.KIEHL’S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE.

Kiehl’s on Suomessa vielä aika uusi kosmetiikkabrändi, joka avasi ensimmäisen Suomen putiikkinsa Helsingin Kämp Galleriaan viime vuoden puolella. Käsittääkseni brändi nauttii melko positiivista imagoa ympäri maailman. Itse brändistä mulla on sen verran vähän tietoa, että en nyt lähde siihen niinkään pureutumaan, jokainen voi itse lueskella netistä enemmän faktaa Kiehl’sin synnystä ja ideologiasta. Mä ajattelin nyt kertoa vain yhdestä tuotteesta.

458_Kiehl-2527s1

Olin jo alustavasti käynyt liikkeessä kuikuilemassa ja hakemassa parit esitteet kotiin luettavaksi ja niistä esitteistä bongasin tämän sinisen lasipullon, joka alkoikin sitten kiinnostamaan niin paljon, että muutaman päivän päästä kävin ostamassa putelin itselleni. Puteli pakattiin Kiehl’sin paperikassiin ja mukaan heitettiin neljästä tuotteesta näytteet mukaan. Näytteistä pieni miinus siitä, että ne on pakattu pusseihin :( En tiedä mikä siinä on, mutta mä oon aivan älyttömän huono käyttämään mitään pusseihin pakattuja näytteitä, ne vaan unohtuu johonkin kaappiin. Purkkeihin pakatut näytteet käytän suunnilleen poikkeuksetta ennemmin tai myöhemmin, mutta pussinäytteet harmittavan usein jää käyttämättä. Yhden näistä näytepusseista olen kylläkin käyttänyt ja kerron siitä myöhemmin toisessa postauksessa, koska tästä olisi muuten tullut ehkä turhan pitkä juttu :)

459_Kiehl-2527s_Midnight_Recovery_Concentrate1

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate lähti siis kassissa kotiin ja on ollut siitä saakka suunnilleen joka iltaisessa käytössä.

460_Kiehl-2527s_Midnight_Recovery_Concentrate3

Midnight Recovery Concentrate on siis yöksi käytettävä tehoseerumi, jota voi periaatteessa käyttää joko ihan yksinään tai voiteen alla. Mun ihotyyppi sallisi ihan hyvin myös sen, että käyttäisin tätä yksin, mutta koska olen tapojeni orja, olen käyttänyt myös voidetta tämän kanssa.

Tästä ihmeseerumista kerrotaan, että se palauttaa ihon terveen, nuorekkaan ilmeen yön aikana, jolloin iho on aamulla tasaisempi, pehmeämpi ja heleämpi kuin nukkumaan mennessä.

461_Kiehl-2527s_Midnight_Recovery_Concentrate4

Suomenkielinen tarralappu paketin kyljessä kertoi, että seerumi on kirkastava, kosteuttava, pehmentävä ja palauttaa ihon elinvoimaisuuden ja poistaa väsymyksen merkkejä. Kuten näkyy, on myös Kiehl’s kosmetiikkajätti L’Orealin omistuksessa.

462_Kiehl-2527s_Midnight_Recovery_Concentrate5

Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate tuoksuu melko voimakkaasti laventelilta, joka onkin yksi niistä eteerisistä öljyistä, mitä tuotteen valmistuksessa on käytetty. Seerumi on pakattu siniseen lasipulloon, jossa on pipettikorkki, se helpottaa lähes nestemäisen tuotteen käyttämistä kyllä ihan kuus-nolla. Itse olen käyttänyt tuotetta suunnilleen sen verran mitä yhdellä korkin painalluksella pipettiin tulee, eli sellaisen 1-1,5cm verran, joka on kämmenelle pursotettuna melko pieni määrä (tosin taitaa se olla vähän enemmän kuin ohjeiden 2-3 tippaa). Tuolla määrällä olen saanut tuotteen kaikista helpoiten levittymään kasvoille ilman, että se loppuu kesken tai että sitä on liikaa. Koostumukseltaan tuote on siis kuin tosi ohutta öljyä, jossa on kyllä pikkuisen sellainen öljyn tunne, mutta yllättävän vähän, kun miettii miten paljon kaikkia eri öljyjä tähän on pakattu. Ei siis jätä iholle sellaista öljyistä tunnetta ja imeytyy ihoon hyvinkin nopeasti.

463_Kiehl-2527s_Midnight_Recovery_Concentrate2

Tuotteen INCI näyttää tältä. Kuten näkyy, on tässä käytetty aika runsaasti erilaisia öljyjä, jotka onkin tuotteen ydin. Löytyy jojobaa, helokkia, laventelia, pelargoniaa, rosmariinia, ruusua ja auringonkukkaa näin nopeasti vilkaistuna. Kun tsekkailin raaka-aineita EUR-LEXistä, ensimmäisistä kuudesta aineesta viisi oli ihoa pehmentäviä aineita, jonka jälkeen tuli muutama ihoa piristävä aine ja loppupuolella taas joitakin ihoa pehmentäviä aineita. Ihme on jos iho ei tunnu hyvältä tämän seerumin jälkeen, sanon vaan!

464_Kiehl-2527s_Midnight_Recovery_Concentrate6

Kuten sanoin, olen käyttäny tätä sieltä viime syksystä saakka, eli noin kolmisen kuukautta suunnilleen joka ilta ja tuntuu ettei tuotetta ole kulunut vielä juuri yhtään, vaikken mielestäni ole mitenkään kovin säästeliäästi tätä edes käyttänyt. Aloitin tuotteen käyttämisen innoissani ja innoissani olen tuotteesta edelleenkin. Jo muutamien käyttöpäivien jälkeen huomasin, että iho oli aamuisin kauniin tasaisen värinen. Ei mitään punoituksia missään, vaikka olisin edellisenä iltana pahoinpidellyt mustapäitä! Iho myöskin tuntuu aamulla ihanan pehmeältä ja sileältä, pintakuivuusongelmat ovat myöskin historiaa. Olen ollut tähän seerumiin erittäin tyytyväinen ja voin suositella periaatteessa kenelle tahansa, paitsi niille jotka eivät pidä laventelin tuoksusta. Hintaa tällä tuotteella oli 42€ ja varsinkin ottaen huomioon miten hitaasti tuote tuntuu kuluvan, on tämä kyllä melko halpa :)

Kiehl’sin tuotteiden ulkonäkö on sillä tavalla jännä, että tuotteissa on tavallaan todella yksinkertainen tyyli, mutta kaikki pullot ja purnukat on ihan täynnä tekstiä, myös etupuolelta. Kaukana minimalismista siinä mielessä. Mutta sitten taas toisaalta tuotteiden pakkauksissa ei ole mitään ylimääräistä krumeluuria, ei ole kultaa eikä hopeaa, ei hienoja kuvia tai erikoisia pakkausinnovaatioita. Itseasiassa pakkauksissa on vähän sitä apteekkifiilistä mitä myös Kiehl’sin putiikeissa on nähtävillä. Myymälöissä henkilökunta on pukeutunut valkoisiin apteekkarin takkeihin, ovella tervehtii luuranko ja tuotteet ovat yksinkertaisia ja ”lääkepullomaisia” tyyliltään.

Onko teille Kiehl’sin tuotteet jo tuttuja? Jos ei niin aiotteko tutustua?

15 thoughts on “.KIEHL’S MIDNIGHT RECOVERY CONCENTRATE.

 1. Toi on juurikin se yksi, mitä Kiehl’siltä olen kokeiluun harkinnut. Eipä ainakaan tämä postaus vähentänyt kiinnostustani. :)

 2. Mä kävin ennen joulua ostamassa tän myös! :) Ja sama homma täällä noiden pussinäytteiden kanssa, ei tuu käytettyä…

 3. No pöh :( Tuo vaikuttaa kyllä tosi mielenkiintoiselta tuotteelta ja olin ihan innoissani siihen asti kun luin, että se tuoksuu laventelilta. Laventelin tuoksu on mulle ruusuakin isompi inhokki kosmetiikassa, en vain voin sietää sitä..

 4. Sain syksyllä näytteen tästä öljystä. Se kesti pitkään ja teki tosi hyvää keski-ikäiselle normaali-iholleni. Riitti ihan hyvin pelkästäänkin ilman yövoidetta. Nyt odottelen Helsingin-reissua tai tilaan pullon netistä.

 5. Kiehl’siltä en ole vielä ihonhoidon puolesta mitään kokeillut, jota en olisi rakastanut :) Shampoosta ja hoitoaineesta sain viimeksi näytteet ja ne eivät valitettavasti ainakaan niiden pienien pussukoiden perusteella vakuuttaneet. Tämä seerumi olisi varmasti vieläkin ostoslistalla jollen olisi toistaiseksi hurahtanut puhtaaseen skvalaaniin.

 6. Hei! Tiedätkö onko Suomessa vastaavia tuotteita/ideoita kuin GlamBag, VoxBox, GlossyBox jne? jotain missä voisi ilmaista halunsa ja mielenkiintonsa päästä testaamaan ja arvioimaan uusia tuotteita? Kiitos jo etukäteen!

 7. Osaisitko suositella jotakin hyvää korjaavaa rasvaa/tuotetta jolla saisi punoituksen kuriin? (Kasvoni menivät raskauden myötä todella huonoon kuntoon ja nyt ovat parantumaan päin (kiitos sensain:), mutta näppylöistä on jäänyt ikävä punoitus, ovat kai viellä niin vähän parantuneet, ettei punoitus ole lähtenyt pois.) Olisi niin mukava saada taas normaalin värinen iho :D! -Kiitos

  1. Näppyjen jälkeinen punoitus saattaa kestää pitkäänkin ennenkuin vaalenevat. Ihon säännöllinen kuoriminen voi auttaa ja suosittelen siihen joko Clinique Mild Clarifying Lotionia tai Paula’s Choice BHA-kuorintoja :) Myöskin joku ihoa vaalentava seerumi voisi olla ihan paikallaan (harmi vaan, että oikeasti tehokkaasti vaalentavia tuotteita on tosi vähän Suomen markkinoilla) ja ihoa rauhoittava voide. Rauhoittava voide voisi olla esim. Sensai Soothing Cream tai Clarins Gentle Day Cream ja/tai Gentle Night Cream.

 8. Mun silmää Kiehl’sin retroapteekkiputelit hivelee :) Merkki kiinnostaa mutta hinnat on vähän korkeat. Kiitos kiintoisasta postauksesta! Mä hain näytteen siitä avokado-silmänympärysvoiteesta ja kyllä siitä on haastajaksi Louis Widmerin superkosteuttavalle versiolle. Palasin kuitenkin LW:n kun se oli yli puolet halvempi litrahinnaltaan.

 9. Oletko sattunut vertaamaan tämän ja Lorealin uusimman tuotesarjan, Youth Coden, tehoseerumin sisältöä? Saman putiikin tuotteita kun ovat niin olisi mielenkiintoista tietää miten purkkien sisältö eroaa toisistaan, vaikka ulkonäkö ja brändilupaus niin tekevätkin.

 10. Tuotteita on tullut testattua ja samainen yöseerumi on jäänyt luottokamaksi. Erityisesti pidän siitä, ettei kyseinen seerumi kirvele.Viimeksi ostin High-Potency Skin-Firming Concentrate seerumin ja olen sitä käyttänyt päivisin. Tuotteen käytöstä ei ainakaan ole ollut haittaa, muttei mitään mullistavaakaan ole tapahtunut.Nainen -66

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.