.TWISTED SISTER -NUTTURAKAMPAUS.

Tämä kampaus toimii mulla myös pelkkään omaan tukkaan (siitä ei nyt ole kuvamateriaalia), mutta massiivisemman ja näyttävämmän saan tästä, kun laitan DreamHair Clip-On -pidennykset omien hiusten sekaan. Omissa hiuksissa tästä tulee automaattisesti reippaasti pienempi ja ”aukkoisempi”, koska mulla ei ole hiuksissa kamalasti massaa luonnostaan. Näissä kuvissa siis pidennysten kanssa tehty kampaus.

456_pin_it_up1

Tämäkin nutturakampaus on helppo koristella juhlavampaan kuosiin koristepinneillä tai kukkasilla tai mitä koristeita tänä päivänä nyt onkaan olemassa.

Ensin hiuksista erotellaan isohko osio korvien takaa hevosenkengän muotoisesti päälaen kautta. Etuosa hiuksista kiinnitetään väliaikaisesti pois tieltä klipsillä. Jäljelle jäänyt osa takaraivolta kiinnitetään suttuiselle nutturalle niskaan. Etuosa avataan ja lähdetään vuorotellen eri puolilta kieputtamaan pienempiä osioita hiuksia ja viedään ne sitten nutturan yli ja kiinnitetään nutturan sivulle tai alle pinnillä. Mun hiukset on sen verran ohuet tuolta etuosasta, että en saanut kuin pari osiota tehtyä molemmilta puolilta ja kun otsatukkakin on edelleen melko lyhyt, ei sekään auttanut asiaa. Jos tukkaa on enemmän, saa tietty tehtyä enemmän osioitakin ja kampauksesta tulee näyttävämpi. Tietty voisi myös tehdä tuon niskanutturan osion pienemmäksi, silloin saisi enemmän tukkaa tuohon kieputtamiseen.

Vaaleassa tai raidoitetussa tukassa tämä kampaus pääsee kunnolla oikeuksiinsa. Tummassa hiuksessa nuo kieputukset ei samalla tavalla erotu muun hiuksen seasta.

457_pin_it_up2

Tein tämän muutenkin vähän hätäisesti hutaisten ja tajusin vasta kampauksen tehtyäni, että olisi kannattanut siirtää alimmat niskassa olleet pidennysklipsit molemmille ohimoille, että olisin saanut enemmän massaa kieputettaviin hiuksiin. Tämän kampauksen olisi voinut tehdä paremminkin, myönnän, mutta ei tämä nyt hassumman näköinen ole näinkään :)

Kuvallinen tutorial kampauksen tekoon löytyy The Beauty Department -sivustolta, täältä. Have fun!

2 thoughts on “.TWISTED SISTER -NUTTURAKAMPAUS.

  1. Kiitos paljon näistä kampausvinkeistä! :) Olet yksi innoittajistani hiusten laitossa. Nämä ovat helppoja ja yksinkertaisia ja pienin muunnelmin soveltuvat myös omaan paksuun tukkaani.

    1. Hauska kuulla :) Näiden sivustojen seuraaminen on antanut mulle itselle paljon inspiraatiota, kiva että voin jakaa innostusta muillekin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.