.BENEFIT SUGARBOMB.

Benefit on jotenkin sympaattinen ja humoristinenkin meikkibrändi. Pakkaukset on hauskoja ja värikkäitä ja hieman erilaisia kuin monilla muilla. Varsinkin poskipunat on pakattu hauskasti kulmikkaaseen pahvipakkaukseen. En muista muilla nähneeni vastaavaa pakkaustapaa.

474_Benefit_Sugarbomb2

Benefit Sugarbomb tuli hankittua LookFantasticista tuossa viime kesänä ja on kyllä ollut käytössä ihan suhteellisen paljon. Ei nyt ihan yhtä paljon kuin Benefit Coralista, mutta kuitenkin. Pakkaus on tosiaankin tuollainen jämäkkä pahvineliö, joka sisältää siveltimenkin, mutta se on vähän susi.

475_Benefit_Sugarbomb4

”Sugarbomb is your sugar rush flush! For a pop of color, swirl these shades together then sweep on cheeks & face. Mmm…”

INCI-lista siitä kiinnostuneille. Löytyy ainakin talkkia, micaa, silikoneja ja parfyymiä. Tuoksu tässä onkin yllättävän voimakas. En ole tottunut, että poskipuna tuoksuu ja nämä Benefitin poskipunat kyllä tuoksahtaa, mutta en ole kokenut sitä kuitenkaan huonoksi asiaksi. Tuoksu on kyllä ihan mukava, ehkä vähän jotain samaa kuin Kings&Queens sokerisessa suihkugeelissä.

476_Benefit_Sugarbomb1

Benefit Sugarbomb näyttää avattuna tältä. Tuotteen päällä lepää muovineliö, jonka päällä on kulmikas sivellin. Sivellin käy käytettäväksi jos mitään muuta ei ole, mutta muussa tapauksessa sillä voi kyllä heittää vesilintua. On nimittäin aika karkea, raapii poskia ja irroittaa puuteripölyä irti tuotteesta. Käytän itse sata kertaa mieluummin normaalia poskipunasivellintä.

477_Benefit_Sugarbomb3

Sugarbomb on neljästä sävykolmiosta koottu poskipuna. Yksi on tuollainen hieman kellertävä, kaksi eri tummuista vanhahtavan roosaa punaista ja yksi hieman rusehtava sävy. Tuotetta käytetään kaikkia sävyjä siveltimellä pyöräyttäen, silloin lopputulos on hieman luonnollisempi ja rusehtavampi. Jos tahtoo niin tietenkin tätä voi käyttää niinkin, että käyttää ruskeampia sävyjä aurinkopuuterin tavoin ja punertavampia sävyjä kuten poskipunaa. Mä oon kuitenkin tykännyt käyttää tätä enemmän juuri niin, että pyöräyttää kaikkia sävyjä kerralla. Pigmenttiä tässä on ihan mukavasti, mutta sävyt on niin pehmeitä, että liikaa väriä tästä ei ihan heti tule.

Lopputulos tämän kanssa on ihanan luonnollinen. Sävy on hieman punertava, mutta luonnollisella tavalla, ei yhtään liian punainen. Tämä sopii hyvin sellaisiin nudemeikkeihin, joissa ei muutenkaan ole kauhean paljoa väriä ja tarkoitus onkin, että meikki näyttää luonnolliselta. Sugarbomb on ennemminkin sellainen kasvojen muotoiluun sopiva poskipuna kuin varsinainen puna. Olen tykännyt tästä kyllä, erityisesti nudemeikkien yhteydessä, mutta ihan suosikiksi tämä ei ole kuitenkaan yltänyt samalla tavalla kuin Coralista. Tekisipä siltikin mieleni tilata taas jotain uutta Benefitiltä, mutta yritän malttaa mieleni :D

5 thoughts on “.BENEFIT SUGARBOMB.

  1. Googletin sokerointi kokemuksia ja eksyin sitä kautta blogiisi. Luin juttusi Easy sweet sokoroinnista ja mielenkiinto heräsi. Oletko jatkanut sokerointia? Jos olet niin minkälaisia tuloksia olet saanut? Mitä muita karvojenpoisto menetelmiä suosittelisit?Kiitos jo etukäteen!Nyt lukemaan muita postauksiasi :)-Sumu

    1. Olen muutaman kerran sokeroinut, mutta koska se homma vie yllättävän paljon aikaa, olen useammin turvautunut kuitenkin ihan vaan vanhaan kunnon höylään. Silloin tällöin kuitenkin sokeroin edelleen :)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.