. Tällä tavalla kampauksesta tulee pehmeämpi ja romanttisempi. Toki tämän voi toteuttaa myös pikkisuoraan tukkaan ja lookki on heti ihan erilainen, nyt mulla vain sattui olemaan valmiiksi kiharrettuna nuo pidennykset.

Hiusten ollessa selän puolella, erotetaan molemmilta korvallisilta sopivan kokoiset suortuvat hiuksia. Lähdetään kieputtamaan ensin toista suortuvaa, tuodaan se keskimmäisen ison hiusosion päältä ja kiinnitetään pinnillä alapuolelle. Sitten tehdään sama toisella puolella roikkuvalle suortuvalle ja kiinnitetään pinnillä hiusosion alle. Kaikki hiukset voi nyt halutessaan vielä kiinnittää pienellä kuminauhalla, jonka voi piilottaa noiden kieputettujen hiusosioiden alle. Kuminauha varmistaa vain, että hiukset varmasti pysyvät paikoillaan, mutta ilman kuminauhaakin kampaus on suhteellisen tukeva. Tosin jos omaa yhtä liukkaan hiuslaadun kuin mulla sattuu olemaan, on se kumppari ihan hyvä olla olemassa :)

Tätäkin on helppo koristella juhlavammaksi lisäämällä joitakin helmipinnejä, kukkia tai mitä nyt haluaakaan tuohon ”solmukohtaan”. Mun tyyliin parhaiten sopii ihan vaan tällä tavalla yksinkertaisesti ilman mitään lisäjuttuja, varsinkin arkena.

Kampauksen videotutoriaali löytyy Lilith Moonin kanavalta, eli täältä. Varmasti paljon havainnoillistava kuin tämä mun sepustus :D

2 thoughts on “.KIEPUTETTU NISKAPONNARI.

  1. Minäkin tykkään Lilithin videoista, ne ovat tarpeeksi lyhyitä (ei turhaa rupattelua) ja havainnollisia. Harmittaa vaan, kun itselläni on erittäin paksut hiukset joten osa kampauksista on hyvin vaikea omin voimin toteuttaa vaikka ne näyttävätkin helpoilta. Täytynee käydä kampaajan luona hieman keventämässä tätä tukkapaljoutta :)

    1. Voi mitä kaikkea mä antaisinkaan että mulla olis oikein paksu tukka! Tai ainakin vähän enemmän kuin tällä hetkellä. Omista hiuksista tehty ponnari muistuttaa lähinnä hiirenhäntää :( Mutta onneksi on klipsipidennykset <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.