.DIOR ADDICT LIP MAXIMIZER.

467_Dior_Lip_Maximizer1

Kun Mies käväisi laivalla, pyysin sitä tuomaan mulle tämän Dior Addict Lip Maximizer -huulikiillon ja se jopa muisti! Kuten yleensäkin selektiivisessä kosmetiikassa, kaikki meikkituotteet on pakattu ensin ulkopahveihin, niin myös tämä huulikiilto.

468_Dior_Lip_Maximizer2

Ulkopahvit ovat tosin tässä tapauksessa tällaiset kiiltävät, eli oli vähän hankalaa saada tekstejä esiin kuvattaessa, mutta ehkä näistä nyt selvän saa kuitenkin. Tuotteesta kerrotaan, että tämä huulikiilto antaa huulille voluumia kollageenia sisältävän koostumuksensa ansiosta. Huulet näyttävät kuin uusilta vain 15 päivässä ja huulet tuntuvat kosteutetuilta ja huulten väriraja on päivä päivältä selvempi. Mun lempilause kaikessa kaksimielisyydessään on kuitekin tämä: ”A fresh and unique sense of pleasure” :D Enivei, kuvassa oikealla INCI-lista.

469_Dior_Lip_Maximizer3

Itse huulikiilto näyttää tältä. Mielestäni melko ylellisen näköinen pakkaus. Läpinäkyvästä hylsystä näkee miten paljon tuotetta on vielä jäljellä ja tuotteen hento vaaleanpunainen väri tuo tuotteeseen söpön tyttömäisen fiiliksen. Kirkas hopeinen korkki, diormainen pallo korkin päässä ja hopeiset tekstit putkilossa ovat ulkonäöllisesti mun mieleen. Yksinkertaista muotokieltä, mutta silti hieman naisellinen fiilis.

470_Dior_Lip_Maximizer4

Levitysaplikaattori on tuollainen melko tyypillinen huulikiiltoaplikaattori, joka onkin mun oma suosikki. Tuotetta ei tule aplikaattoriin liikaa kerralla, sitä on miellyttävä käyttää ja se on sopivan kokoinen.

471_Dior_Lip_Maximizer5

Dior Lip Maximizer huulilla. Pohjalla on YoungBlood meikkipohjaa ja ylähuulella Diego Dalla Palman huultenrajauskynä sävyssä 80 ihan kevyesti laitettuna. Lip Maximizer tuntuu huulilla jonkin aikaa ihan kylmältä, koska tuotteessa on hieman mentholia. Kiilto on käytännössä lähes täysin väritöntä ja lähinnä vain korostaa huulten omaa sävyä hieman, mutta värittömyytensä ansiosta kiilto sopii erinomaisesti oikeastaan minkä tahansa huulipunan päälle laitettavaksi. Yksinään Lip Maximizer on kuitenkin melko luonnollisen näköinen ja antaa huulille kauniin kirkkaan kiillon, jossa on häivähdyksen häivähdys cremepinkkiä. Tämänhän pitäisi ikäänkuin pullistaa huulia, mutta sitä mä en kyllä itse ole huomannut enkä varsinaisesti sitä tältä odottanutkaan. En ole ikinä uskonut, että mikään huulimeikkituote voisi saada huulista konkreettisesti pulleammat, ehkä optisen harhan avulla joo, mutta ei fyysisesti.

Onko kukaan muu todennut, että tällä tai jollain muulla vastaavalla tuotteella olisi oikeasti huulia pullistavia ominaisuuksia?

8 thoughts on “.DIOR ADDICT LIP MAXIMIZER.

  1. Mulla on kanssa luulo siihen ettei mikään tuote oikeesti pullista huulia, paitsi tietenkin kaikki kirurgiset jutut mutta se voi olla hyvin mahdollista että joku huulikiilto esimerkiksi ”turvottaa” huulta koska tiettyjen ainesosien takia huulissa alkaa kiertää veri -> turpoo. Mutta sekin voi ihan hyvin olla lumetta koska sen tuntee muttei välttämättä nää :)♥ Donna / http://andrevei.blogspot.com/

  2. Minulla on myös tuo ko. huulikiilto ja ostin sen tammikuun alussa Cancunin lentokentän tax freestä. Näin 20-vuotiaana en huomannut mitään maata järisyttävää pulleusefektiä, mutta kyllä se selvästi jokapäiväisellä käytöllä tasoitti huulten pintaa eli niitä pieniä pystyuurteita – etenkin kun käytin samalla Diorin Lip Glowta. Huulten pintaan ilmestyi itse asiassa pystyuurteiden tilalle sellaista minimaalista sik sak sekasotku -kuviota, mutta ainakin ne olivat tasaisemmat. Olen tyytyväinen tuotteeseen, vaikka huuleni eivät ole kuin pusukalalla. :)T: Tira (eikä anonyymi)

    1. Löysin eräällä ulkomaanmatkalla konetta odotellessa kentällä tuollaisen huulia pullistavan kiillon nimeltä Sexy Mother Pucker. Oikeastaan taisin tipahtaa markkinoinnin pauloihin ja ihastuin pikemminkin merkin vintage-henkisiin pakkauksiin ja asenteellisen nimeen. Näitä ei ole Suomesta saatavilla tietääkseni, joten täydennän aina muualla käydessäni huulikiiltovarastoani.Tämä tuntuu pullistavan huulia, mutta varsinaista efektiä on silmämääräisesti tietysti vaikea mitata. Se kuitenkin saa minut tuntemaan siltä että huulet olisivat houkuttelevamman näköiset, ja sekin on kuitenkin yksi kosmetiikan kaunistavista efekteistä. Jos tuntuu hyvältä, yleensä myös näyttää hyvältä.Tuotetta saa ainakin Bootsista:http://www.boots.com/en/Soap-Glory-8482-Super-Colour-Sexy-Mother-Pucker-8482-Lip-Plumping-Gloss_1243307/

  3. Kiitos mahtavasta blogista! Löysin blogisi pariin joulukuussa ja olen sen jälkeen lukenut kaikki aikaisemmat postauksesi ja käyn joka päivä katsomassa, olisiko tullut uusia. Olen koukussa!Olisi kiva, jos joskus voisit kirjoitella kokemuksiasi ja mielipiteitäsi seuraavista asioista:-aikaisemmin poimit Stokkan ja Sokoksen kantiksista parhaita paljoja, niistä olisi kiva lueskella jatkossakin-Dermalogica -sarja. Tuntuu, että suurin osa kosmetologeista tyrkyttää tätä sarjaa, mutta onko mistään kotoisin? Oletko kokeillut? Hirveän hintainen on ainakin.-Hoidot kosmetologeilla. Kirjoitit joskus, ettet juurikaan käy missään hoidatuttamassa kasvojasi, koska osaat itse hoitaa itsesi, mutta suositteletko meille tavallisille tallaajille joilla ei ole kosmetologin koulutusta jotain kosmetologin palveluita, vai riittääkö hyvä ihonhoito kotona? Ravasin yhdessä vaiheessa kosmetogeilla yhtenään, ja mitään apua en saanut, joten usko eri hoitoihin on mennyt.-Ja jos joskus tekisit jonkun meikin Urban Decay Naked -paletilla niin se olisi hienoa! Tilasin nimittäin juuri kyseisen tuotteen, mutta olen niin noviisi meikkailun maailmassa, etten oikein tiedä miten ko. palettia voisi hyödyntää

    1. Kiva, että olet tykännyt blogistani :) On aina kiva saada palautetta!Kantiskuvastojutut on tosiaan vähän jääneet, ehkä voisin palauttaa senkin tavan jossain vaiheessa :) Dermalogica on mulle tuntematon sarja, en oikein osaa sanoa siitä mitään sen kummempaa.Kosmetologikäynnit voi olla ihan aiheellisia jos iholla on tapana kehittää runsaasti mustapäitä. Niitä on kuitenkin ihan hyvä poistattaa silloin tällöin. Toki kotihoidollakin niitä saa pois, mutta turvallisempaa kosmetologilla. Toinen mitä voi tehdä kosmetologilla on erilaiset laitehoidot, esim. mikrohionta, jota suositellaan paksulle ja rasvaiselle iholle.Ihonhoidon perushoito on nimenomaan sitä päivittäistä kotihoitoa ja jos se ei ole kunnossa, ei mikään kosmetologin tekemä yksittäinen hoito pysty tekemään ihmeitä. Eli hyvät tuotteet vain säännölliseen käyttöön niin kosmetologilla ei tarvitsekaan käydä, ellei sitten halua rentoutusmielessä mennä johonkin hemmotteluhoitoon :)Naked-paletilla tehtyjä meikkejä löytyy ”naked” tagin alta :)

  4. Nyt kysyn sinulta, kun asiantuntija tunnut olevan ja oletkin.. ;) Mikä olisi kosteuttava mutta pysyvä, ”pakkaantumaton” NUDE-HUULIPUNA? Mulla on muutamia (Lumenelta ja Goshilta), mutta ne tuppaavat jo tyyliin puolen tunnin jälkeen tosiaan ”pakkaantumaan” huulen sisäreunaan ja sitten ne sisäreunat tosiaan näyttävät melkein valkoisilta ja koko suu on ihan ”suttuinen”, yök.Jokin LAADUKAS nude-puna (viileähkön sävyinen ennemmin ja lähes jopa ihonvärinen) olisi hakusessa. Vinkkejä?Kiitos jo etukäteen!-Makeup cheer up

    1. Kokeilepa Dior Addict -huulipunaa Diorilta, siinä on ihanan pehmeä koostumus ja se tuntuu huulilla todella hyvältä. Väriä en nyt ulkomuistista osaa ehdottaa, mutta käväisepä Diorin pisteessä katselemassa ja kokeilemassa :) Toine, joka tuli mieleen, on Estee Lauderin joku niistä Pure Color huulipunista. Käy katsastamassa nekin :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.