.ESSIE APERITIF + FIMOJA.

449_essie_aperitif_fimo1

Essie Aperitif oli niin herkullinen, että oli pakko saada kynsille. Punaisissa lakoissa vaan on sitä jotain, niistä on pakko tykätä :D Aperitif on melko peruspunainen, ehkä hieman tummempaan punaiseen taittuva, riippuen valaistuksesta.

450_essie_aperitif_fimo2

Niistä goodiebagissa olleista fimoista innostuin myöskin niin paljon, että halusin kokeilla niitä. Laitoin nimettömään ensin omenanpuolikkaan (jotka on ihan äärettömän söpöjä) ja päätin heittää sen vierelle vielä mansikanpuolikkaankin kun oikein innostuin. Vasta jälkeenpäin tajusin, että omppu tuli liian keskelle kynttä ja että tuo mansikka olisi ollut paljon parempi joko jättää kokonaan pois tai laittaa sen tilalle sellainen kokonainen omppu, jonka löysin fimorullasta vasta hetki myöhemmin. Oh well.

451_essie_aperitif_fimo3

Kokopunaisissa omppukynsissä olin yhden työpäivän ja sitten päätin illalla kokeilla jotain muuta tuohon samaan nimettömään. Otin punaisen lakan pois (fimotkin lähti yllättävän kivuttomasti) ja laitoin tilalle kolme kerrosta keltaista (Rimmel 280 Sunshine) ja kerroksen hennon vaaleaa (OPI Sweet Heart) lakkaa, joka muutti lakkauksen hieman neutraalimmaksi. Tämän vaniljakiisselin päälle asettelin sitten kaksi mansikanpuolikasta fimohyrrästä. Eiks oo söpö!

Tämä fimoilla leikkiminen on ihmeen hauskaa ja mua hihitytti aina, kun katsoin tuota yhtä kynttä, jossa oli fimoja :D Niin söpöä ja hassua ^^

Kiinnitin fimot kynteen lisäämällä tipan kirkasta pikakuivattavaa päällyslakkaa haluttuun kohtaan kynnellä, otin halutun fimokuvion pinsettejä apuna käyttäen hyrrästä ja asettelin kynnelle oikein päin, painelin vähän aikaa reunoja kiinni kynteen ja lisäsin hetken päästä koko kynnelle päällyslakkakerroksen, jotta fimot pysyvät varmasti hyvin paikoillaan. Helppoa ku mikä! Tosin totesin ettei ne ihan hirvittävän kauaa pysy ennen kuin alkavat hieman repsottaa reunoilta, mutta kyllä niistä ainakin pari päivää saa nauttia kerrallaan :)

15 thoughts on “.ESSIE APERITIF + FIMOJA.

 1. Ihanan söpöt kynnet! Hyvä punaisen sävy tuo Aperitif :)Itse en ole vielä oikein päässyt sinuiksi fimojen kanssa, mutta timantteja ja tarroja käytän sitten sitäkin enemmän.

 2. Ihanan söpöä! En ole koskaan käyttänyt tuollaisia. Pelkään mopon karkaavan käsistä, jos testaan.Yksi asiaankuulumaton kysymys: Mistä kannattaa ostaa väripatruuna Sensai Liquid Eyelineriin ja minköä hintaisia ne ovat? Mulla ei ole väliä ostanko Suomesta vai tilaanko netin kautta ulkomailta, kunhan hinta olisi edullisin =) Tuo kynä minulla on jo.

 3. oi miten herkulliset kynnet!! Mullakin fimoja on aika paljon, mutta en vaa tykkää niistä :D ne repsottaa heti ja lähtee irti ja jää kiinni joka paikkaan -.- ei sitten :D

 4. nätit kynnet! (: itse estän fimojen repsottamisen taivuttamalla niitä hieman ennen kynnelle laittoa, jotta muodosta tulee kaareva ja se asettuu kynnelle paremmin.- Nelli

 5. ELISAMä en taas ole tarroista innostunut, tiedä sitten mistä syystä, mutta nämä fimot on hauskoja :)MISTYSensai Liquid Eyelinerin patruunoita ei muistaakseni myydä ainakaan laivoilla ollenkaan (ainakin pari asiakasta on kertonut näin), eli sieltä ei ainakaan saa halvemmalla. Riippuen tietenkin missä päin Suomea asut niin helpoiten patruunoita saat Stockmanneilta, Stockmann Beauteista, Sokoksista ja Sokos Emotioneista. Ulkomaisissa nettikaupoissa ei myydä Sensain tuotteita, mutta Suomesta saa ostettua Sokoksen verkkokaupasta, jossa hinta on 17,60€, eli sama kuin Sokoksilla muutenkin, Stockalla muistaakseni 17,80€.HANIMullakin ne herkästi vähän repsottaa kyllä, mutta pitää kokeilla tuota Nellin ohjetta, että taivuttaa niitä ennen kynsille laittamista :)NELLIKah, hyvä idea! Eipäs tullutkaan mieleen :) Kiitos!

 6. Itseasiassa Sensain tuotteita myydään nettikaupoissa, ihan luotettavissakin sellaisissa http://www.justcosmeticsonline.com/product.asp?P_ID=508, hinta 7 puntaa, postareista en ole varma, mutta käyttävät ROyal Mailia ja laskuttavat sen mukaan.. Eli tuskinpa kovin kalliiksi tulee, mutta helpommin tietysti Suomesta saa.Ja eikös Sensai ole taas Kanebo?

 7. Kiitti vinkistä! Postikuluineen pelkkä täyttöpakkaus on 15,60e, mutta jos tilaisi jotain muuta vielä siihen kaveriksi niin postarit eivät niin kirpaise. Tosin tällä hetkellä myynnissä ei ollut kuin sinistä ja ruskeaa, joten ehkä kipitän Stockmannille.Eikös Sensai ole Kanebo Sensai tällä hetkellä?

 8. FANNYEikö! :DANONYYMITuo sun linkittämä refill ei ole nyt sama asia, kuin mistä puhuttiin. Se on myynnistä poistunut jo pari vuotta sitten, eikä niitä saa enää Suomesta tai mistään muualtakaan maailmasta oikeasta kaupasta. Ymmärsin, että Misty kysyi nestemäistä eyelineria ja jos siinä lukee Sensai, niin siihen ei saa refillejä nettikaupoista. Tuo Just Cosmetics Online myy pääasiassa Kanebo-tuotteita (näkyi siellä muutama Sensaikin olevan seassa), jotka on siis uudistettu useita vuosia sitten uusiin sisältöihin ja uusiin pakkauksiin. Kanebo International on edelleen Sensai-tuotteiden valmistaja Japanissa, mutta sarjan nimi on nykyään Sensai ympäri maailman. Sitä vaan ihmettelen, että mistä tuo nettikauppa edelleen saa noita Kanebo-nimisiä tuotteita, koska mun käsitykseni mukaan tuotteita ei enää valmisteta. Sensai on siis Sensai ja Kanebo International on tuotteita valmistava emoyritys (joka valmistaa myös monia monia muita kosmetiikkasarjoja, joita myydään vain Aasian markkinoilla).MISTYKuten sanoin tuossa äskeisessä kommentissa, tuo linkitetty eyeliner-refill ei ole sama tuote, jota olet hakemassa. Jos ymmärsin oikein niin sulla on Sensain nestemäinen eyeliner, eikös niin? Tuo linkitetty refill on vanha poistunut ja vieläpä kynämäinen rajauskynä, johon tarvitaan se kokonainen kynäosa ennenkuin tuota pystyy edes käyttämään ja niitä koko kyniä ei myydä enää missään. Suosittelen siis edelleen menemään oikeaan kauppaan Suomessa tai tilaamaan Sokoksen nettikaupan kautta :) Sensai on Sensai, jota valmistaa iso emoyritys Kanebo Japanissa. Sensai on sarja, joka on suunniteltu vain Euroopan markkinoille, Sensaita ei myydä Aasiassa ollenkaan ja Amerikassakin vain New Yorkissa yhdessä paikassa. Sensai on erittäin tarkka siitä, missä Sensain tuotteita myydään ja tähän mennessä niitä ei edelleenkään myydä missään ulkomaisissa nettikaupoissa. Kaneboa myydään kyllä, kuten tuossakin tuli taas nähtyä, mutta koska niitä tuotteita ei ole valmistettu useampaan vuoteen (joitakin todella pitkään), ihmettelen syvästi mistä nuo nettikaupat niitä purnukoita oikein saa…

 9. Kiitos paljon! Kyllä mä nyt menen Stokkalle tai Sokokseen ostoksille =) Mulla on tosiaankin se Sensain tyhjä kynä, joka kaipailee väripatruunaa.

 10. Misty: Kauanko sulla kesti käyttää loppuun? Mulla ei oo vieläkään loppu vaikka hankin joskus puolitoista vuotta sitten.Asiasta kukkapurkkiin, mistä lähtien sulla on Terhen ollut mainoksia blogissa? Enkö mä vaan ole huomannut aiemmin vai onko ne uusi juttu?

  1. Mulla tuollainen refill-patruuna kestää melkein vuoden päivät :) Käytän sitä kuitenkin suunnilleen joka päivä. Joskus marraskuussa muistaakseni törkkäsin tänne mainoksia :) Pitkään niitä vastaan taistelin, koska ajattelin että ne olisi jotenkin rumia ja vilkkuvia ja yök, mutta ilmeisesti olen onnistunut, jos et ole niihin negaativisesti kiinnittänyt huomiota :D Yritinkin saada ne tuonne sivupalkkiin niin, että ne olis siellä siististi eikä häiritsisi blogin yleisilmettä :)

 11. Sonia: Mulla ei ole käyttökokemuksia vielä, koska ostin kynän uutena, mutta tyhjänä. Ystävä oli ostanut vahingossa sekä kynän että täytteen vaikka hänellä oli jo kynä. Ostin sen sitten häneltä, koska sitä on kehuttu niin paljon, että halusin itse testata. Kunpa ehtisi jo Stokkalle, että pääsisi testaamaan.

 12. Täyttöväri on ostettu ja olen nyt käyttänyt eyelineria kaksi päivää. Parempaa ei olekaan! Sivellinosa on aivan täydellinen ja väriä tulee juuri sopivasti. Ainut miinus on, että kun joskus sutaisen sormilla silmäkulmia, väri lähtee heti. Vielä siis kun muuttavat sen vedenkestäväksi, annan arvosanaksi 10+ =)

  1. Älä sutaise ;) Mulla tuo rajaus ei ole suttaantunut kovin montaa kertaa muutamien käyttövuosien aikana, eli riippunee vähän silmien mallista ja omista tavoistakin. Mä en silmiini koske sen jälkeen, kun olen meikin aamulla tehnyt, niin eipä suttaannu rajauksetkaan :) Jos silmät hieman vuotaa niin suosittelen ennemmin ”taputtamaan” sen kosteuden silmänurkasta, eikä vetämään :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.