.OSIS+ REFRESH DUST.

Osis+ on ollut mun ehdoton lemppari hiuslakan suhteen (Session rokkaa), joten halusin kokeilla miltä vaikuttaa Osiksen kuivashampoo. Ei tarvinnut pettyä :) Osis+ Refresh Dustin puteli on melko pieni, 100ml. Pidoltaan tämä kuivashampoo on light control, eli tämä ei tosiaankaan ole mikään muotoilutuote tai kampauksen paikallaan pitävä suihke.

472_Osis-252B_Refresh_Dust2

Tykkään pakkauksen ulkonäöstä, punainen on yksi mun lempiväreistä ja tyyli on miellyttävän yksinkertainen. Pientä miinusta tosiaankin tuotteen pienestä koosta, koska sen takia tätä joutuu ostamaan suhteellisen usein, varsinkin jos käyttää kovin paljon. Toisaalta pienen kokonsa takia tämä on miellyttävä ottaa mukaan myös matkoille, joten miinuksellakin voi olla plussansa. Suihke toimi hyvin loppuun saakka, ei tukkeentunut kertaakaan.

Kuivashampoona tämä oli mielestäni vähintäänkin erinomainen. Parasta tässä oli juurikin se, että tuotetta suihkutettuaan astetta rasvaisempikin keesi oli silkkisen sileän ja puhtaan tuntuinen (ja näköinen) sekunneissa! Tämä siis todellakin pelasti myös ne pahimmat aamut, kun nukkuu pommiin ja tajuaa kylmän totuuden: hiuksia ei ole pesty kolmeen päivään ja se piti tehdä tänä aamuna! Mutta ei ollut mitään huolta, kun oli Osis+ Refresh Dust peilikaapissa :) En tokikaan suosittele jättämään hiustenpesua väliin yhtään pidempään kuin on mukavaa, mutta joskus se ei vain ole mahdollista, vaikka olisikin tarpeellista :D

473_Osis-252B_Refresh_Dust3

Mikään muotoilutuote tämä ei sitten kyllä ollut. Monet haluaa kuivashampoolta sen ”puhdistavuuden” ohella myös muotoiltavuutta hiuksiinsa ja sitä tämä tuote ei kyllä tarjoa. Käytön jälkeen tukka on tosiaankin erittäin sileän ja puhtaan tuntuinen, ei sellainen ”karkea” ollenkaan kuten monilla muilla kuivashampoilla. Mutta se ei välttämättä olekaan se mitä mä itse kuivashampoolta haen. Mä käytän kuivashampoota juuri silloin, kun tukka on pikkuisen liian likainen ollakseen enää siisti, mutta ei ole kuitenkaan aikaa sitä juuri silloin pestä. Mä haluan kuivashampoolta juurikin sitä, että hiukset ainakin näyttää puhtailta, vaikkei ne sitä oikeasti olisikaan. Siinä tarkoituksessa Osis+ Refresh Dust oli ehkä paras tähän astisista kuivashampoista. Kaiken muun hyvän lisäksi tämä ei jättänyt myöskään sitä vaaleaa jälkeä tummiin hiuksiin, mitä niin moni muu kuivashampoo valitettavasti tekee. Tuoksukin oli miellyttävä, siinäkään ei ole mitään huonoa sanottavaa :)

Suosittelen siis kaikille niille, joilta toisinaan jää hiustenpesu väliin kiireisen aamun takia ja joiden tukka kaipaa pikaista freesausta. Toistaiseksi tämä kantaa suosikki kuivashampoon nimeä!

5 thoughts on “.OSIS+ REFRESH DUST.

  1. Tämä sattuukin olemaan juuri nyt Stockan kantiksessa, joten täytyypä käydä hakemassa pullo tai pari. Itse suorastaan vihaan ”muotoilevia” kuivashampoita, koska mielestäni ne eivät jätä tukkaa niin puhtaan tuntuiseksi kuitenkaan ja sitä nimenomaan haen.Miten tämä sopii tummille hiuksille?

  2. Kiva postaus :) Tätä on kyllä pakko käydä ostamassa testattavaksi! Mun kokeilemat muut kuivashampoot on olleet just niitä inhottavia hiukset sotkevia ja karheaksi tekeviä tuotteita, joiden jäljiltä tukka näyttää vaan entistä likaisemmalta. Yök!

  3. Googletin sokerointi kokemuksia ja eksyin sitä kautta blogiisi. Luin juttusi Easy sweet sokoroinnista ja mielenkiinto heräsi. Oletko jatkanut sokerointia? Jos olet niin minkälaisia tuloksia olet saanut? Mitä muita karvojenpoisto menetelmiä suosittelisit?Kiitos jo etukäteen!Nyt lukemaan muita postauksiasi :)-Sumu

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.