.CLARINS ROLL-ON DEODORANT – REVISITED.

Olen tästä tuotteesta kerran aikaisemminkin tehnyt postauksen (silloin kun vielä etsin täydellistä dödöä), mutta ajattelin, että tämä tuote on niin huippu, että se ansaitsee toisenkin hehkutuspostauksen. Sitäpaitsi tuosta edellisestä postauksesta on jo kohta pari vuotta aikaa ja haluan kertoa, että tykkään tästä tuotteesta edelleen ihan yhtä paljon.

478_Clarins_Roll-On_Deodorant1

Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant on antiperspirantti, eli pitää kainalot kuivina (toisin kuin pelkät deodorantit) ja mä ainakin olen sellainen, että ehdottomasti pitää olla antiperspirantti käytössä, perusdödöt pettää yleensä jo aamupäivällä. Clarinsin Roll-On tuoksuu miellyttävän raikkaalta, sellaiselta puhtaalta ja mukavan miedolta. Tuoksu ei häiritse hajuveden käyttöä, koska dödön tuoksu on kuitenkin sen verran mieto eikä leijaile perässä kun liihottelee ihmisten ohitse.

Se mitä en voi sietää dödöissä ylipäätään on se, että useimmat niistä tahraa mustat paidat valkoisiin raitoihin ja mä käytän paljon mustia (tai muuten tummia) vaatteita. Clarins Roll-On ei tahraa. Yhtään. Sen voi vaikka rollata mustan paidan hihaan ja siitä ei jää minkäänlaista jälkeä. Jos satutte omistamaan tämän tuotteen niin kokeilkaa vaikka!

479_Clarins_Roll-On_Deodorant2

Clarins Roll-Onin ainut pieni miinuspuoli on se, että tuote kuivuu kainaloissa suhteellisen hitaasti. Sen asian kanssa pystyy kuitenkin elämään. Mulla ainakin on tapana rollata dödö kainaloon ihan ensimmäisenä aamutoimena ja loput aamujutut teen sitten kyynärpäät ilmassa niin kauan kunnes dödö on kuivunut. Ja vaikka se nyt vähän kosteaksi jäisikin, kun vetää vaatteita niskaan niin ei se nyt sillain haittaakaan, koska se tosiaankaan ei tahraa.

Olen käyttänyt tuotetta lähes tauotta nyt melkein pari vuotta ja tuote toimii edelleen ihan yhtä hyvin kuin silloin ihan alkuunkin. Mulla ainakin monet muut dödöt muuttuu tehottomiksi jos on käyttänyt liian pitkään samaa tuotetta. Tässä ei tunnu olevan sitä ongelmaa. Kerran yksi dödö myöskin aiheutti kainaloihin kutinaa ja se kutina jatkui dödön käytön lopettamisen jälkeenkin todella pitkään, mutta pikkuhiljaa se sitten väheni ja lopulta loppui kokonaan, kun siirryin takaisin Clarinsin Roll-Oniin.

480_Clarins_Roll-On_Deodorant3

Clarins Roll-Onissa on myöskin miellyttävän iso levityspallura. Se helpottaa ja nopeuttaa tuotteen levittämistä. Clarinsilla on ollut myöskin voidemainen versio tästä dödöstä ja se on pakattu tuubiin ja käytetään levittämällä tuote joko suoraan tuubin suun avulla tai sormin. Olen kuullut, että se on vähintäänkin yhtä hyvä deodorantti kuin tämä Roll-On, mutta sitä en ole kokeillut, koska tykkään rolleista enemmän. Sitäpaitsi kuulin juuri, että se voidemainen dödö tullaan lopettamaan :/ Roll-On jatkaa kuitenkin voittokulkuaan ja tulee pysymään valikoimassa edelleen :)

Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant kustantaa n. 23-24€, kestää käytössä keskimäärin 3-4 kuukautta (ainakin mulla) ja tuotetta voi hankkia omistukseensa mm. Stockmanneilta, Sokoksilta, Beauteista, Emotioneista ja Kickseistä.

Tiesittekö muuten sellaista pientä faktaa naisten ja miesten dödökäyttäytymisestä, kuin että miehet ovat järjestään valmiita maksamaan omasta dödöstään useita kymppejä miettimättä asiaa sen kummemmin, kun taas naisille tuntuu olevan hirveän epämiellyttävää maksaa dödöstä enempää kuin sen Rexonan verran? :D Tämä on siis ihan havainto, joka ollaan tyttöjen kanssa töissä tehty muutamia vuosia sitten. Mun oma ajatukseni tähän on se, että miehethän vähemmän käyttää kosmetiikkaa ylipäätään, joten jos dödö maksaa vaikka 30€, ei se tunnu kokonaissummassa juuri miltään. Naiset taas käyttää voiteita ja puhdistuksia ja seerumeita ja kuorintaa ja vartalovoiteita ja vartalokuorintoja ja meikkejä ja puutereita ja hajuvesiä ja ja ja ja… Ei ihmekään jos tekee mieli jossain kohtaa vähän säästää :D

Itse en ole ollut Rexona-linjalla enää pariin vuoteen enkä voisi olla onnellisempi kainaloideni puolesta. Olen siis löytänyt HG-tuotteeni deodoranttien maailmasta ja joitakin harvoja harhahyppyjä (eli testauksia) saattaa toki tulla matkan varrella muihinkin dödöihin, mutta kyllä se on nyt todettu ettei tämän parempaa taida olla. Clarins Roll-On Deodorant, tervetuloa HG-listaan!

21 thoughts on “.CLARINS ROLL-ON DEODORANT – REVISITED.

 1. Juu eipä tarvitse tosiaan enää parempia etsiä, tällä elää hamaan maailman tappiin.Jos tää joskus lopetetaan, menen syömälakkoon. Jos se ei tehoa, soluttaudun Clarinsin päämajaan etsimään salaista reseptiä tälle.

 2. Tätä on kehuttu niin paljon, että on melkein pakko kokeilla. Heti kun vaan saan säästettyä rahaa, tuntuu meinaan älyttömältä satsata yli 20 euroa dödöön!Mulle on aiemmin käynyt lähestulkoon mikä tahansa deodorantti, sillä en hikoile juurikaan. Totta kai sen pienenkin hikoilun huomaa, jos ei muista laittaa dödöä aamulla kun lähtee liikenteeseen (ja se tunne on ahdistava!), mutta yleensä ottaen mikä tahansa dödö on pitänyt kainaloni kuivina.Nykyään kuitenkin jostain syystä (hormonit, säätila, planeettojen liikkeet?) perus-Rexona ei olekaan mulla toiminut enää niin hyvin. Pari kertaa dödö on pettänyt päivän aikana, eikä fiilis todellakaan ole ollut kiva. En tietääkseni kuitenkaan hikoile vieläkään paljoa, mutta liekö kyse sitten juuri tuosta liiallisen käytön aiheuttamasta tottumisreaktiosta? Lisäksi voimakkaasti hajustetut dödöt noin yleensäkin ovat alkaneet tympiä, kun haluaisin hajustaa itseni nimenomaan hajuvedellä, en dödöllä.Either way, korvaava tuote kyllä kelpaisi.

  1. Saattaa johtua juuri siitä, että on käyttänyt pitkään samaa tuotetta ja se ei enää sitten jostain syystä toimikaan :/ Tai sitten myös vuosien vieriminen saattaa muuttaa myöskin kehon toimintoja, sitäkään ei sovi unohtaa. Kannattaa kyllä kokeilla tätä dödöä, itse en tosiaankaan tästä ole enää luopumassa :)

 3. Mä käytin tätä ennen ja tykkäsin kyllä, lopulta kyllästyin aina nuuhkimaan samaa tuoksua ja vaihdoin dödöä. Nykyisin tämän tuoksu vähän etoo, taisin ylikäyttää tuotteen aikanaan :D

  1. Mä taas en koe tuoksua ongelmana. Se on niin mieto mun nenään, etten juurikaan edes haista sitä enää, kun olen siihen niin tottunut :)

 4. Minulla on ollut viime kesästä asti käytössä Garnierin Mineral-antiperspirantti ja voin lämpimästi suositella sitäkin, parempaan en itse ole vielä törmännyt. Minulla ei ainakaan tahraa ja vielä illallakin on kainalot kuivina eikä mitään hajuja :) Ja itse dödössä miellyttävän raikas haju muttei liian pistävä. En sitten tiedä tästä Clarinsin dödöstä mutta ainakin hinnassa on eroa Garnierin vastaavaan sellainen ~20€.

 5. Olen itse siirtynyt kokonaan kristalli/ekodödöön. En enää voi koskea antiperspritantteihin tai muihin alumiinia sisältäviin dödöihin. Jos ihmisille on väliä syökö luomuruokaa vai ei, niin minulle on myös väliä ettei kainaloihin lyö alumiinia. Hyvin on timinut ja ei tahraa myöskään, vaikka itsekin olen herkkä hikoilee.

  1. Pitääkö tuo ekodödö hienhajua kunnon treeneissä ja muutenkin poissa koko päivän? Mistä olet sen ostanut ja minkä merkkistä käyttänyt?

  2. Mä jossain vaiheessa kokeilin tuollaista kristallidödöä, mutta en tykännyt sen käytöstä. Enkä myöskään kokenut, että se olisi ollut tarpeeksi tehokas. Se mikä toimii yhdellä, ei välttämättä toimi toisella, se on kyllä huomattu moneen kertaan :)

  3. Alun alkaen en olisi ehkä puolustellut kristallidödöä. Olo tuntui aluksi hikiseltä verrattuna antiperspiranttiin, mutta nyt kun en käytä lainkaan muita dödöjä niin nihkeys (ja haju) tuntuu olevan poissa! Ei ole iltaisinkaan tuntunut hikiseltä, ja hyvin on pitänyt minulla urheillessakin. Käytän Mádaran kristallideoa ja olen ostanut sen Ruohonjuuresta. Tuote ei tuoksu juuri miltään, ja ei ole värjännyt vaatteitani (käytän paljon mustaa).On kyllä totta että kristallideo on vähän miedompaa kamaa, ja ei ehkä sovi jos hikoilee superpaljon, mutta suosittelisin silti antamaan mahiksen ja kokeilemaan vähän aikaa. Luulen että kristallideon kanssa on hiukan sama tottuminen kuin shamppoon käytön lopetuksessa – aluksi tukka on rasvainen, mutta vähän ajan päästä muutoksen oire helpoittaa. :>

  4. Pitää siis ehkä kokeilla ja katsoa toimiiko tuo kristalli juuri minun käytössä.Olen kokeillut kaikenlaisia dödöjä halvemmista kalliimpiin, tätäkin Clarinsia on joskus ollut, enkä ole huomannut suurempaa eroa kalliimman ja halvemman välillä, edes tuossa tahraamisessa.

  5. OK, syynäsin eilen mustaa paitaani (jota olin kyllä pitänyt hyvin tanssitun klubi-illan päätteeksi), että sisäkankaassa oli vähän valkeaa tahraa. Ei kuitenkaan tuntunut ulkona ollessa että dödö olisi pettänyt.Joskus kannattaa pitää esim metrolehtiä silmällä, niissä on toisinaan mm Ruohonjuuren kuponkeja. Tarkistin että Madaran tuote maksaa n ~10-12e.

 6. Mä ostin tuon kesällä laivalta tällaisten hehkutusten perusteella. Ja vaikka tuoksutin sitä ja vaikutti ok:lta niin käyttämättä on jäänyt epämiellyttävän voimakkaan tuoksun takia. :( Muuten varmaan kelpo tuote.

  1. Ai voimakkaan tuoksun? Mä pidän tuon Roll-Onin tuoksua taas tosi mietona :) Ehkä se riippuu siitä mihin on tottunut.

 7. Nyt tulee jyrkkä vastalause! Innoissani tilasin tämän dödön luettuani tämäntyylisiä hehkutuksia, ja todella suuri pettymys oli vastassa. Joo, ei se jätä jälkiä paitaan jos suoraan rullaat sitä siihen, mutta kun dödö on kuivunut iholle (minä ainakin annan dödön kuivua ennenkuin pukeudun?) todellakin tahraa, paljon enemmänkin kuin esim. Madaran dödö. Paidankyljet oli viiruja täynnä ja mustaa toppia on turha kuvitellakaan käyttävänsä tämän kanssa… Tuoksu oli voimakas ja epämiellyttävä. Onneksi se kului loppuun aika nopeasti, ilolla viskasin menemään!

  1. Oho, taitaa olla kyllä ensimmäinen näin iso vastalause tätä tuotetta kohtaan. Itsehän en ole moisia ongelmia tuotteen kanssa kokenut, ikävää ettei sulla toiminut :)

 8. Tätähän voisi vaikka kokeillakin joskus. Mulla vaan ainakin noista kaupan dödöistä tuppaa KAIKKI pettämään jossain vaiheessa, ei vaan pysy kainalot kuivina, vaikken mielestäni ees erityisen paljon hikoilekaan. Toistaiseksi ollut käytössä apteekista saatava absolut torr -deodoranttiliuos, mutta sekin joskus pettää, kuten tosi kuumalla kesähelteellä (jolloin ei oikeestaan MIKÄÄN tunnu pitävän kainaloita kuivina kovin kauaa).

  1. Testasin joskus Triple Dry:n ”3 päivän” deodoranttia, mutta en yhtään tykännyt. Olen kuullut sen silti olevan hyvin suosittu ja kestävä.Kainaloiden liikahikoilu voi olla ongelma, mitä voinee hoitaa jos ottaa asian puheeksi lääkärillä. Tuttavallani oli suurena ongelmana hikoilu, ja hän kävi kuurina(?) pistoshoitoa kainaloihin tms.

  2. Triple dry tullu aikoinaan testattua, ei toiminut mulla. :( Mä en varsinaisesti kyllä kamalasti hikoile, mutta silloin kun hikoiluttaa toivoisin kainaloiden pysyvän kuivina. Ja tuo Absolut torr toimii parhaiten, mutta tosiaan kuumilla kesähelteillä sekin pettää joskus..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.