.LUSH SNOW FAIRY.

Saippuakauppana tunnettu LUSH myy tietenkin paljon muutakin kuin pelkkiä palasaippuoita. Yksi omista LUSH-suosikeistani on tämä vain talvisin (erityisesti joulun aikaan) myynnissä oleva Snow Fairy -suihkugeeli. Mun piti postata tästä ajankohtaisesti juurikin jouluksi, mutta arvatkaa vaan muistinko tietenkään silloin, pöh.

465_Snow_fairy2

LUSH Snow Fairy on söpöläisen pinkkiä suihkugeeliä, jossa on ihan älyttömän makea hattaraisen sokerinen ja ällömakea tuoksumaailma. Tuoksusta joko tykkää tai ei, mä kyllä tykkään, mutta en ehkä ihan ympärivuotisessa käytössä kuitenkaan. Snow Fairy on todella tyttömäinen, mutta kyllä tuo mun Mieskin sitä käytti ihan iloisena :D Suihkun jälkeen puoli asuntoa tuoksahteli jonkin aikaa Snow Fairylta, joten siitäkin voi jo päätellä, että mistään ihan kepeän hentoisasta tuoksusta tässä ei ole kyse.

Snow Fairy on koostumukseltaan mukavan paksua geeliä ja vaikka se ei ihan hirveästi vaahtoakaan, niin se kyllä tuntuu pesevän oikein mukavasti. Kerran kokeilin pestä tällä hiuksetkin ja puhdasta tuli! Tosin ehkä tämä on pidemmässä käytössä hieman liian pesevä hiuksille, mutta jos ei mitään muuta sattuisi olemaan niin kyllä tämä siinäkin käytössä ihan hyvin kelpaisi. Pesun jälkeen iho tuntui kyllä mukavan pehmeältä, ei ollenkaan sellaiselta kiristävältä, kuten toisinaan pesun jälkeen saattaapi olla.

466_Snow_fairy1

En ole nyt aivan satavarma, että onko Snow Fairya juuri tällä hetkellä enää myynnissä, koska tämä tosiaankin on ikäänkuin joulutuote, mutta jos ei nyt niin ainakin ensi jouluna jälleen :) Snow Fairyn tuoksumaailmasta voi kuitenkin nauttia ympäri vuoden muiden tuotteiden muodossa. Bubblegum huulikuorinta, Rockstar palasaippua ja The Godmother palasaippua omaavat saman (tai ainakin hyvin lähelle vastaavan) tuoksumaailman kuin Snow Fairy ja käsittääkseni värillistä huulivoidettakin on ollut Snow Fairy -nimellä, mutta en ole aivan varma kuuluuko sekin vain joulukauteen.

Helsingin LUSH-myymälä on muuten muuttanut, ellette vielä tienneet. Vanha tuttu Citykäytävän myymälä on siirtynyt Asematunneliin sinne ylätasolle, vanhan Ärrän tiloihin, jossa niillä on edellistä tilavampi myymälä. En ole vielä uudessa putiikissa vieraillut, mutta tarkoitus olisi :)

7 thoughts on “.LUSH SNOW FAIRY.

  1. Mä olin kauhean pettynyt kun ne glitterit tuosta valuivat pohjalle. Ostin pullon alesta viime vuonna, ja tammikuussa glitteriä ei saanut edes ravistelemalla pois pohjalta. Hö. :/

    1. Mullakin oli tää ihan sama ongelma hetken päästä ja kaikki jähmetty pohjalle. :<Kun käänsin pullon korkki alaspäin niin sit blingbling valui pullon suun lähelle. :D

  2. Kiva kun kerroit tuosta muutosta, en tiennyt ja ihmettelin toissapvnä ohi kävellessäni, että mihin on häippässyt!Tuo Bubblegum-huultenkuorinta on kyllä hyvä. :) Ja nuo mainitsemasi saippuat myös, nam! <3

  3. Asematunnelin läpi on kuulemma nyt mukava kulkeakin, koska siellä leijuu ihastuttava Lushin tuotteiden tuoksu =)Tilasin tässä kuussa ekan kerran Lushia ja kaikki tuotteet ovat olleet ahkerassa käytössä.

  4. Täytyy varmaan koittaa netistä tilata noita Lushin juttuja kun ei kerkee koskaan hesassa käymään :) kuulostaa niin ihanille nuo <3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.